Gość obo Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 Taki plan już miał chyba wcześniej ;P Dla mnie fajnie to wygląda. Tylko skóra się troszke za bardzo swieci, przez co wygląda lekko plastikowo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swinger76 Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 Bardzo sie fajnie prezentuje ten "gostek" ale ten tatuaż...takoś mało realistycznie wygląda IMO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 21 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2007 dzieki za komentarze. troche poprawilem tu i owdzie. troche przegielem z bumpem na spodniach. ale to sie poprawi pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 wg mnie poprzedni shader skory był lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 22 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2007 tak mniej wiecej bedzie wygladal w calosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Fajnie :) Skóra ładna na tym ostatnim renderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 tatuaz wyglada jakby mial zerwana skore i jakies kosci, miecho i sciegna tam byly, serio, poza tym! biale sznurowki w czarnych glanach - to sie nie godzi :D ale ogolnie kul ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 ja to Cie tylko prosze nie domalowywuj na każdym renderze tego dymu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Tak wlasnie wygladam :) Matti bravo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2007 Badyl- tak wiem tatuaz troche czerstwy. mysle ze go wyminie na taki co zajmie cala piers i ramie. cos moze ala tribal. Tak sznurowki of course beda czarne:) cta- a co nie podoba ci sie ten dym;>?? przeciez jest pro;) moge zrobic tutka;) Z-brush- hyh. co ty za chudy jest jeszcze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2007 wstpeny rig. poza koncowa bedzie mniej wiecej taka jak ta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Dziwne strasznie nadal są te przedramiona. Teraz bardziej rzuca się to w oczy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 super model ale pasuje poprawic przedramiona i dlonie wydaja sie troche za duze, materialy i render bardzo mi sie podobaja. Bedzie do tego jakas scenka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 24 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2007 obo-wiem ze przedramiona slabe. jeszcze nad nimi popracuje t0m3k-dzieki. scenki nie bedzie, bo mi sie nie chce:P dam jakies tlo. itd dodalem bron testowo narazie zeby zobaczec jak bedzie wygladalo. PI pytanie do was jaki dac material/shader na bron azeby bylo widac detal? bo teraz to prawie nicn ie widac:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gothel Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 Skomentuje to jako kompletny amator więc chyba obiektywnie. Co rzuca się w oczy zwykłemu człekowi w pierwszej chwili hmm ramię idąc ku dłoni zbyt się zwęża szczególnie ręka lewa (z mojej perspektywy) i dłoń (w oparciu o zwężanie) jest automatycznie za duża. Kciuk w ręce z bronią powinien być wydoczny, a broń bardziej przesunięta w dół (na place trochę) [jeszcze sprawdze z ASG jak wygląda chwyt dokłaniej]. Jasnozielone plamy na spodniach po dłuższych oględzinach są... za jasne. Jeszcze blizna na klacie wygląda jakby się facet szminką umazał, ale zmienienie jej obrzeży na ciemniejszy powinno wyglądać w miarę (jeszcze kumpla z jego bliznami pooglądam :D) Oczywiście place na broni lekko podgiąć, oraz (tak w wramach chamskiej szczegółowości:D) popraw czapeczkę, nie wiem ale jakoś według mnie dziwnie wygląda (to jest model czy w photoshopie nakładałeś :P) aaa i ten tatuaż lewy (z mojego widoku) jakiś takiś dziwny. Jeszcze uszko wygląda jakby je ktoś dokleił, ale to chyba proteza w końcu weteran no nie? Dobra to była wersja krytyczna skrupulanta teraz czas na wersję amatora zajefajny koleś, marzę, żeby chociaż buta takiego zrobić nie wspominając o całości:) Respect (choinka idę się uczyć z tuków) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 25 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2007 dzieki za komentarz. nie wazne czy amator czy pro. wzne ze krytyka jest konstruktywna:] co do broni i palcow na niej to jak pisalem jest testowo podczepiona wiec nie bawilem sie w giecie palcow. plamy sa bez kitu za jasne jak na nie tera patrze. tatuaaz taak wiem juz wszyscy go jada:P ucho bez kitu jest podlklejone poznie wiej w photoshopie cos zamaluje:] pozdro i dzieki:* lubie krytyke:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 super !! naprawde kawal dobrej roboty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gothel Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 Już wiem co mi przypomina ta blizna. Rozmycie z photoshopa:) Był fajny tutorial (do photoshopa) na necie o robieniu ran i blizn. Naprawdę polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 25 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2007 GOthel jakbys mogl dac linka o bym byl dozgonnie wdzieczny:) dzieki nielot:) i tak mi jeszcze brakuje do ciebie sporo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 Oł men kozackie, popraw troszku to co wiadomo;) i bedzie PRO! Naprawde kawal dobrej roboty czekam na updaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 25 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2007 dzieki Maqs:] dalem nowa "sznyte" na klacie i pozbylem sie tego lipnego tatuaza. dodam pozniej jakis inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaveBorck Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Hm, po takim obrażeniu na klacie to by chyba nie przeżył:P Dziwnie wyglądają przedramiona, tzn jak kołki. Twarz wyszła całkiem spoko (przynajmniej z tego rendera) No a spodnie mają zdecydowanie zbyt jaskrawy kolor. Z takim kolorkiem to raczej skupiałby uwagę w dżungli niż się maskował. A ten karabin to chyba ciut za ciemny jest. Tyle ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Szczerze napisze, że bardziej podobała mi się poprzednia rana na klacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Strasznie smiesznie mu kciuk wyglada, przynajmiej na tym ostatnim ujeciu. I popraw przedramiona Pozdrawiam Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2007 DaveBorck- gorsze rany widzialem;) kolor spodni juz podmienilem obo- czy jawiem tamta byla lipna. mi sie ta bardziej podoba moze ja jeszcze troche przycuiemnie Johny^-smieszny kciuk jest wynikiem smiesznego rigu:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Według mnie ta wygląda na w miare świeżą rane. A tamta była jakby sprzed lat, tylko blizna ;) No ale oczywiście to Ty tu wszystko ustalasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2007 model broni. nie bede wchodzil juz w wiekszy detal bo moj komp tego nie zniesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gothel Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 Sznyt lepszt, spodnie dalej za jasne, dłoń (prawa) lepsza, popraw riga w lewej, a broń trocchę obróć tak żeby do dłoni pasowała:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 po mojemu to moglby jeszcze być nieco bardziej opalony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gothel Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 O O też dobre:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi