Napisano 12 Październik 200321 l Hej wszystkim! Kilka komentarzy a propos nowego layoutu strony: LOGO: spox - jak najbardziej mi się podoba, ostre, proste i wpadające w oko KOLORY: no cóż Adek, ja zostawiłbym poprzednią tonację - była łagodna dla oczu, teraz ta pomarańczowa nie za bardzo komponuje się z resztą. Więc - PLIZ - wróćmy do poprzedniej. (nie stosujmy tu zasady - jeśli nie może być lepiej, niech będzie inaczej :) ) CZAJNICZEK:- KTO UKRADŁ CZAJNICZKA!? Czajniczek był sweet, chcę powrotu czajniczka (naprawdę !) proszę o komentarze :)
Napisano 12 Październik 200321 l nowe kolory mi się podobają:P Co nie zmienia faktu ze: CZAJNICZKOWYM SKRYTOŻERCOM MOWIMY NIE!!!
Napisano 12 Październik 200321 l Może zrobić tak jak z logo, konkurs na cały layout i potem finaliści coś naskrobią...
Napisano 12 Październik 200321 l Wydaje mi się ,że jest to kwestia przyzwyczajenia. Kolory muszą być ostrzejsze. Poprzednia kolorystyka była beznadziejna. Jest to narazie zmiana kolorystyki. W momencie gdy znajdę więcej wolnego czasu będę pracował nad zmianą struktury strony ... Wiem ,że jest to duży szok bo kolorystyka i styl strony zmienił się na \"future\" ... rozmawiałem z wieloma osobami co do tego posunięcia - bardzo im się podobało i gotowe :)
Napisano 12 Październik 200321 l Ogolnie ok ale jakos mi sie newsy nie podobaja (mala czytelne) a moze to faktycznie kwestia przyzwyczajenia jak Adek mowi. Pozyjemy zobaczymy :) a logo bardzo fajne :)
Napisano 12 Październik 200321 l nad newsami troszkę myślałem ... jak je zrobić najlepiej ... stworzyłem całkowicie nowy systtem newsów z komentarzami na mysqlu oczywiście, odchudziłem stronę z niepotrzebnych elementów graficznych. Stwierdziłem ,że powinien być widoczny najpierw tytuł nowinki, data jest mniej ważna ... tak jest wszędzie ... może kolorystyke tych newsów zmienić ... no nie wiem ... w tej chwili jak dla mnie lepiej się czyta newsy, zdecydowanie lepiej widać podział newsów ... przyzwyczaicie sie ;)
Napisano 12 Październik 200321 l Ja nie mam zastrzezeń do stronki:) Dla mnie jest SUUUUUUPER!!! :) pozdro KAIN
Napisano 12 Październik 200321 l jak już pisałem logo mi się bardzo podoba, takie new age :] a co do layotu stronki to jest fajnie... ale może być lepiej :D no i na górze wkoło banera jest jakoś tak pusto, a logo po lewej wygląda jakby ledwo się mieściło :| tyle moich uwag :)
Napisano 13 Październik 200321 l Autor Ta - pewnie to kwestia przyzwyczajenia. Z drugiej strony, nie zmienialbym wygladu newsow - dla mnie (przynajmniej) sa bardzo czytelne. P.S. Szkoda tylko, ze czajniczek znikl. Ja bym go zostawil - to tak jak maskotka strony.
Napisano 13 Październik 200321 l A dlaczego takie dziwene tło górnego paska - zanikają szczegóły loga:D Kolorystyka fajna :D Pozdr Giorgioner
Napisano 13 Październik 200321 l stary layout byl ladny ale nowy wydaje mi sie ze jest przejrzysty i rzuca sie w oko mi sie bardzo podoba pomysl z news i komentarzami wow bomba !!
Napisano 13 Październik 200321 l Autor Originally posted by Adek Czajniczek wyglądał dziwnie :)) heh - właśnie nie :) czajniczek (lub bardziej profesjonalnie: Dzbanek z Utah) to kwintesencja grafiki 3D :)
Napisano 13 Październik 200321 l Jak dlamnie teraz jest o wiele lepiej. Zresztą mówjąc szczerze gdyby ta strona była nawet różowa z czarnymi napisami to i tak była by to moja ulubiona stronka bo jej niewątpliwym powerem jest jej treść i to ile się z niej nauczyliśmy i jeszcze nauczymy. Kawał dobrej roboty. p.s Jak nie będzie koszulek z logiem max 3d to mi babcia na drutach wydziarga. [lol2] pozdrawiam wszystkich i nie marudzić [piwo]
Napisano 15 Listopad 200321 l Dla mnie kolorystyka Oki ale nie przy takim układzie - słusznie Adek, że zmienisz layout.... a jesli chodzi o newsy - ja chce zmiany !!!! na stare albo poprawienie tych bo na Macu mam waskie pionowe paski z każdym wyrazem w innej lini.... jakis bug
Napisano 15 Listopad 200321 l jakies przeglądarki pod Maciem uzywasz? W tej chwili strona dobrze chodzi pod Windowsem czyli IE i Linuxem - Mozilla ... na Macu nie? :( ... hmmm... newsy są zrobione na stylach zgodnych ze standardem :(