Krzysztof Kucharz Napisano 12 Październik 2003 Napisano 12 Październik 2003 Hej wszystkim! Kilka komentarzy a propos nowego layoutu strony: LOGO: spox - jak najbardziej mi się podoba, ostre, proste i wpadające w oko KOLORY: no cóż Adek, ja zostawiłbym poprzednią tonację - była łagodna dla oczu, teraz ta pomarańczowa nie za bardzo komponuje się z resztą. Więc - PLIZ - wróćmy do poprzedniej. (nie stosujmy tu zasady - jeśli nie może być lepiej, niech będzie inaczej :) ) CZAJNICZEK:- KTO UKRADŁ CZAJNICZKA!? Czajniczek był sweet, chcę powrotu czajniczka (naprawdę !) proszę o komentarze :)
ikim Napisano 12 Październik 2003 Napisano 12 Październik 2003 nowe kolory mi się podobają:P Co nie zmienia faktu ze: CZAJNICZKOWYM SKRYTOŻERCOM MOWIMY NIE!!!
Swietlik Napisano 12 Październik 2003 Napisano 12 Październik 2003 Może zrobić tak jak z logo, konkurs na cały layout i potem finaliści coś naskrobią...
adek Napisano 12 Październik 2003 Napisano 12 Październik 2003 Wydaje mi się ,że jest to kwestia przyzwyczajenia. Kolory muszą być ostrzejsze. Poprzednia kolorystyka była beznadziejna. Jest to narazie zmiana kolorystyki. W momencie gdy znajdę więcej wolnego czasu będę pracował nad zmianą struktury strony ... Wiem ,że jest to duży szok bo kolorystyka i styl strony zmienił się na \"future\" ... rozmawiałem z wieloma osobami co do tego posunięcia - bardzo im się podobało i gotowe :)
Pionier Napisano 12 Październik 2003 Napisano 12 Październik 2003 Ogolnie ok ale jakos mi sie newsy nie podobaja (mala czytelne) a moze to faktycznie kwestia przyzwyczajenia jak Adek mowi. Pozyjemy zobaczymy :) a logo bardzo fajne :)
Pablo Napisano 12 Październik 2003 Napisano 12 Październik 2003 według mnnie jest lepiej niz poprzednio :) pozdr
adek Napisano 12 Październik 2003 Napisano 12 Październik 2003 nad newsami troszkę myślałem ... jak je zrobić najlepiej ... stworzyłem całkowicie nowy systtem newsów z komentarzami na mysqlu oczywiście, odchudziłem stronę z niepotrzebnych elementów graficznych. Stwierdziłem ,że powinien być widoczny najpierw tytuł nowinki, data jest mniej ważna ... tak jest wszędzie ... może kolorystyke tych newsów zmienić ... no nie wiem ... w tej chwili jak dla mnie lepiej się czyta newsy, zdecydowanie lepiej widać podział newsów ... przyzwyczaicie sie ;)
KAIN Napisano 12 Październik 2003 Napisano 12 Październik 2003 Ja nie mam zastrzezeń do stronki:) Dla mnie jest SUUUUUUPER!!! :) pozdro KAIN
Loozack Napisano 12 Październik 2003 Napisano 12 Październik 2003 jak już pisałem logo mi się bardzo podoba, takie new age :] a co do layotu stronki to jest fajnie... ale może być lepiej :D no i na górze wkoło banera jest jakoś tak pusto, a logo po lewej wygląda jakby ledwo się mieściło :| tyle moich uwag :)
Krzysztof Kucharz Napisano 13 Październik 2003 Autor Napisano 13 Październik 2003 Ta - pewnie to kwestia przyzwyczajenia. Z drugiej strony, nie zmienialbym wygladu newsow - dla mnie (przynajmniej) sa bardzo czytelne. P.S. Szkoda tylko, ze czajniczek znikl. Ja bym go zostawil - to tak jak maskotka strony.
giorgione Napisano 13 Październik 2003 Napisano 13 Październik 2003 A dlaczego takie dziwene tło górnego paska - zanikają szczegóły loga:D Kolorystyka fajna :D Pozdr Giorgioner
MeG Napisano 13 Październik 2003 Napisano 13 Październik 2003 stary layout byl ladny ale nowy wydaje mi sie ze jest przejrzysty i rzuca sie w oko mi sie bardzo podoba pomysl z news i komentarzami wow bomba !!
Krzysztof Kucharz Napisano 13 Październik 2003 Autor Napisano 13 Październik 2003 Originally posted by Adek Czajniczek wyglądał dziwnie :)) heh - właśnie nie :) czajniczek (lub bardziej profesjonalnie: Dzbanek z Utah) to kwintesencja grafiki 3D :)
soshka.cg Napisano 13 Październik 2003 Napisano 13 Październik 2003 Jak dlamnie teraz jest o wiele lepiej. Zresztą mówjąc szczerze gdyby ta strona była nawet różowa z czarnymi napisami to i tak była by to moja ulubiona stronka bo jej niewątpliwym powerem jest jej treść i to ile się z niej nauczyliśmy i jeszcze nauczymy. Kawał dobrej roboty. p.s Jak nie będzie koszulek z logiem max 3d to mi babcia na drutach wydziarga. [lol2] pozdrawiam wszystkich i nie marudzić [piwo]
saygon Napisano 10 Listopad 2003 Napisano 10 Listopad 2003 teraz jest wypas dla mnie bomba. stary juz sie przejadl.
boowa Napisano 15 Listopad 2003 Napisano 15 Listopad 2003 Dla mnie kolorystyka Oki ale nie przy takim układzie - słusznie Adek, że zmienisz layout.... a jesli chodzi o newsy - ja chce zmiany !!!! na stare albo poprawienie tych bo na Macu mam waskie pionowe paski z każdym wyrazem w innej lini.... jakis bug
adek Napisano 15 Listopad 2003 Napisano 15 Listopad 2003 jakies przeglądarki pod Maciem uzywasz? W tej chwili strona dobrze chodzi pod Windowsem czyli IE i Linuxem - Mozilla ... na Macu nie? :( ... hmmm... newsy są zrobione na stylach zgodnych ze standardem :(
Rekomendowane odpowiedzi