tadzio Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 i zaraz bedzie kolejne poruszenie Illy bez przesady.... Ladna dziewczyna i tyle. Zreszta ilez mozna sie poruszac... Jedziemy dalej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 e nie mówta tak,jakby mnie tu nie było,dobra?::mad: :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Skonczcie ten czat. purple milo Cie widziec :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 A mozna poprosic normalna fotke? A nie artystyczna wizje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Knysha, witam,ale ja tam Cię nie widzę;) Illy dobra,ale jak Ty dasz pierwszą fotkę bez piwska w łapce, bez imprezki i bez porannego kaca...:D ps: no to Cie podsumowałam, nie ma co...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 Illy dobra,ale jak Ty dasz pierwszą fotkę bez piwska w łapce, bez imprezki i bez porannego kaca...:D ps: no to Cie podsumowałam, nie ma co...:D illy nie daj się sprowokować! bądź sobą!!! ;) Knysha rozwaliłeś mnie tym zdjęciem! cały TY! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 pewnie,że sobą, ja nie zprzeczam- wybitnie zarysowana postać na forum, i to na serio:) dżises, która to godzina? spać trza, a nie na forum pykać... dobranoc państwu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 nie mam zadnych fotek wiecej, ale te kryteria ktore podalas, to spelnialo je wiele zdjec tutaj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 yyy... kogo probojesz oszukac Illy... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 a biglebowski pali papierosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 a biglebowski pali papierosy bad habit ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 dobra dobra przecierz widać że pali heroinę i pije hasz. :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 to znowu ja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 ale psychodelika;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 ale psychodelika;P raczej magia pinhola i kiepskiego skanera:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 po 1) Tam to naprawdę Bigu? jakiś młody ten nasz Mistrzu...;) po 2) dariusz dobra, dobra, niedość, że psychodelika, i psychoza to też pixeloza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Eee.. to zdjecie makro. W rzeczywistosci Bigu jest malutki, taki gnom. Kiedys, gdy wychodzilem od niego z nowa porcja komiksow (po co placic, jak mozna pozyczyc od Wojtunika?) wsliznal mi sie do kieszeni. Nie zorientowalbym sie, gdyby nie to, ze zapalil papierosa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadyy Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 a to jestem ja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Eee.. to zdjecie makro. W rzeczywistosci Bigu jest malutki, taki gnom. Kiedys, gdy wychodzilem od niego z nowa porcja komiksow (po co placic, jak mozna pozyczyc od Wojtunika?) wsliznal mi sie do kieszeni. Nie zorientowalbym sie, gdyby nie to, ze zapalil papierosa... Poślizgnąłem się na okruszku i wpadłem przypadkiem, nie wiedziałem gdzie jestem więc zapaliłem żeby rozjaśnić sytuację. Widok spanikowanego reanimatora biegającego w palących się portkach był nieziemski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 zawsze tak stoisz krzywo?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 EMO! :o ___________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Poślizgnąłem się na okruszku i wpadłem przypadkiem, nie wiedziałem gdzie jestem więc zapaliłem żeby rozjaśnić sytuację. Widok spanikowanego reanimatora biegającego w palących się portkach był nieziemski. zawsze mu siedzisz w portkach? a co Ty tam robisz :eek: :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 EMO! :O ___________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 wbieglo 5 emo do pokoju i jeden sie zabil bo nie mial swojego kąta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadyy Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 no może i emo ale raczej bardziej w kierunku indie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3grosze Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 no to ja się też dorzucę... :] wersja lego :] wersja codzienna :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 no może i emo ale raczej bardziej w kierunku indie! W Indiach ubierają się innaczej :rolleyes: 3grosze - stylowe ściany. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadyy Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 W Indiach ubierają się innaczej :rolleyes: 3grosze - stylowe ściany. :) :P http://pl.wikipedia.org/wiki/Indie_rock : chodzi bardziej o to :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 poka wersje na plaży:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 "Indie to ta najbardziej komercyjna muzyka niekomercyjna?" 3 grosze, masz styl:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3grosze Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 W Indiach ubierają się innaczej :rolleyes: 3grosze - stylowe ściany. :) noo :] za mną jest jeszcze koleś stylizowany na szpiega z krainy deszczowców :] widać mu kawałek kapelusza i troche koła samochodu :] "Indie to ta najbardziej komercyjna muzyka niekomercyjna?" 3 grosze, masz styl:) dzięki :] ale nie zapominajmy o promilach ;-) co to jest EMO... ? słyszałem to już pare razy gdzieś ale bałem się zapytać ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Emo_kid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3grosze Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 ojej... thx Plastique Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadyy Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Emo_kid tak stereotypowy emo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 sierotka marysia predzej, nie emo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 A mnie bardziej zastanawia, skąd do jasnej ciasnej WY wiecie co to jest tam Emo czy inne sremo, trza by się bardzo wczuwać w cos takiego, obserwować modę i tym ciekawić, a...facetom nie przystoi chłopaki;D ja nawet tyle co wiem, co to metrosexual...i tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 emo to zjawisko kulturowe, to tak samo jak rozroznic metala mimo ze nie trzeba znac sie na muzyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 obserwować modę i tym ciekawić, a...facetom nie przystoi chłopaki;D A czego nie? Swiat sie zmienia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 purple, przecie tutaj sami geje sa :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 purple, przecie tutaj sami geje sa :* z tego co chodzą słuchy to ostatni zdeklarowany gej skapitulował (i zajął się "pastą do zębów") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadyy Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 właśnie świat sie zmienia :D:D a co do gejów to bardzo nie lubię tego zjawiska!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 właśnie świat sie zmienia :D:D a co do gejów to bardzo nie lubię tego zjawiska!! liznij troszke psychologii. moze Ci to dac do myslenia, bo osoby bojace sie gejow, lub majace do nich wrogi stosunek zazwyczaj sa ukrytymi (nieswiadomymi) homoseksualistami... ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Tia, zgadzam się i tak offtop of off to powiem wam, w sekrecie,że jestem kobietą, i parę stron wczesniej jest nawet moje zdjątko;) wiem,że koniec tego tematu ale...ale ja jedno jeszcze słówko...proszę...! WIEM JAKA JEST RÓZNICA MIĘDZY GEJEM A METRO, a jak by ktos nie wiedział,albo jakby nie wiedział jaka różnica między gej/les to tu macie linka : http://www.youtube.com/watch?v=fy0JVXEQ1ko I sie zamknąć, bo jak widzicie, nie wiecie o swicie nic!:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Nastepnym razem bede dawal kartki za spam i offtop :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 A mnie interesuje dlaczego knysha wywalił akurat mój post:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 dont łory, moj tez zniknal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 A mnie interesuje dlaczego knysha wywalił akurat mój post:> Knysha wywalil posty akurat jedenastu osob. Prawdopodobnie po usunieciu postu purple, Twoj stracil kontekst. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 yhym, a i tak wyszlo mu dosc wybiorczo to kasowanie:> Nie, nie stracił wiele na aktualnosci, byl komentem do shadyyego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 purple ładne zdięcie :D biglebowsky, palenie zabija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi