Knysha Napisano 18 Grudzień 2006 Napisano 18 Grudzień 2006 Posiada ktos z Was ta konsolke? Jestem bardzo zainteresowany kupnem i chcialbym poznac opinie posiadaczy. pzdr
RA Napisano 18 Grudzień 2006 Napisano 18 Grudzień 2006 Sam nie posiadam, ale wracając z ostatniej wycieczki szkolnej grałem w jakąś piłkę i było naprawdę super. Tym bardziej, że gierka odciągnęła moje myśli od bolącej głowy itd. ;)
sanki Napisano 18 Grudzień 2006 Napisano 18 Grudzień 2006 ja posiadam, fajna jest tylko gierki troche drogie osobiscie mam 3 world tour soccer, ktora byla dodana do konsoli, metal gear acid i loco roco. ta ostatnia jest super, mga tez niezle, pileczka najslabsza ale tez nie jest zla. Teraz pogrywam w rozne demka ktore sony udostepnia na necie za free i tez nie jest zle
Knysha Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Napisano 18 Grudzień 2006 sanki - jaka karte masz? Uzywasz PSP do odtwarzania mp3/video?
sanki Napisano 18 Grudzień 2006 Napisano 18 Grudzień 2006 karty sobie nie zmienilem na nic wiekszego, wiec mam 32 mb. zmienie sobie moze po swietach, generalnie konsolke wygralem w jakims konkursie wiec z inwestycjami zawsze zwlekam ;p. Filmy umd (spidermana 2 na umd wysylali kiedys gratis) i mp4 bodajze i muzyke mp3 odtwarza bez problemow. Ekranik jest wystarczajaco duzy i w dobrej rozdzialce zeby spokojnie na nim ogladac filmiki. Mp3 tez odtwarza, ale konsolke srednio sie upycha po kieszeniach (jak cos to wrzucam ja do kurtki albo plecaka i tajnymi drogami prowadze kabel do sluchawek ;p)
DraB Napisano 18 Grudzień 2006 Napisano 18 Grudzień 2006 Ja jestem szczesliwym posiadaczem Mysle że moge ci ją w 100% polecic ;) a gierki mozna na allegro tanio kupic ;) Pozatym juz niedlugo wyjdzie na PSP GPRS. Juhuu :D BTW, mam do sprzedania SSX: On Tour, także jak ktoś by chcial to GG
Knysha Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Napisano 18 Grudzień 2006 DraB - moglbys wrzucic pare fotek PSP'ka na chodzie ;)? Przykladowa gierka czy cus :)
DraB Napisano 18 Grudzień 2006 Napisano 18 Grudzień 2006 Knysha - http://www.gamespot.com, dzial PSP jest tam pelno Video Reviews gdzie możesz zobaczyc cudenko w akcji
Knysha Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Napisano 18 Grudzień 2006 kupuj kupuj, pogram sobie:D Taaa jasne ;]
Fargate Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 ja tez polecam swietnie sie sprawdza w roli mp3/video playera i do tego dostep do sieci przez wifi i swietne gry :D
XardaX Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 Knysha, imho psp kosztuje ~700-800pln ... Nie lepiej se kupić x'a360 ? Np. Wersja Core 1100pln :) Wiesz moze to i fajne przenośne, ale widzisz niedawno na topie był Gb Advance, potem N-gage, teraz to... Serio za rok bedzie cos 100x lepszego i bedzie h--- :/ Ale jak chcesz, dla mnie to troche zadrogie jak na gaDŻet :/
JohnZi Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 Xardax prawde ci powie:D popieram;]pozatym na "trzystaszesciesiatce" to chetniej pogram:D
DraB Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 Wiesz moze to i fajne przenośne, ale widzisz niedawno na topie był Gb Advance, potem N-gage, teraz to... Serio za rok bedzie cos 100x lepszego i bedzie h--- :/ Zapewniam, że można tak powiedziec o KAZDYM sprzecie. Niestety, takie czasy :)
XardaX Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 :) Ps2 trzymała się przez wiele lat, tym bardziej xbox sie utrzyma... Zwłaszcza ze PS3 to shit, bedzie full gierek na x'a :) PSP to cholerna drożyzna jak na polskie warunki w sumie, a 360'tka tanio wychodzi :D
DraB Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 Hmm, ja uważam tak: Jeśli masz kompa, to nie kupuj konsoli stacjonarnej :) bezsens :D
Master Kiełbaster Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 jeśli kupujesz przenośną nie płać za nią tyle co za stacjonarną :) bezsens :*
Knysha Napisano 19 Grudzień 2006 Autor Napisano 19 Grudzień 2006 PSP'ka biore za 770zl - nie kupuje stacjonarnej {wii, xbox 360, ps3 - whateva} bo nie mam warunkow zeby grac - jesli bym juz kupowal stacjonara, to potrzebowal bym do tego dobrego telewizorka HD minimum 32" :} Co do postrzegania PSP jako gadzetu - juz od dawna przymierzalem sie do kupna mp3 siakies. Wole dolozyc 400zl i kupic PSP'ka, ktory pomimo tego ze odtwarza mp3 i inne formaty audio, to dodatkowo odtwarza video no i gierki. Nie wspomne juz o wi-fi i ooooogromnej liczbie homegrow'ow dostepnych - typu komunikatory badz przegladarki www ;] Obilo mi sie tez o uszy, ze niedlugo ma byc wypuszczona kamera + aparat do PSP ;] {albo juz wyszlo :D} edit: JonhZi - Ty bys tylko gral! Uwazaj bo skonczysz jak ten dzisiejszy ziomek z mcdonalds'a xDDDDDDD
Bruneq Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 dobzre ze zmywarki nie ma i glebogryzaki jeszcze do psp...echh...no ale jak ktos nie ma na co talarków wydawac ... bo gry to sie znudza za 15 dni.....to lepiej wejsc na wapstera i jakas jkaszane na tel sciangnac za 10 pln!;)
Fargate Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 Knysha: tak juz wyszlo, pozatym juz jest chyba dostepny (jap) odbiornik GPS ale nie dam sobie glowy uciac :) pozatym jako szczesliwy uzytkownik powiem ze w psp swietnie sie sprawdza w roli zabijacza czasu podczas dojazdu do szkoly/uczelni /pracy. co do ceny to nie wydae mi sie ze placi sie duzo (wzgledem tego co sie otrzymuje)
Knysha Napisano 19 Grudzień 2006 Autor Napisano 19 Grudzień 2006 dobzre ze zmywarki nie ma i glebogryzaki jeszcze do psp...echh...no ale jak ktos nie ma na co talarków wydawac ... Tablet mam, PS2 nie kupuje bo sie nie oplaca - tuz tuz jest premiera PS3, wiec poczekam az wyjdzie i kupie :) bo gry to sie znudza za 15 dni No to sie kupi nowe :] - 150zl to nie wydatek :D .....to lepiej wejsc na wapstera i jakas jkaszane na tel sciangnac za 10 pln!;) Wyroslem z tego jakies 5 lat temu - od czego jest usb i internet :D? EDIT: :X-em[2]: - UZYTKOWNIK! :D stary zabijasz mnie ;] btw. czytalem gdzies na necie opis przerobienia kabelka i podlaczania normalnego odbiornika gps do PSP ;D
Fargate Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 dobra zedytowalem teraz usuwaj nim wiecej ludzi to przeczyta :o
DraB Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 GPS na razie dostepny tylko w Japonii ;D Aparat(i kamerka w jednym) wkrotce beda dostepne w Polsce (Europie?)
Leru Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Knysha -> a może warto poczekać do połowy 2007 i kupić następcę n-gage ? N-gage to niesamowity sprzęcior, jestem jego "szczęśliwym posiadaczem" ;) i polecam takie rozwiązanie każdemu. Czemu następcę n-gage ? O ile sam n-gage nie był niczym szczególnym jeśli chodzi o sprzęt do grania (poprostu symbian w obudowie ułatwiającej granie) o tyle następca ponoć będzie posiadał rozwiązania sprzętowe przeznaczone specjalnie do grania. Pytanie na które sobie odpowiedziałem myśląc nad zakupem n-gage: czy lepiej mieć jedno, bardzo funkcjonalne urządzenie czy może 2-3 urządzenia które dadzą mi w zasadzie to samo (2-3 tzn. telefon, PSP ew. odtwarzacz mp3) ?
Knysha Napisano 20 Grudzień 2006 Autor Napisano 20 Grudzień 2006 Leru - zalezy jak lezy ;]. Wyjdzie nastepca n-gage'a, to sie kupi go i sprzeda psp hehe ;)
DraB Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 Knysha - jeśli juz sobie kupisz psp to za zadne skarby nie rob updatea wiekszego niz do 1.50 (domyslny to 1.00). Ja zrobilem i teraz zaluje ... :)
Bruneq Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 dzisiaj mialem w lapskach to urządzonko!....hehe...kciuk mnie boli!:)no gafa jest zajefajna! wogole fajnie sie gra! troche przebrzydłe ustawienie przyciskow la mnie ale idzie sie przyzywczaic!....ech gdyby mniej kosztowalo......btw radze kupic odrazu karte pamieci 2 GB!;) w necie sa piraty ale maja po 1.8 GB max!:)
illy Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 ludzie, znajdzcie sobie zycie :) ja mam odtwarzcz mp3 i mi styknie dzieki temu nie trace kontaktu ze swiatem poza domem hehehe
Knysha Napisano 23 Grudzień 2006 Autor Napisano 23 Grudzień 2006 Kupilem w srode - soft 2.60 {bede robil downgrade'a do 1.50, bo na szczescie mam plyte T-081 :D} + 2GB karta. Teraz wystarczy dokupic gierki i dobre sluchawki i jest gites :P
DraB Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 knysha po co kupowac gierki downgrade do 1.50 potem wgrywasz Custom 3.02OE-A, no i jahaa ;) PS. Jakbyś chcial kupic SSX: On Tour to pisz na GG ;D
Knysha Napisano 24 Grudzień 2006 Autor Napisano 24 Grudzień 2006 Hmm a Ty masz 3.02? Z tego co wyczytalem w necie to warto downgrade'owac do 1.50 no i wiadomo co potem ;]
DraB Napisano 24 Grudzień 2006 Napisano 24 Grudzień 2006 Ja mam 3.02 ale od SONY... i teraz czekam na downgradera jak to nie wiadomo co potem ;) Poczytaj tutaj http://www.skizo.org/forum/index.php?showtopic=9822
Rekomendowane odpowiedzi