Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Wywołane z RAW'a... oryginał (trochę popsuty) można zobaczyć w moim wątku. (pierwszy i ostatni (jak na razie) HDR)

slimakHDR.jpg

• Odpowiedzi 168
  • Wyświetleń 41,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

"illy" fajne fotki i dla mnie bardzo znajome miejsca:). Chociaż nie uważam je za ciekawe, Ty fajnie uchwiciłes życie na Chyloni:)

Napisano

a tu taka pierwsza zabawa w hdr, robione na szybko, obiektywu nie wytarlem i pare paprochow zostalo:/ no ale na czyms sie trzeba uczyc:)

panofinalsmall2.jpg

Napisano

oba znacza dokladnie to samo, tyle ze w drugim skrocie na koncu masz imaging:P a moje zdjecie to jak najbardziej HDRI robione bodajze z 9 roznych ekspozycji, a ze panorama? to juz chyba kwestia dowolna jakim obiektywym sie pstryka...

Napisano

w takim razie pardom za zamieszanie a haderka wyszla bardzo dobrze :) cos wiecej powiesz..? jakie szkło i w czym montowane ?

Napisano

niestety jakosciowo to jeszcze nie ejst to, pomijajac brudy na szkielku, mialem tylko czas na zrobienie na szybko tylko 2 ujec, a z 2 ujec ciezko skleic pelne 360, wiec wyszlo jakies 330st i lekko rozjechane krawedzie, ale jak na 3min pstrykania jestem zadowolony;0 sprzet: Canon 5D mkII + sigma 8mm EX DG, skladane do HDR najpierw w shopie, potem rozkladanie panoramy w PTGUI, a nastepnie znow shop zeby przejsc w 8bit.

Napisano

PICsell, dzieki za info! bardzo sie ciesze ze ta wlasnie ksiazka zostanie wydana po pl :)

btw, widze ze helion wydal jeszcze pare nowych ksiazek, dawo tam nie zagladalem :)

pozdro,

pionier

Napisano

Witam.

Dopiero zaczynam przygodę z fotografią oraz z HDR.

Oto moja praca