Napisano 19 Styczeń 200718 l Taki plan już miał chyba wcześniej ;P Dla mnie fajnie to wygląda. Tylko skóra się troszke za bardzo swieci, przez co wygląda lekko plastikowo. Pozdrawiam
Napisano 19 Styczeń 200718 l Bardzo sie fajnie prezentuje ten "gostek" ale ten tatuaż...takoś mało realistycznie wygląda IMO.
Napisano 21 Styczeń 200718 l Autor dzieki za komentarze. troche poprawilem tu i owdzie. troche przegielem z bumpem na spodniach. ale to sie poprawi pozdrawiam
Napisano 23 Styczeń 200718 l tatuaz wyglada jakby mial zerwana skore i jakies kosci, miecho i sciegna tam byly, serio, poza tym! biale sznurowki w czarnych glanach - to sie nie godzi :D ale ogolnie kul ;).
Napisano 23 Styczeń 200718 l Autor Badyl- tak wiem tatuaz troche czerstwy. mysle ze go wyminie na taki co zajmie cala piers i ramie. cos moze ala tribal. Tak sznurowki of course beda czarne:) cta- a co nie podoba ci sie ten dym;>?? przeciez jest pro;) moge zrobic tutka;) Z-brush- hyh. co ty za chudy jest jeszcze;)
Napisano 23 Styczeń 200718 l Dziwne strasznie nadal są te przedramiona. Teraz bardziej rzuca się to w oczy :/
Napisano 24 Styczeń 200718 l super model ale pasuje poprawic przedramiona i dlonie wydaja sie troche za duze, materialy i render bardzo mi sie podobaja. Bedzie do tego jakas scenka?
Napisano 24 Styczeń 200718 l Autor obo-wiem ze przedramiona slabe. jeszcze nad nimi popracuje t0m3k-dzieki. scenki nie bedzie, bo mi sie nie chce:P dam jakies tlo. itd dodalem bron testowo narazie zeby zobaczec jak bedzie wygladalo. PI pytanie do was jaki dac material/shader na bron azeby bylo widac detal? bo teraz to prawie nicn ie widac:/
Napisano 25 Styczeń 200718 l Skomentuje to jako kompletny amator więc chyba obiektywnie. Co rzuca się w oczy zwykłemu człekowi w pierwszej chwili hmm ramię idąc ku dłoni zbyt się zwęża szczególnie ręka lewa (z mojej perspektywy) i dłoń (w oparciu o zwężanie) jest automatycznie za duża. Kciuk w ręce z bronią powinien być wydoczny, a broń bardziej przesunięta w dół (na place trochę) [jeszcze sprawdze z ASG jak wygląda chwyt dokłaniej]. Jasnozielone plamy na spodniach po dłuższych oględzinach są... za jasne. Jeszcze blizna na klacie wygląda jakby się facet szminką umazał, ale zmienienie jej obrzeży na ciemniejszy powinno wyglądać w miarę (jeszcze kumpla z jego bliznami pooglądam :D) Oczywiście place na broni lekko podgiąć, oraz (tak w wramach chamskiej szczegółowości:D) popraw czapeczkę, nie wiem ale jakoś według mnie dziwnie wygląda (to jest model czy w photoshopie nakładałeś :P) aaa i ten tatuaż lewy (z mojego widoku) jakiś takiś dziwny. Jeszcze uszko wygląda jakby je ktoś dokleił, ale to chyba proteza w końcu weteran no nie? Dobra to była wersja krytyczna skrupulanta teraz czas na wersję amatora zajefajny koleś, marzę, żeby chociaż buta takiego zrobić nie wspominając o całości:) Respect (choinka idę się uczyć z tuków)
Napisano 25 Styczeń 200718 l Autor dzieki za komentarz. nie wazne czy amator czy pro. wzne ze krytyka jest konstruktywna:] co do broni i palcow na niej to jak pisalem jest testowo podczepiona wiec nie bawilem sie w giecie palcow. plamy sa bez kitu za jasne jak na nie tera patrze. tatuaaz taak wiem juz wszyscy go jada:P ucho bez kitu jest podlklejone poznie wiej w photoshopie cos zamaluje:] pozdro i dzieki:* lubie krytyke:]
Napisano 25 Styczeń 200718 l Już wiem co mi przypomina ta blizna. Rozmycie z photoshopa:) Był fajny tutorial (do photoshopa) na necie o robieniu ran i blizn. Naprawdę polecam.
Napisano 25 Styczeń 200718 l Autor GOthel jakbys mogl dac linka o bym byl dozgonnie wdzieczny:) dzieki nielot:) i tak mi jeszcze brakuje do ciebie sporo:)
Napisano 25 Styczeń 200718 l Oł men kozackie, popraw troszku to co wiadomo;) i bedzie PRO! Naprawde kawal dobrej roboty czekam na updaty.
Napisano 25 Styczeń 200718 l Autor dzieki Maqs:] dalem nowa "sznyte" na klacie i pozbylem sie tego lipnego tatuaza. dodam pozniej jakis inny
Napisano 26 Styczeń 200718 l Hm, po takim obrażeniu na klacie to by chyba nie przeżył:P Dziwnie wyglądają przedramiona, tzn jak kołki. Twarz wyszła całkiem spoko (przynajmniej z tego rendera) No a spodnie mają zdecydowanie zbyt jaskrawy kolor. Z takim kolorkiem to raczej skupiałby uwagę w dżungli niż się maskował. A ten karabin to chyba ciut za ciemny jest. Tyle ode mnie.
Napisano 26 Styczeń 200718 l Szczerze napisze, że bardziej podobała mi się poprzednia rana na klacie...
Napisano 26 Styczeń 200718 l Strasznie smiesznie mu kciuk wyglada, przynajmiej na tym ostatnim ujeciu. I popraw przedramiona Pozdrawiam Maciek
Napisano 26 Styczeń 200718 l Autor DaveBorck- gorsze rany widzialem;) kolor spodni juz podmienilem obo- czy jawiem tamta byla lipna. mi sie ta bardziej podoba moze ja jeszcze troche przycuiemnie Johny^-smieszny kciuk jest wynikiem smiesznego rigu:]
Napisano 26 Styczeń 200718 l Według mnie ta wygląda na w miare świeżą rane. A tamta była jakby sprzed lat, tylko blizna ;) No ale oczywiście to Ty tu wszystko ustalasz :)
Napisano 26 Styczeń 200718 l Autor model broni. nie bede wchodzil juz w wiekszy detal bo moj komp tego nie zniesie
Napisano 27 Styczeń 200718 l Sznyt lepszt, spodnie dalej za jasne, dłoń (prawa) lepsza, popraw riga w lewej, a broń trocchę obróć tak żeby do dłoni pasowała:)