Marcin_ps Napisano 16 Listopad 2006 Napisano 16 Listopad 2006 update jestem w finale kto jeszcze moze oddac glos zapraszam http://www.pumakreacja.pl/show.php?id=21081 Witam Wczoraj cos takiego wydlubalem na konkurs pumy ( opakowanie serii create ) piec przed 12 bo do dzis byl termin nadsylania prac... jesli masz ochote i ci sie podoba lub nie zaglosuj :) http://www.pumakreacja.pl/show.php?id=21081 a tu tak na szybko zeby zobaczyc jak beda wygladaly 4 opakowania obok siebie pozdrawiam i czekam na komenty i ocenki :)
Vorek Napisano 16 Listopad 2006 Napisano 16 Listopad 2006 bardzo dobry pomysł, bardzo fajne wykonanie, kolorki miłe dla oka i ciekawe podejście do tematu. Masz mój głos :) A próbowałeś może wersję bez cienia pod tym ornamentem ?
Marcin_ps Napisano 16 Listopad 2006 Autor Napisano 16 Listopad 2006 tak probowalem zamaly kontrast miedzy bialym a jasnymi miejscami w tle na dole jest ok ale im wyzej tym gorzej
misiekhc Napisano 17 Listopad 2006 Napisano 17 Listopad 2006 calkiem przyjemne, chcoiaz bym troche podziubal te wzorki jeszcze, zrezygnowal z tych kresek wypelnienia
tweety Napisano 17 Listopad 2006 Napisano 17 Listopad 2006 trochę jakby zerżnięte z CocaColi ale ogólnie bardzo mi się podoba. definitywnie dobre podejście do tematu: być może klient zakupi cała serię od razu bo spodobają mu się wzorki. kreski imo powinny zostać. dodają odrobiny przestrzeni wzorom. masz mój głos:) Pozdrawiam
CzAk1 Napisano 17 Listopad 2006 Napisano 17 Listopad 2006 Wykonanie extra i pomysł świetny. Jestem zdecydowanie za. Kolorki ładne...fajnie będa wyglądac na pudełeczku...
Marcin_ps Napisano 17 Listopad 2006 Autor Napisano 17 Listopad 2006 kazdy glos sie liczy wiec podsylanie znajomym linka wskazane ;D pod kazda przegladarka tylko nie IE nie trzeba sie rejestrowac zeby losowac
nastynas Napisano 17 Listopad 2006 Napisano 17 Listopad 2006 hey, tez zrobiłem projekt na ten konkurs :/ http://www.pumakreacja.pl/show.php?id=20801 i powiem szczerze, że mimo iż wiedziałem ze nie warto (sposób oceniania, rodzina i znajomi) to i tak jestem zaskoczony aż tak niskim poziomem. Myśle że mamy nauczkę na przyszłość :) Mnie skusiło tylko to że można wygrać MAC'a a zawsze chciałem go mieć :) Pozdr. Piotrek
Marcin_ps Napisano 17 Listopad 2006 Autor Napisano 17 Listopad 2006 najgorsze w tym glosowaniu nie jest to ze glosuje rodzina itp tylko to ze punktacja jest od 1 do 10 powinna byc od 5 do 10 wtedy nie byloby sytuacji gdzie piec 1 obniza ocena tak ze fajny projekt spada bo by mogl wygrac z czyims tam nastynas masz moj glos ( juz wczesniej ) na to wychodzi ze to w 3d ? :) bardzo fajne pozdrawiam
Marcin_ps Napisano 23 Listopad 2006 Autor Napisano 23 Listopad 2006 praca dzieki wam jest w finale kto moze prosze glosowac http://www.pumakreacja.pl/show.php?id=21081
tweety Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 gratulacje :) imo jeden z najlepszych projektów jakie się tam przetaczają
VoNd Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 Praca bardzo dobra, modne shape'y i w ogole bardzo na czasie to zrobiles. Fajne kolory, u mnie masz glos. Powodzenia!
Remedy Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 Fantastyczna robota. Gratuluję zakwalifikowania się do finału i życzę pierwszej nagrody. ;)
JakkaS Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 Gratki i...odwiedzam strone z gloswoaniem :D A projekt swoja droga bardzo fajny....Powodzenia!
