Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Posiada ktos z Was ta konsolke? Jestem bardzo zainteresowany kupnem i chcialbym poznac opinie posiadaczy.

pzdr

• Odpowiedzi 34
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Sam nie posiadam, ale wracając z ostatniej wycieczki szkolnej grałem w jakąś piłkę i było naprawdę super. Tym bardziej, że gierka odciągnęła moje myśli od bolącej głowy itd. ;)

Napisano

ja posiadam, fajna jest tylko gierki troche drogie

osobiscie mam 3 world tour soccer, ktora byla dodana do konsoli, metal gear acid i loco roco.

ta ostatnia jest super, mga tez niezle, pileczka najslabsza ale tez nie jest zla.

Teraz pogrywam w rozne demka ktore sony udostepnia na necie za free i tez nie jest zle

Napisano

karty sobie nie zmienilem na nic wiekszego, wiec mam 32 mb. zmienie sobie moze po swietach, generalnie konsolke wygralem w jakims konkursie wiec z inwestycjami zawsze zwlekam ;p.

Filmy umd (spidermana 2 na umd wysylali kiedys gratis) i mp4 bodajze i muzyke mp3 odtwarza bez problemow. Ekranik jest wystarczajaco duzy i w dobrej rozdzialce zeby spokojnie na nim ogladac filmiki. Mp3 tez odtwarza, ale konsolke srednio sie upycha po kieszeniach (jak cos to wrzucam ja do kurtki albo plecaka i tajnymi drogami prowadze kabel do sluchawek ;p)

Napisano

Ja jestem szczesliwym posiadaczem

Mysle że moge ci ją w 100% polecic ;) a gierki mozna na allegro tanio kupic ;)

Pozatym juz niedlugo wyjdzie na PSP GPRS. Juhuu :D

BTW, mam do sprzedania SSX: On Tour, także jak ktoś by chcial to GG

Napisano
  • Autor

DraB - moglbys wrzucic pare fotek PSP'ka na chodzie ;)? Przykladowa gierka czy cus :)

Napisano

ja tez polecam swietnie sie sprawdza w roli mp3/video playera i do tego dostep do sieci przez wifi i swietne gry :D

Napisano

Knysha, imho psp kosztuje ~700-800pln ... Nie lepiej se kupić x'a360 ? Np. Wersja Core 1100pln :)

Wiesz moze to i fajne przenośne, ale widzisz niedawno na topie był Gb Advance, potem N-gage, teraz to... Serio za rok bedzie cos 100x lepszego i bedzie h--- :/

Ale jak chcesz, dla mnie to troche zadrogie jak na gaDŻet :/

Napisano

Xardax prawde ci powie:D popieram;]pozatym na "trzystaszesciesiatce" to chetniej pogram:D

Napisano
Wiesz moze to i fajne przenośne, ale widzisz niedawno na topie był Gb Advance, potem N-gage, teraz to... Serio za rok bedzie cos 100x lepszego i bedzie h--- :/

Zapewniam, że można tak powiedziec o KAZDYM sprzecie. Niestety, takie czasy :)

Napisano

:)

Ps2 trzymała się przez wiele lat, tym bardziej xbox sie utrzyma... Zwłaszcza ze PS3 to shit, bedzie full gierek na x'a :)

PSP to cholerna drożyzna jak na polskie warunki w sumie, a 360'tka tanio wychodzi :D

Napisano

Hmm, ja uważam tak:

Jeśli masz kompa, to nie kupuj konsoli stacjonarnej :) bezsens :D

Napisano
  • Autor

PSP'ka biore za 770zl - nie kupuje stacjonarnej {wii, xbox 360, ps3 - whateva} bo nie mam warunkow zeby grac - jesli bym juz kupowal stacjonara, to potrzebowal bym do tego dobrego telewizorka HD minimum 32" :}

Co do postrzegania PSP jako gadzetu - juz od dawna przymierzalem sie do kupna mp3 siakies. Wole dolozyc 400zl i kupic PSP'ka, ktory pomimo tego ze odtwarza mp3 i inne formaty audio, to dodatkowo odtwarza video no i gierki. Nie wspomne juz o wi-fi i ooooogromnej liczbie homegrow'ow dostepnych - typu komunikatory badz przegladarki www ;]

Obilo mi sie tez o uszy, ze niedlugo ma byc wypuszczona kamera + aparat do PSP ;] {albo juz wyszlo :D}

edit:

