maverick sheep Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 Mini Bitewka Jako ze ida swieta i wszystkich napelnia rodzinny nastroj, postanowilismy sie z Remedym troche pobic. Tematem tej mini bitewki bedzie tak jak w tytule Opera Wiedenska. czas: do konca tego roku kalendarzowego mniej wiecej jak wyglada brylka:http://www.viennaconcerts.com/opera/stateopera.php to chyba tyle zycze mojemu przeciwnikowi powodzenia :*
Remedy Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 Tutaj kochane dzieci macie więcej fotek: http://images.google.com/images?svnum=10&hl=pl&lr=&client=opera&rls=en&q=opera+vienna&btnG=Szukaj Dodam tylko, że ta bitwa jest z kategorii hardcore modeling - celem jest szeroko rozumiana miazga. Cel numer 2 - udowodnić Maverickowi, że moje XSI 6 zmiażdży jego 3ds max 9 xD Powodzenia ptysiu z kremem. :*
Touch Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 Wariaci;D Mówiłem, że Święta powinni zdelegalizować, bo mają na ludzi zły wpływ;D Powodzienia;]
Gość obo Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 Nono, duel :D Ja bardzo chętnie zobaczę tą miazge :) Powodzienia dla Was.
Remedy Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 Hehe, ja już pożyczam od znajomych RAM, bo czuję, że miliard poly pęknie ;D
JohnZi Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 ja tez tak chce:D bedzie co ogladac mam nadzieje;] niech zwyciezy naj... najwieksza ilosc ramu:D
Ania Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 powodzenia robicie tylko od środka, czy budynek od zewnątrz też?
siwy Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 fajny temat. jakbym miał czas i więcej chęci to bym się przyłączył. powodzenia
Marcin Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 Przeniesione, prosił bym następnym razem aby dział dobierać odpowiednio do zagadnienia a nie do popularności odwiedzin ;]
tadzio Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 milej zabawy panowie;-) a co do swiat to... touch ma racje.... jakies dziwne fluidy sie zbieraja podczas swiat ;-)
Ania Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 http://www.staatsoper.at/Content.Node2/home/haus/panoramatour_haus.php nie wiem czy znaleźliście już ten link, tam kliknąć na 360o Panoramatour, są ładne obrazki od wszystkich stron i plan
Remedy Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 Ania: w zasadzie mieliśmy skupić się na budynku z zewnątrz. Nie wiadomo, czy wystarczy czasu na wnętrze. Wiesz, założenie mam takie, żeby mój model składał się z cegieł i bloków - tak jak oryginał. Zatem jest co robić.
Georgas Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 Będziecie mieli troche roboty z tym , powodzenia życze :)
maverick sheep Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Napisano 22 Grudzień 2006 Przeniesione, prosił bym następnym razem aby dział dobierać odpowiednio do zagadnienia a nie do popularności odwiedzin ;] Lans & Balns proste ze jako pozerzy musimy sie pozowac i zwiekszac naklad postow w tym watku :D dzieki wszystkim za slowa otuchy i rozruchu.. Ania thx za linka przyda sie :) co do wnetrz to ja raczej wymiekne i zostane przy brylce z zewnatrza :) tadzio & Touch & obo & Georgas- nom :D thx :* siwy - heh tez mam problemy z motywacja :) mialem do wczorajszej rozmowy z Remim :* JohnZi - heh no wlasnie jakby ktos mial za duzo ramu i chcial mi zrobic prezent... pozdrawiam
maverick sheep Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Napisano 22 Grudzień 2006 wiadomo swieta troche dzis malo czasu bylo wiec tylko taki maly kesek zeby nie bylo ze sie obijam :) jakby nie bylo wiadomo co to to fragment od wejscia :)
nielot007 Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 maverick poczatek baardzo udany :D z checia bym wzial udzial ale za duzo na glowie mam ;) bede kibicowal :D pozdro i powodzenia
Remedy Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 Rób rób Maverick, bo ja już się za teksturowanie biorę. xD
voyager Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 Rób rób Maverick, bo ja już się za teksturowanie biorę. xD To pokaż co zrobiłeś, bo nikt ci nie uwierzy ;)
dariusz Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 narazie maverick sh!t prowadzi 1:0:) masz to wygrać! bo jak nie to
Rekomendowane odpowiedzi