grzegerz Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 heheh. robie taka twarz kumpla. proszę o krytykę konstruktywną :P referki
zeet Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 Nos i oczy zdecydowanie za duże,usta mają odrobinę inny układ, nasada nosa za wąska,podbródek powinien być odrobinę szerszy. Podobieństwo jest zwłaszcza profil ,walcz dalej :)
Bruneq Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 i zniweluj jakims kremikiem worki pod oczami! albo troche kumpla obiłes!:)
JmTm00 Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 szczeka za wąska, profil w miare oka...a kumpel widział ze jest w sieci :D:D:D ? pozdro 1
grzegerz Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Napisano 22 Grudzień 2006 no i mały update. Dzięki za porady. starałem się poprawić to o czym mówiliście. jeszcze trochę rzeczy jest do poprawki, postaram się naprawić co nie co, wiec powiedzcie jakie błędy robie. Bo z organiki to noga jestem:P PS. kumpel nie wie że jest w sieci. ale wie że go robie :P pozdro Paweł :D
satanicus1991 Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 Szerszy nos mu potrzebny. Oczy za szerokie.
KLICEK Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 podobizne sie robi tak ze wychwytuje sie chrakterystyczne cechy danego czlowieka ;) jezeli moge dac ci kilka tipsow : -pierw ogolny kształt głowy zrob taki zeby byl idealnym odwzoreowaniem jego glowy, w tym czasie zaznacz próbnie gdzie maja byc oczy nos (gdzie ma sie konczyc) to jest bardzo wazne bo proporcje musza byc identyko - u Twojego kolegi najbardziej charakterystyczne sa : a) usta b) oczy zrob je podobne a otrzymasz jego podobizne bez meki ;) potem pod tweakujesz reszte i bedzie fotoreala :D btw boczna refke masz zle uchwycony bok glowy , nie wyjdzie Ci jego podobizna, zrobiles zdjecie ucha a nie boku twarzy
maczuga Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 nie chcę się czepiać, ale na pow. screenie środkowa główka wygląda, jakby miała zwrócić śniadanie. Tak poza tym to nieźle, kumpel będzie miał fajny prezent na święta :)
grzegerz Napisano 23 Grudzień 2006 Autor Napisano 23 Grudzień 2006 dzięki dzięki za tipsy, porady :) mniejmy nadzieję że mi się uda hiehehehe. dobrze że nie wie że jest w sieci, bo by mnie dopadł :P. Ale cóż teraz święta życzę wszystkim wesołych i ciepłych świąt i szczesliwego nowego roku. Nie wiem czy mi sie uda te usta doprowadzić do porządku już mnie krew zalewa. Nos trzeba jeszcze troszke skrzywic ale to dopiero jak połączę dwie połówki głowy. Walnie sie jakiś mikołajowy kapelutek i bedzie pocztówka :D hieheheh P.S. cholera nie umiem robić uszu :(
grzegerz Napisano 23 Grudzień 2006 Autor Napisano 23 Grudzień 2006 kolejny update. ale szkoda ze nikt nic nie pisze. zadnej krytyki. troche nudno:P ale nic jak robic to robic. poprawki zrobilem uszka. Dla mnie to jest spoko uszko ale nie bardzo umiem je robic wiec oceńcie. P.S. Może ktoś powie jak zrobić czapkę Mikołaja bym mógł główke ubrać :D jak skończę. pozdro pozdro dla wszystkich
JmTm00 Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 dla mnie jest spoko...moze kąciki ust bardiej do dołu ale takto ok :0 co do czapki to zrób sobie splajna wokół głowy i extruduj brachu, extruduj ;)
satanicus1991 Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 Robisz go całego czy tylko twarz, jak w temacie? Bo widze zarys extra klaty ;)
grzegerz Napisano 24 Grudzień 2006 Autor Napisano 24 Grudzień 2006 nic ciekawego męczę się dalej. Ktos moze mi pomóc nie wiem jak zrobić włosy. Znacie jakieś tutoriale ?? PLZ..
JohnZi Napisano 24 Grudzień 2006 Napisano 24 Grudzień 2006 profil ladny, nie podobaja mi sie usta i ucho:p wlosny mozesz ornatrixem zrobic:]
grzegerz Napisano 24 Grudzień 2006 Autor Napisano 24 Grudzień 2006 [powiem szczerze że nie dziala mi ornatrix. nie wiem czemu:( może dlatego że mam maxa 9. Może ktoś zna tutki na robienie włosów prosze o pomoc plisss..
maczuga Napisano 24 Grudzień 2006 Napisano 24 Grudzień 2006 przeciez w maxie masz modyfikator Hair&Fur o.O @edit Matti wyprzedził mnie o 6 minut ;P
satanicus1991 Napisano 25 Grudzień 2006 Napisano 25 Grudzień 2006 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=479913#post479913 Prosiłeś o czapkę, zdaje się ;D
Rekomendowane odpowiedzi