JonhZi - Ty bys tylko gral! Uwazaj bo skonczysz jak ten dzisiejszy ziomek z mcdonalds'a xDDDDDDD

Napisano

dobzre ze zmywarki nie ma i glebogryzaki jeszcze do psp...echh...no ale jak ktos nie ma na co talarków wydawac ... bo gry to sie znudza za 15 dni.....to lepiej wejsc na wapstera i jakas jkaszane na tel sciangnac za 10 pln!;)

Napisano

Knysha: tak juz wyszlo, pozatym juz jest chyba dostepny (jap) odbiornik GPS ale nie dam sobie glowy uciac :)

pozatym jako szczesliwy uzytkownik powiem ze w psp swietnie sie sprawdza w roli zabijacza czasu podczas dojazdu do szkoly/uczelni /pracy.

co do ceny to nie wydae mi sie ze placi sie duzo (wzgledem tego co sie otrzymuje)

Napisano
  • Autor
dobzre ze zmywarki nie ma i glebogryzaki jeszcze do psp...echh...no ale jak ktos nie ma na co talarków wydawac ...

Tablet mam, PS2 nie kupuje bo sie nie oplaca - tuz tuz jest premiera PS3, wiec poczekam az wyjdzie i kupie :)

bo gry to sie znudza za 15 dni

No to sie kupi nowe :] - 150zl to nie wydatek :D

.....to lepiej wejsc na wapstera i jakas jkaszane na tel sciangnac za 10 pln!;)

Wyroslem z tego jakies 5 lat temu - od czego jest usb i internet :D?

EDIT:

:X-em[2]: - UZYTKOWNIK! :D stary zabijasz mnie ;]

btw. czytalem gdzies na necie opis przerobienia kabelka i podlaczania normalnego odbiornika gps do PSP ;D

Napisano

GPS na razie dostepny tylko w Japonii ;D Aparat(i kamerka w jednym) wkrotce beda dostepne w Polsce (Europie?)

Napisano

Knysha -> a może warto poczekać do połowy 2007 i kupić następcę n-gage ? N-gage to niesamowity sprzęcior, jestem jego "szczęśliwym posiadaczem" ;) i polecam takie rozwiązanie każdemu. Czemu następcę n-gage ?

O ile sam n-gage nie był niczym szczególnym jeśli chodzi o sprzęt do grania (poprostu symbian w obudowie ułatwiającej granie) o tyle następca ponoć będzie posiadał rozwiązania sprzętowe przeznaczone specjalnie do grania.

Pytanie na które sobie odpowiedziałem myśląc nad zakupem n-gage:

czy lepiej mieć jedno, bardzo funkcjonalne urządzenie czy może 2-3 urządzenia które dadzą mi w zasadzie to samo (2-3 tzn. telefon, PSP ew. odtwarzacz mp3) ?

Napisano
  • Autor

Leru - zalezy jak lezy ;]. Wyjdzie nastepca n-gage'a, to sie kupi go i sprzeda psp hehe ;)

Napisano

Knysha - jeśli juz sobie kupisz psp to za zadne skarby nie rob updatea wiekszego niz do 1.50 (domyslny to 1.00). Ja zrobilem i teraz zaluje ...

:)

Napisano

dzisiaj mialem w lapskach to urządzonko!....hehe...kciuk mnie boli!:)no gafa jest zajefajna! wogole fajnie sie gra! troche przebrzydłe ustawienie przyciskow la mnie ale idzie sie przyzywczaic!....ech gdyby mniej kosztowalo......btw radze kupic odrazu karte pamieci 2 GB!;) w necie sa piraty ale maja po 1.8 GB max!:)

Napisano

ludzie, znajdzcie sobie zycie :)

ja mam odtwarzcz mp3 i mi styknie

dzieki temu nie trace kontaktu ze swiatem poza domem hehehe

Napisano
  • Autor

Kupilem w srode - soft 2.60 {bede robil downgrade'a do 1.50, bo na szczescie mam plyte T-081 :D} + 2GB karta. Teraz wystarczy dokupic gierki i dobre sluchawki i jest gites :P

Napisano

knysha po co kupowac gierki downgrade do 1.50 potem wgrywasz Custom 3.02OE-A, no i jahaa ;)

PS. Jakbyś chcial kupic SSX: On Tour to pisz na GG ;D

Napisano
  • Autor

Hmm a Ty masz 3.02? Z tego co wyczytalem w necie to warto downgrade'owac do 1.50 no i wiadomo co potem ;]