Napisano 22 Grudzień 200618 l Mini Bitewka Jako ze ida swieta i wszystkich napelnia rodzinny nastroj, postanowilismy sie z Remedym troche pobic. Tematem tej mini bitewki bedzie tak jak w tytule Opera Wiedenska. czas: do konca tego roku kalendarzowego mniej wiecej jak wyglada brylka:http://www.viennaconcerts.com/opera/stateopera.php to chyba tyle zycze mojemu przeciwnikowi powodzenia :*
Napisano 22 Grudzień 200618 l Tutaj kochane dzieci macie więcej fotek: http://images.google.com/images?svnum=10&hl=pl&lr=&client=opera&rls=en&q=opera+vienna&btnG=Szukaj Dodam tylko, że ta bitwa jest z kategorii hardcore modeling - celem jest szeroko rozumiana miazga. Cel numer 2 - udowodnić Maverickowi, że moje XSI 6 zmiażdży jego 3ds max 9 xD Powodzenia ptysiu z kremem. :*
Napisano 22 Grudzień 200618 l Wariaci;D Mówiłem, że Święta powinni zdelegalizować, bo mają na ludzi zły wpływ;D Powodzienia;]
Napisano 22 Grudzień 200618 l Nono, duel :D Ja bardzo chętnie zobaczę tą miazge :) Powodzienia dla Was.
Napisano 22 Grudzień 200618 l Hehe, ja już pożyczam od znajomych RAM, bo czuję, że miliard poly pęknie ;D
Napisano 22 Grudzień 200618 l ja tez tak chce:D bedzie co ogladac mam nadzieje;] niech zwyciezy naj... najwieksza ilosc ramu:D
Napisano 22 Grudzień 200618 l fajny temat. jakbym miał czas i więcej chęci to bym się przyłączył. powodzenia
Napisano 22 Grudzień 200618 l Przeniesione, prosił bym następnym razem aby dział dobierać odpowiednio do zagadnienia a nie do popularności odwiedzin ;]
Napisano 22 Grudzień 200618 l milej zabawy panowie;-) a co do swiat to... touch ma racje.... jakies dziwne fluidy sie zbieraja podczas swiat ;-)
Napisano 22 Grudzień 200618 l http://www.staatsoper.at/Content.Node2/home/haus/panoramatour_haus.php nie wiem czy znaleźliście już ten link, tam kliknąć na 360o Panoramatour, są ładne obrazki od wszystkich stron i plan
Napisano 22 Grudzień 200618 l Ania: w zasadzie mieliśmy skupić się na budynku z zewnątrz. Nie wiadomo, czy wystarczy czasu na wnętrze. Wiesz, założenie mam takie, żeby mój model składał się z cegieł i bloków - tak jak oryginał. Zatem jest co robić.
Napisano 22 Grudzień 200618 l Autor Przeniesione, prosił bym następnym razem aby dział dobierać odpowiednio do zagadnienia a nie do popularności odwiedzin ;] Lans & Balns proste ze jako pozerzy musimy sie pozowac i zwiekszac naklad postow w tym watku :D dzieki wszystkim za slowa otuchy i rozruchu.. Ania thx za linka przyda sie :) co do wnetrz to ja raczej wymiekne i zostane przy brylce z zewnatrza :) tadzio & Touch & obo & Georgas- nom :D thx :* siwy - heh tez mam problemy z motywacja :) mialem do wczorajszej rozmowy z Remim :* JohnZi - heh no wlasnie jakby ktos mial za duzo ramu i chcial mi zrobic prezent... pozdrawiam
Napisano 22 Grudzień 200618 l Autor wiadomo swieta troche dzis malo czasu bylo wiec tylko taki maly kesek zeby nie bylo ze sie obijam :) jakby nie bylo wiadomo co to to fragment od wejscia :)
Napisano 22 Grudzień 200618 l maverick poczatek baardzo udany :D z checia bym wzial udzial ale za duzo na glowie mam ;) bede kibicowal :D pozdro i powodzenia
Napisano 22 Grudzień 200618 l Rób rób Maverick, bo ja już się za teksturowanie biorę. xD To pokaż co zrobiłeś, bo nikt ci nie uwierzy ;)