Gość obo Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 Również przyłączam się do gratulacji :) Projekt naprawdę bardzo fajny, podoba mi się kolorystyka. Pozdrawiam
pecet Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 ładne ale jak dla mnie to jest bardziej "for woman" ;)
Marcin_ps Napisano 23 Listopad 2006 Autor Napisano 23 Listopad 2006 serio te pozytywne komentarze ? jak tak to sie bardzo ciesze :) zwlaszcza ze mowia to osoby ktore sie znaja na grafice :) jak narazie walcze 1 bitwa nawet wygrana nie jest az tak zle chyba jeszcze nie czas na bombardowanie 1dynkami innych chyba czekaja na przyszly tydzien .. jeszcze przed finalem dowiedzialem sie jak to wyglada jestes wysoki i nawet masz ladna srednia wstajesz rano i z 1 miejsca spadasz na 120... tu troche lepiej bo przynajmniej znajde swoja prace odrazu bo tylko 15 miejsc :)
Marcin_ps Napisano 24 Listopad 2006 Autor Napisano 24 Listopad 2006 widze ze wasze glosy robia swoje :) dzieki wielkie zapraszam http://www.pumakreacja.pl/show.php?id=21081
ragons Napisano 24 Listopad 2006 Napisano 24 Listopad 2006 przeglądałem wszystkie prace i mam nadzzieję że wygrasz, jest to fajnie wyglądająca, miła dla oczu ciekawie kolorystycznie spasowana pracka :D ale, mam jedno ale mogłeś spróbować aby pódełko się "zazębiało" chodzi mnie o wzór aby się łączył koniec z poczatkiem pozdrawiam i życze złotych laurów
Marcin_ps Napisano 24 Listopad 2006 Autor Napisano 24 Listopad 2006 wiem.. sprawa wyglada tak ze prace robilem w dzien zakonczenia przysylania projektow a dokladniej w przedostatni dzien praca zaginela i dopiero pod koniec dnia ja zobaczylem ale juz nie moznabylo wysylac projektow ... ale jesli bede mial mozliwosc ;D to poprawie bezproblemowo
Marcin_ps Napisano 25 Listopad 2006 Autor Napisano 25 Listopad 2006 czy ktos zna jakies czesto odwiedzane forum pl o grafice mimo 800 glosow ( najwiecej ze wszystkich prac ) ciagle dawanie 1 przez znajomych pozostalych uczestnikow moja praca spada ale zdaje sie mozna glosowac co jakis czas na dana prace wiec probujcie :) http://www.pumakreacja.pl/show.php?id=21081
Rafalf Napisano 25 Listopad 2006 Napisano 25 Listopad 2006 Odemnie tez dostałeś głosik . A jak wpadłeś na pomysł takie tła ?
Marcin_ps Napisano 25 Listopad 2006 Autor Napisano 25 Listopad 2006 pomysl na tlo to przypadek nie chcialem dawac ani zwyklego gradientu ani jednokolorowego tla tak jak wiekszosc prac ( do tego roz albo niebieski ) wyszlo cos takiego ... okolo 2000 ulozonych obok siebie photoshopowych shapow tymko ja mieszkam 20km od tarnowa a dokladniej dabrowa tarnowska w tarnowie sie ucze :)
Remedy Napisano 25 Listopad 2006 Napisano 25 Listopad 2006 Decydują ludzie czy jury? Jeżeli ludzi to Ci współczuję - sądząc po komentarzach na stronie Pumy, 90% z nich nie powinna mieć prawda swobodnego wypowiadania się bo taki debilizm może być zaraźliwy. Trzymam kciuki za Twój projekt.
Marcin_ps Napisano 25 Listopad 2006 Autor Napisano 25 Listopad 2006 tzn jak narazie to jeszcze ludzie ale organizator oznajmil ze w poniedzialek wyda decyzje poniewaz nie wie jak walczyc z oszustwem podczas glosowania
anJek Napisano 25 Listopad 2006 Napisano 25 Listopad 2006 moj glos masz rowniez, bardzo mi sie podoba, pomysl jest swietny i wyglada profesjonalnie, niektore z innych prac tez mi sie podobaja, ale punkcik dla "ziomka z forum" :D
CzAk1 Napisano 26 Listopad 2006 Napisano 26 Listopad 2006 Zagłosowałem żeby nie było, że zły kumpel jestem:D Wogóle to ktos filtruje te komentarza...bo niektórym to powinni neta odciąć...
Red-Bull Napisano 26 Listopad 2006 Napisano 26 Listopad 2006 też zagłosowałem na twoje i nie dlatego że jestem twoim kolegą :D ( bo chyba nie jestem ) tylko dlatego że praca jest naprawde spoko :D
Dirk Napisano 26 Listopad 2006 Napisano 26 Listopad 2006 Mój głos też masz.Ale zanim oceniłem to musiałem przeglądnąć inne projekty i Twój wydaje mi się najlepszy. Opakowanie przyciąga wzrok chociaż ja z perfum Pumy nie korzystam:) Co do komentów to się nie przejmuj bo i tak niektórzy zanim skorzystają z Sieci to powinni się na badania do psychiatry udać :)
Marcin_ps Napisano 26 Listopad 2006 Autor Napisano 26 Listopad 2006 dzieki chlopaki ( i ewentualne anonimowe dziewczyny ;) ) za glosy... komentarze to juz mnie nie ruszaja choc musze przyznac ze z poczatku troche mnie denerwowaly...
Red-Bull Napisano 26 Listopad 2006 Napisano 26 Listopad 2006 tak to jest jak zamiast zegarka na komunie dostaje się komputer z neostradą... potem piszą takie durne komentarze, i dziwie się że nikt tego nie moderuje.
Marcin_ps Napisano 30 Listopad 2006 Autor Napisano 30 Listopad 2006 ostatnie kilkanascie godzien o 00:00 zakonczene konkursu... zapraszam raz jeszcze chetnych http://www.pumakreacja.pl/show.php?id=21081 i dziekuje wszystkim ktorzy pomogli :)
mtr Napisano 8 Grudzień 2006 Napisano 8 Grudzień 2006 Świetny ornament w tle, dodaje ekskluzywnego wyglądu. Twojego autorstwa?
Marcin_ps Napisano 8 Grudzień 2006 Autor Napisano 8 Grudzień 2006 tzn sam ich nie robilem ale sam ukladalem :D
Gość obo Napisano 8 Grudzień 2006 Napisano 8 Grudzień 2006 Marcin i które ostatecznie miejsce zająłeś? Bo jakoś przeoczyłem...
anJek Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 przegladnalem te komentarze nt. Twojej pracy i mam do powiedzenia jedno: zawisc ludzi jest nieobliczalna jesli dochodzi do tego anonimowosc!!! A co tam - wyzyje sie na gosciu, fajnie bedzie wygladalo, inni sie posmieja i doloza swoje! a niech mu sie dostanie! i co ze go nie znam? dowale frajerowi, bo to takie fajne i modne w polskim internecie... komentarze tak zenujace i razaco podobne do onetowych, ze nie zdziwilbym sie jakby to byli ci sami ludzie, widac potrzebuja sie dowartosciowac, a przeciez latwiej jest niszczyc (tu: czyjas reputacje) niz tworzyc (tu: pozytywne emocje). Jak dla mnie to banda *******! pozdrawiam PS: napisz Marcinie jak w koncu sprawa wyglada, czy juz konkurs sie zakonczyl? Na stronie Pumy wyglada jakby jeszcze trwal, ew. podaj date zakonczenia. Powodzenia tak wogole, bo mi sie naprawde podoba Twoj projekt
Marcin_ps Napisano 12 Grudzień 2006 Autor Napisano 12 Grudzień 2006 konkurs zakonczyl sie zdaje sie tydzien temu.. organizatorzy mieli liczyc glosy raz jeszcze odrzucajac te ktore byly wysylane niezgodnie z regulaminem itd..ale chyba dali sobie z tym spojuj.. miejsce bylo tylko 1 zajela go praca ze srednia 5.39 moja miala 5.30 ... co do komentowania to bedzie jakies doswiadczenie na przyszlosc bo na maxie czy innych "normalnych" forach takich rzeczy sie nie spotyka...dzieki raz jeszcze za pozytywnie prawdziwe komentarze i dobre glosy :)
Gość obo Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 Więc dużo Ci nie zabrakło. Gratuluje tegoż wyniku i życzę powodzenia w przyszłości :) pozdrawiam
anJek Napisano 13 Grudzień 2006 Napisano 13 Grudzień 2006 no to szkoda, tak czy siak na pewno jakies doswiadczenie dla Ciebie, no i niezly wynik w konkursie, gratulacje! pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi