Cerebrate Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 Ok :) czas się bardziej zadomowić na Max3d.pl i pouczestniczyć w jakiejś bitewce :) PRzyznam ze to bedzie moja pierwsza poważna próba podejścia do postaci :) mam nadzieje ze Klicek mnie tu nie wyśmieje bo on chyba najlepiej wie jaki mam warsztat. Po za tym chce wykorzystać prace nad tą postacia w moim dyplomie na inżyniera (nie pytajcie jaki temat bo nie powiem :P ) mam nadzieje ze mnie ta praca zmobilizuje bo od jakiegoś czasu nic nie tknąłem :( własnie siadam do rozrysowania go :) btw w przyszłości do zanimuje :) - to tez mi sie w dyplomie przyda Bardzo prosiłbym o wyrozumiałość i ewentualną pomoc. edit : wlasnie znalazlem cos takiego: ubranie ma poniszczone - tak jak w Pinokiu potem pomyśle czy będzie ładny czy menelowaty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 Witam no fajna postac dajesz Cere :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 24 Listopad 2006 Autor Share Napisano 24 Listopad 2006 ok pierwszy wipek :) po lewej to z meshsmothem - narazie 1000 trisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 przesadzasz celebrate, narazie dobrze idzie :D powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 24 Listopad 2006 Autor Share Napisano 24 Listopad 2006 z czym przesadzam? :) i ceRebrate proszę :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 z czym przesadzam? :) "mam nadzieje ze Klicek mnie tu nie wyśmieje bo on chyba najlepiej wie jaki mam warsztat." spx, nie jest tak źle, chociaz do "przystanku" troche brakuje no ale to nam wszytkim :D (joke) i ceRebrate proszę :) pozdro sorry, nie zauwazyłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 Zapowiada się bardzo fajnie :) Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 24 Listopad 2006 Autor Share Napisano 24 Listopad 2006 dzięki :) i rzeczywiście do "przystanku" to mi duuużo brakuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 Witam!! moze byc bardzo fajny watek fajna postac wybrales :) jesli chodzi o model to narazie good choc teoche topologia buta (i sam but,po nadaniu ms'a) mi sie nie pododba ale i tak nie wyglada zle ten but tylko tak sobie marudze :D narazie jest fajnie :) pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 24 Listopad 2006 Autor Share Napisano 24 Listopad 2006 dzięki :) bucik naprawiony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 Powodzenia Cer :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 24 Listopad 2006 Autor Share Napisano 24 Listopad 2006 bez mesh smofa - bo Ktoś tam marudził w wątku Rybki:D zostajo mi jeszcze 2000 do wykorzystania - a został kapelutek i parasoleńka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 no i super :) pozdro i powodzenia w texturowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 no i ślepia jeszcze, bardzo ladnie, pzdr, powodzonka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 Na moje bardzo dziwnie rożłozona siatka na głowie - ale ja się nie znam więc spoko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 ano - glowa troche kuleje - ksztalt nawet trzyma ale topologia do bani... i na dokladke bedzie sie ciezko edytowac (bo smthselekcja nie da sie wszystkiego zalatwic...) pooapa ps. dobrze idzie :) jeszcze czepilbym sie tych skarpetek (tych pozawijanych kolo kostek) - nie widac ich prawie wcale a zabieraja triangle.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 24 Listopad 2006 Autor Share Napisano 24 Listopad 2006 :) dzieki głowe mam zamiar poprawić jak bede optymalizował . narazie taki wstępd do głowy :) przyznam ze to moja pierwsza głowa :) a na tych rysunkach disneja nic nie widać. Np na rysunkach z boku jego głowa ma kształt jajka i nie ma nosa itp wiec trudno wyłapać 3d. :) Ftorek :) dzięki z apodpowiedz. rzeczywiście małeto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 24 Listopad 2006 Autor Share Napisano 24 Listopad 2006 i kolejny - główna siatka skończona - teraz poprawki guzik itp. 3700 t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 sprooboj podzialac w okolicach kciuka - bo narazie troche malo dlon przypomina (nawet w kategoriach kartunowych :) pozatym czepilbym sie tych podwojnych loopow (np: na