vebetr Napisano 26 Listopad 2006 Napisano 26 Listopad 2006 Widzialem pare postow o projektach gier wiec sie wpisalem Na mojej stronce jest napisane o co chodzi i kim jestem, wiec nie bede sie rozpisywal :) thx http://www.vebetr.za.pl/ 1
vebetr Napisano 27 Listopad 2006 Autor Napisano 27 Listopad 2006 ja lekko offtopowo ile masz lat ? 28 a ma to jakies znaczenie?
Simple_man Napisano 27 Listopad 2006 Napisano 27 Listopad 2006 Sa kraje, w ktorych sie kara za takie layouty.
arcade Napisano 27 Listopad 2006 Napisano 27 Listopad 2006 ciekawie to wygląda :) Ej, człowiek wam zapodaje stronę ze screenami z silnika i do tego z demem (właśnie pobieram, więc nie wiem jeszcze co i jak). A wy się go czepiacie że strona kiepawo wygląda :/... 99% amatorskich projektów nie doszło do etapu screenów, a w amatorskie dema grałem może ze dwa... Imho to bardzo ciekawy projekt, powodzenia dalej :)
Valery Napisano 27 Listopad 2006 Napisano 27 Listopad 2006 projekt bardzo ciekawy, gra w klimatach jakie lubie :) sciagnąłem demo, zgrałem. wygląda doscyć przyjemnie jak dla mnie. oldskulowo ale fajnie. gra jednak na sprzęcie: athlon 64 3000+ 1 GB ram Radeon x550 256 ram gra się tnie nieziemsko. kilka klatek na sekunde powodzenia bo jest ciekawie
naeq Napisano 27 Listopad 2006 Napisano 27 Listopad 2006 hmmm właśnie ściągam, Ciekawe jak mi pójdzie ;] Respekt dla ludzi którzy umieją napsiać "takie coś" ...
ledyr Napisano 27 Listopad 2006 Napisano 27 Listopad 2006 całkiem fajne demko :) troche tylko akcja mało wartka (joke) a tak na serio to dobrze sie zapowiada na przyszłość, życze powodzenia
Valery Napisano 27 Listopad 2006 Napisano 27 Listopad 2006 ledyr, tobie też się tak cieło czy tylko mi? przez to cięcie nie wiem co sie dzieje. jak wchodze do bunkra mnie zaraz wywala w miejsce startowe. i nie wiem czy to mnie szkop zabił czy co :P ale faktycznie zapowiada się nieźle. gratulacje dla twórcy. sam to zrobiłeś?
vebetr Napisano 27 Listopad 2006 Autor Napisano 27 Listopad 2006 ledyr, tobie też się tak cieło czy tylko mi? przez to cięcie nie wiem co sie dzieje. jak wchodze do bunkra mnie zaraz wywala w miejsce startowe. i nie wiem czy to mnie szkop zabił czy co :P ale faktycznie zapowiada się nieźle. gratulacje dla twórcy. sam to zrobiłeś? dzieki, tak ale nie byla to praca na tydzien miesiac ani rok tym bardziej ze wystepuje tez w roli grafika, lubie pisac a efekty przychodza z czasem, mam nadzieje ze uda mi sie jeszcze zrobic to co planuje niedlugo, nie robie tego dla kasy jak inne teamy poprostu bo lubie. To tylko mial byc wstep do tego co chcialbym zrobic, myslalem ze bedzie gorzej no ale wyglada na to ze jest ok :)
ledyr Napisano 27 Listopad 2006 Napisano 27 Listopad 2006 ledyr, tobie też się tak cieło czy tylko mi? u mnie nie cieło wyglada na to ze jest ok :) jest jak najbardziej ok :)
arev Napisano 27 Listopad 2006 Napisano 27 Listopad 2006 Radek X550, 1GB RAM, Athlon X2 4200 i 2fps :/ Szkoda.
ledyr Napisano 28 Listopad 2006 Napisano 28 Listopad 2006 a moj komp to geforce 2 mx 400 64mb ram, 256 mb ram i stary duron 1900+ i chodzi płynnie tylko sensitivy myszki przydałoby sie zmienić :D
vebetr Napisano 28 Listopad 2006 Autor Napisano 28 Listopad 2006 Radek X550, 1GB RAM, Athlon X2 4200 i 2fps :/ Szkoda. x300/x550 nie mam tej karty ale gdzies slyszalem od paru osob ze ten model nie jest za szybki, ja mam radeona 9250 (raczej starocie) ale wszystie gry 3d dzialaja plynnie
Leleń Napisano 28 Listopad 2006 Napisano 28 Listopad 2006 wiecie ze na Page Down sie zmienia bron? :D btw. chodzenie w bok ("na wspak"), jest strasznie wolne.
Valery Napisano 28 Listopad 2006 Napisano 28 Listopad 2006 Faktycznie ta gra chyba nie lubi x550 :) sprawdziłem na innym kompie z radkiem 9600 pro, i tam chodzi idealnie :D Zauważyłem podczas gry kilka rzeczy: - bronie strzelają idealnie w punkt celownika. Takie skupienie jest niemożliwe. Należałoby amunicję trochę rozrzucić -na mapie zauważyłem 2 flagi niemieckie. Pierwsza, jaką spotykamy jest lustrzanym odbiciem prawidłowej :) druga jest już Ok :) -nasz hirołs ma problemy z wchodzeniem na schody. Dotarłem pewnym momencie do schodów, na które nie da się wejść. Są chyba za wysokie. są one w takim pomieśczeniu z wielką przepaścią pośrodku. Nie mogąc wejść na schody rzuciłem się w ową przepaść ;) ku mojemu zdziwieniu nie zabiłem się :D na dole za to znalazłem tajemnicze drzwi z napisem "NICHT EINTRETEN" (nie wchodzić) Jednak przez drzwi nie udało mi się przejść. Czy twoje demo ma koniec? Czy może kończy się właśnie na tym etapie? Może uznacie mnie za masochistę, ale gra w to króciutkie demo dała mi więcej frajdy niż te wszystkie call of druty razem wzięte
polka dot Napisano 28 Listopad 2006 Napisano 28 Listopad 2006 jak pisze nie wchodzić to co ty chcesz :D
vebetr Napisano 28 Listopad 2006 Autor Napisano 28 Listopad 2006 hehe, no to prawda ze jest pare takich bugow na wszystko nie ma czasu, to jest wlasnie koniec, zmienie to zeby wiadomo bylo o co chodzi i mozna wszedzie wejsc a z flaga masz racje.
Rekomendowane odpowiedzi