Napisano 14 Grudzień 200618 l śmiechaśne!Mi sie podoba! tylko zrób jakies podłóże!! i wywwal tą flare!!
Napisano 14 Grudzień 200618 l Przyjemne. Ale byłoby dużo przyjemniejsze gdyby nie to oświetlenie, które imho strasznie szkodzi obrazkowi. Flara z photoshopa okrutna ;).
Napisano 14 Grudzień 200618 l kadr dobry, oswietlenie fu. ladne, proponuje podejscie z brushed metal na nich.
Napisano 14 Grudzień 200618 l to kolesie fajne są:D:D:D Dofik też mi podchodzi ale śwaitło zupełnie od startu out i jakieś ładne drewno na podłoże;)
Napisano 14 Grudzień 200618 l Słodkie robociki, podpisuję się pod przedmówcami. Popraw te błędy. Najlepiej przenies te wątek do WIP'a Zawsze możemy Ci pomóc.
Napisano 15 Grudzień 200618 l bardzo fajne. ale jakbys zrobil jasniej tak zeby fajna caustyka wyszla bylo by fajniej. pozdrawiam.
Napisano 16 Grudzień 200618 l Autor no w sumie to macie racje...ale ustawienia światełek tak żeby ładne kaustyki powstały to dla mnie nadal jeszcze jak gra w toto lotka :] raz wyjdzie raz nie hehe Ok materiałami się jeszcze pobawie ale na kaustyki to ktos mi musi jakąś fajaną gotową recepte sprzedać :] czekam na pomoc..Tym czsem wrzócam oryginał bez photoshopowej flary
Napisano 17 Grudzień 200618 l spoko spoko a podłoże jakieś bardziej odbalskowe (np. ceramika jak w laboratorium)
Napisano 17 Grudzień 200618 l spoko spoko tylko na podłoże jakas ceramika moze:) coś bardziej odbijającego światło