kapeluszu) - lepiej to zalatwic na texturce albo noormalem. psaoaps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 25 Listopad 2006 Autor Share Napisano 25 Listopad 2006 dizeki :) kapelutek rzeczywiście poptrawie a dłonie są tak specjalnie zrobione aby potem mozna je było zrogować i zanimować. Będą wyglądały na kartunowe jak im nadam jakąś pozę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 26 Listopad 2006 Autor Share Napisano 26 Listopad 2006 takie COŚ powstało... jeszcze duuuzo muszę się nauczyć. DUzo juz wiem :) nie bijcie a to po rigu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 szybki jesteś, ładny model :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Witam!! super wyglada :) texturka tez choc pewno bedziesz ja jeszcze meczyl ?? :) aha i usta mu zrob :D pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 26 Listopad 2006 Autor Share Napisano 26 Listopad 2006 no włąsnie textura. kompletnie nie wiem jak ją ugryść. Wkońcu na kreskówce to były tylko kolorowe plamki. a tu cholera nie wiem. a usta chyba poprawie dodając im troszku poly bo teraz jakoś kurde płasko wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Cere swietnie :) jaki limit tri ? :) jezeli nie wykozystales calego to prosze wykozystaj caly i zaokraglij wszystko na maxiora :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Bardzo fajnie Ci wyszło. Praktycznie chyba można już pogratulować ukończenia :) więc gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 26 Listopad 2006 Autor Share Napisano 26 Listopad 2006 tak z tym limitem to troche chciałem fer postąpić i wykorzystać tylko to co jest niezbęden - 3000 tri. a czemu? bo chyba wiecej twój spider potrzebuje niz plastikowy świerszcz. ale skoro tak mówisz to tak zrobie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 28 Listopad 2006 Autor Share Napisano 28 Listopad 2006 Dobra :) pora oficjalnie zakończyć. mam dyplom na głowie wiec pokazuje co mam i lece pisać :) http://img433.imageshack.us/img433/9153/cricketdjk5.jpg dif http://img177.imageshack.us/img177/2741/cricketncopynd3.jpg normal http://img153.imageshack.us/img153/1315/cricketswn6.jpg specular Czy coś jeszcze chcecie zobaczyć? :) i czy spełniłem wszystki warunki by zakonczyć tour Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 Dla mnie jest super na maxiora :) jak mozesz to prosze zmien miniaturke i napisz na niej "koniec" bedzie mi latwiej zbierac skonczone prace :) dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 Dla mnie bomba. BArdzo mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 kurde, naprawdę fajnie to wyszło :) bardzo przyjemny modelik, szkoda że tekstur nie dopieściłeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 28 Listopad 2006 Autor Share Napisano 28 Listopad 2006 takie miały być :) takie pół real pół kreskówka :) Poprostu wyobraziłem sobie gra w jakiej była by taka postać i mysle ze Twórcy takiego gieki ni dawali by rzadnych wielgachnych dopieszczonych fotorealistycznych texturek :) bo to nie film Dzięki za komentarze :) miniatura zmieniona. Bylo miło duuuuzo sie nauczyłem, w końcu moja pierwsza postać. :) i będę kibicował reszcie twórców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 fajowo wyszedl, nawet szybko Ci to poszlo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 28 Listopad 2006 Autor Share Napisano 28 Listopad 2006 Owen :D:D a ja Gerard jestem :) dzięki Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 przyjemne ;) . moze zrob mu specular- bo skora nie wyglada jak skora....chociaz...moze go pomaluj kilkoma kolorami > tak jak w kreskowce?,,, bo teraz to wyglada jakby textor nie mial itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 28 Listopad 2006 Autor Share Napisano 28 Listopad 2006 ma textury. widać to na zagieńciu. zapewniam cie ze bez textury pomalowany na kolorki wyglądał owiele wiele gorzej. Zamieścięłm linki do 3 textur jakie przygotowałem . Jest specular. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 Postac z taką iloscia poly zapewne bedzie na pierwszym planie i aż głupio miec tak kiepską teksturke dla tak fajnej postaci :) gratuluje ukonczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi