Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej wszystkim!

Kilka komentarzy a propos nowego layoutu strony:

LOGO: spox - jak najbardziej mi się podoba, ostre, proste i wpadające w oko

KOLORY: no cóż Adek, ja zostawiłbym poprzednią tonację - była łagodna dla oczu, teraz ta pomarańczowa nie za bardzo komponuje się z resztą. Więc - PLIZ - wróćmy do poprzedniej. (nie stosujmy tu zasady - jeśli nie może być lepiej, niech będzie inaczej :) )

CZAJNICZEK:- KTO UKRADŁ CZAJNICZKA!? Czajniczek był sweet, chcę powrotu czajniczka (naprawdę !)

proszę o komentarze :)

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 3,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nowe kolory mi się podobają:P

Co nie zmienia faktu ze:

CZAJNICZKOWYM SKRYTOŻERCOM MOWIMY NIE!!!

Napisano

Może zrobić tak jak z logo, konkurs na cały layout i potem finaliści coś naskrobią...

Napisano

Wydaje mi się ,że jest to kwestia przyzwyczajenia. Kolory muszą być ostrzejsze. Poprzednia kolorystyka była beznadziejna.

Jest to narazie zmiana kolorystyki. W momencie gdy znajdę więcej wolnego czasu będę pracował nad zmianą struktury strony ...

Wiem ,że jest to duży szok bo kolorystyka i styl strony zmienił się na \"future\" ...

rozmawiałem z wieloma osobami co do tego posunięcia - bardzo im się podobało i gotowe :)

Napisano

Ogolnie ok ale jakos mi sie newsy nie podobaja (mala czytelne) a moze to faktycznie kwestia przyzwyczajenia jak Adek mowi. Pozyjemy zobaczymy :)

a logo bardzo fajne :)

Napisano

według mnnie jest lepiej niz poprzednio :)

pozdr

Napisano

nad newsami troszkę myślałem ... jak je zrobić najlepiej ...

stworzyłem całkowicie nowy systtem newsów z komentarzami na mysqlu oczywiście, odchudziłem stronę z niepotrzebnych elementów graficznych.

Stwierdziłem ,że powinien być widoczny najpierw tytuł nowinki, data jest mniej ważna ... tak jest wszędzie ... może kolorystyke tych newsów zmienić ... no nie wiem ... w tej chwili jak dla mnie lepiej się czyta newsy, zdecydowanie lepiej widać podział newsów ...

przyzwyczaicie sie ;)

Napisano

Ja nie mam zastrzezeń do stronki:) Dla mnie jest SUUUUUUPER!!! :)

pozdro

KAIN

Napisano

jak już pisałem logo mi się bardzo podoba, takie new age :] a co do layotu stronki to jest fajnie... ale może być lepiej :D no i na górze wkoło banera jest jakoś tak pusto, a logo po lewej wygląda jakby ledwo się mieściło :| tyle moich uwag :)

Napisano
  • Autor

Ta - pewnie to kwestia przyzwyczajenia.

Z drugiej strony, nie zmienialbym wygladu newsow - dla mnie (przynajmniej) sa bardzo czytelne.

P.S. Szkoda tylko, ze czajniczek znikl. Ja bym go zostawil - to tak jak maskotka strony.

Napisano

A dlaczego takie dziwene tło górnego paska - zanikają szczegóły loga:D

Kolorystyka fajna :D

Pozdr

Giorgioner

Napisano

stary layout byl ladny ale nowy wydaje mi sie ze jest przejrzysty i rzuca sie w oko mi sie bardzo podoba pomysl z news i komentarzami wow bomba !!

Napisano
  • Autor
Originally posted by Adek

Czajniczek wyglądał dziwnie :))

heh - właśnie nie :) czajniczek (lub bardziej profesjonalnie: Dzbanek z Utah) to kwintesencja grafiki 3D :)

Napisano

Jak dlamnie teraz jest o wiele lepiej. Zresztą mówjąc szczerze gdyby ta strona była nawet różowa z czarnymi napisami to i tak była by to moja ulubiona stronka bo jej niewątpliwym powerem jest jej treść i to ile się z niej nauczyliśmy i jeszcze nauczymy. Kawał dobrej roboty.

p.s Jak nie będzie koszulek z logiem max 3d to mi babcia na drutach wydziarga. [lol2]

pozdrawiam wszystkich i nie marudzić [piwo]

Napisano

Dla mnie kolorystyka Oki ale nie przy takim układzie - słusznie Adek, że zmienisz layout....

a jesli chodzi o newsy - ja chce zmiany !!!! na stare albo poprawienie tych bo na Macu mam waskie pionowe paski z każdym wyrazem w innej lini.... jakis bug

Napisano

jakies przeglądarki pod Maciem uzywasz?

W tej chwili strona dobrze chodzi pod Windowsem czyli IE i Linuxem - Mozilla ... na Macu nie? :( ... hmmm...

newsy są zrobione na stylach zgodnych ze standardem :(