SSn4k3 Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 :P z cyklu stupid faces;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 - hehe... nie jest tak źle;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 SSn4k3: a co to za miasto? :] I jeszcze raz moja parszywa gęba zbrukana nałogowym paleniem i piciem liptona w kubeczku w "Fuzonie" we wrocku :] jakoś ze 3.5 tyg temu :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 rzuć wkońcu to świństwo (liptona) :D hehe, a na dole Adkontekst - stop uzależnieniom ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 Vorek :) byłem u lekarza i stwierdził, że w Gliwicach spokojnie mogę sie obyć bez liptona ;) I w sumie dobrze, bo już miałem dość tego herbatkowego kaca :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 Raffaello: tamto akurat jest z imprezy, ale ktos zrobil jakas sepia i pelno dymu wiec zeby bylo cokolwiek widac, to zefektowalem pozatym te imprezy teraz takie jakies nijakie, hehe, a na dole Adkontekst - stop uzależnieniom czyli to sierio dziala, hehehhe skuteczna reklama do bolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 tweety l&m light masz w gębie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 no to akurat Marlboro... LMów nie trawię a pale tylko PallMalle :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 LMów nie trawię a pale tylko PallMalle :] Moj wroclawski brat ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 na juz myślałem ze ktoś Cię pzreciągnął na szarą strone mocy.......ufffffffffffffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 może założycie sonde "jakie fajki sa najlepsze"?:p a ja 10 dni nie pale i sie tym chwale:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 tweety - Dublin. btw: czy ja Ciebie czasem nie widzialem w piatek na skrzyzowaniu Ruskiej i K. Wielkiego?;p bylej ok 14 w tamtych rejonach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 w zeszły piątek o 14? raczej nie. pracuje do 17 w innej części miasta :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 Moja geba raczej nie nadaje sie do pokazania w swietle dziennym, ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 SSn4k3: moja mysterious girl jest w Duplinie teraz ;] Pilnuj jej prosze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 I ja sie pokaze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 ale masz duże oczy.. a źrenice takie małe:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 Byl bardzo sloneczny dzien :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 Byl bardzo sloneczny dzien :) Kazdy tak mowi, ale lekow przepisanych przez lekarza nie bierze ;] joke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 illy, ja skoncze studia i wracam do dublina dopiero. Bylem tam tylko zeby zrobic zwiad srodowiskowy i zaklepac sobie fuche;p Nie masz sie co bac. Irole sa feeeee, beeeee.:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 jakiś niewinny kac?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 Blah:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 31 Marzec 2007 Share Napisano 31 Marzec 2007 ładna fotka:p co to za piwko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 31 Marzec 2007 Share Napisano 31 Marzec 2007 paulner bodajze :) ej! nie mam kaca na tamtej fotce! >:0 to moj naturalny wyaz twarzy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 31 Marzec 2007 Share Napisano 31 Marzec 2007 Paulaner Hefe-Weissbier :) Drakula byl szybszy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 31 Marzec 2007 Share Napisano 31 Marzec 2007 Drakula czy to przytułek..... ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 31 Marzec 2007 Share Napisano 31 Marzec 2007 hm? __________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 31 Marzec 2007 Share Napisano 31 Marzec 2007 Drakula czy to przytułek..... ? :P hahahaha, izba wytrzeźwień;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Witam wszystkich :) Niektórzy już mnie znają ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Blah:) super fotka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Drakula- ty mi przypominasz takiego jednego Krzysia Z LSP w Supraślu. Tylko troszkę starszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Witam wszystkich :) Niektórzy już mnie znają ;] witam, ja dopiero poznalem, milo mi - pionierek jestem :) pozdrawiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Witam wszystkich :) Niektórzy już mnie znają ;] hehe, witamy na forum. krzysio jestem :PPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Witam wszystkich :) Niektórzy już mnie znają ;] Witamy, witamy Adas jestem :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 kontynuacja serii stupid faces: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 No cześć chłopacy :) Nie wiedziałam, że tak miło mnie tu przyjmiecie :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Witam wszystkich :) Niektórzy już mnie znają ;] Chłopaki to do siebie mają, że chętnie pozdrawiają :) i ja też pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Witam wszystkich :) Niektórzy już mnie znają ;] no jak wszyscy to wszyscy. ;) Witamy na forum ;) Marcin jestem hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Chłopaki to do siebie mają, że chętnie pozdrawiają i ja też pozdrawiam Witamy, witamy Adas jestem :* hehe, witamy na forum. krzysio jestem :PPP witam, ja dopiero poznalem, milo mi - pionierek jestem Zegnam, Karol jestem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 tjaaa... fajny fotomontaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 chcialbys ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 no no illy paradise fajny ;) tylko czeba by to zdjecie z prawej wykadrowac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 illy a co z Twoją mysterious girl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 o, jakie śliczne dziewczyny mamy na forum:) a to ja (ten łysawy:D): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 to sa archiwalnje zdjecia :) http://www.illy.fotolog.pl polecam archiwum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Zegnam, Karol jestem ;p OWNED :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Dariusz to Ty sprzedawałes ostatnio czajniczek na allegro ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 illy - buehehe :) ale wtedy nie byłeś taki blady przynajmniej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Tak moi drodzy,jestem byłą żoną illiego ;] A poniżej dowód: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi