Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Zapraszamy do przeczytania krótkiego wywiadu z Dehong He.

(znanym grafikiem, w chwili obecnej obok takich sław jak Greg Bear, autor ksiązki "EON", David Brin, Brian Pohl, Damian Bajowski czy Kris Costa - jest jurorem w kolejnej edycji GChallenges pt."EON").

Wywiad dla serwisu Max3D.pl przeprowadził Mariusz Wysocki.

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak zwykle świetna robota, coraz lepszych artystów wynajdujecie:)

I pytania coraz bardziej przemyślane;)

Napisano
Jak zwykle świetna robota, coraz lepszych artystów wynajdujecie:)

Fakt. Jest nas kilku.

Napisano

hmm, szczerze mówiąc Biglebowsky to nie bardzo kumam, o co Tobie biega ??

Napisano

a zali po czym tak mniemasz ?

źle skonstruowane pytania, czy może coś innego, nie pisz proszę takich ogólników, bo na wiele mi się to nie przyda. ;P

Napisano

Od kiedy zacząłeś interesować się rysowaniem, Jak rozpoczęła się Twoja przygoda z Digital Art?Czy może i Ty masz jakiegoś swojego ulubionego artystę lub artystów, Jakich programów używasz...

Mniej litość, to jest co najwyżej wstęp do wywiadu. Takie pytania to mogłby zadać gimnazjalista zupełnie nieobeznany w temacie.

To jakich programów koleś używa powinieneś wiedzieć przed wywiadem, po co się pytać o rzeczy których można się dowiedzieć bez problemu z innych źródeł.

Napisano

hmm, po części to może i masz rację, ale był to mój pierwszy wywiad - cóż mam nadzieję że nie ostatni, dalej idąc w chwili powstawania tego wywiadu mało kto w ogóle wiedział kto to jest i czym się posługuje (jeśli chodzi o software).

Następnie porozumiewaliśmy jedynie emailem, gdyż ani on ani ja nie posługujemy się biegle angielskim, a to był jedyny z nim kontakt.

w następnych postaram się ten aspekt poprawić ;P.

Cóż nie święci garnki lepią - dzięki za wszystkie komentarze.

SeeUSoon.

Napisano

mysle ze wywiad wyszedl bardzo fajnie taki lekki i przyjemny

i chociaz bigi ma poczesci racje to zeby konstruktywnie to zamknac moglby nadmienic hipotetyczne szczegolowsze/bardziej interesujace pytania a propo tego wywiadu co by bylo bardziej edukacyjnie dla nas wszystkich(mowie kompletnie szczerze bez zadnych pokretow i niezyczliwosci bo naprawde przeprowadzic naprawde profesjonalny wywiad to nielada sztuka)

poz :)

Napisano

Przy następnym na pewno bardziej się nad pytankami zastanowię ;).

Dzięki, 4All