kannu Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 serwus :) pecet. po pierwsze uwazaj na ustawe o ochrnonie danyhc osobowych :). po drugie, to sie kwalifikuje do posłania tego "wyżej". Stary, z tego wynika, ,że jak ktoś sprzed 10 dobrych samochodów, a jedenasty rozwalony, to jest niewinny, bo ma duży legalny dorobek :D Nie no, mysle ,że to wina akurat tego policjanta, lub teg okomisariatu. To jakieś kpiny. Do telewizji sie to nadaje. I nie wnikam o co chodzi - ale ot uzasadnienie jest jak z czeskiej komedii. nie daj sie :) Jak Ty sie dasz, to dalej sie tak bedzie działo . pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 Predator--> wow, inaczej sobie ciebie wyobrazalem :D fajna rodzinka ;) piksar--> to fake, oko robione w 3d bo nie ma odbicia aparatu :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 Ehh teraz klasa maturalna; trzeba rok sie uczyć chociaz w zyciu.. :P aby wyjechać i.. wreszcie cieszyć się życiem. Jedz do Anglii. Jak zaczna w Ciebie rzucac butelkami tylko dla tego ze jestes Polakiem to moze zmienisz zdanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 ciekawe co bedzie lub co by bylo jakby wizy do ameryki zniesli :) kraj bylby pusty :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 ciekawe co bedzie lub co by bylo jakby wizy do ameryki zniesli :) kraj bylby pusty :). ja bym odrazu jechal.......ale tylko zwiedzic(narazie) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 ja bym odrazu jechal.......ale tylko zwiedzic(narazie) :D ehe zwiedzac:D tak sie tylko mowi .... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 US teraz nie rozni sie strasznie od Europy, wiec nie spodziewalbym sie jakiegos olbrzymiego exodusu. Kto mial wyjechac to juz wyjechal na Zachod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_new_B Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 Hehe a w kwesti dziecka ! Czlowieku uwazaj jak mozesz ciesz sie zyciem panienkami :D gumki cokolwiek bo jak wpadniesz to po uszy :) heeh od momentu gdy sie mala pojawila na nic czasu niemam a praca w domu hahaha jest prawie niemozliwa (przynajmniej od momentu gdy zaczela raczkowac:). Jeśli przeczyta to twoja kobita to nie chciałbym być w twojej skórze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 ziomki ^^ :) mi chodzilo wyjechać zdala od .. rodziców ;P na studia; gdzieś w Polske :) ale za granice ofkoz tez kiedyś ;) pozdro 3d_new_B -> ziomuś przecież to nic strasznego zwyczajne męskie myślenie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 Hehe stwierdzilem fakty ale nic nie chcialbym zmienic. Wszystko ma swoje plusy i minusy :) trzeba sie cieszy z tego co sie ma :). ziomki ^^ :) mi chodzilo wyjechać zdala od .. rodziców ;P na studia; gdzieś w Polske :) ale za granice ofkoz tez kiedyś ;) Jak chcesz skonczyc studia to nie lokuj sie w akademiku ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 no Predator nawet nie masz jeszcze pojęcia jak wiele już masz :-) tak trzeba sie cieszyc z tego co jest. Jak dla mnie za dużo jest ładnych kobiet żeby wiązać się z jedną. Dobry jest ten post z 'niewydymkami' xDv - z gumą można wpaść a ty bez gumy próbowałeś :D ? btw - jestew w trakcie tatuowania nogi - pochwale sie jak bede miał finish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 Jak chcesz skonczyc studia to nie lokuj sie w akademiku ! :D a jak chcesz STUDIOWAĆ to tylko w akademiku :p pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 chyba stancje sobie załatwie; wiecie; zeby miec gdzie wytrzezwieć ; odstawić na jakiś czas nałogi;D bo w akademiku bym nie wyrobił 24/h imprez 7dni w tyg! ziom! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 Stancje? To juz lepiej idz do akademika. Tam przynajmniej bedziesz mial wiecej swobody ;) Chociaz... niektorzy sobie chwala. Ale ja w zyciu nie powtorzylbym tego bledu. Z drugiej strony na pierwszy semestr mozna isc. Pozniej znajduje sie grupe kumpli i wynajmuje mieszkanie wspolnie ;) Jedynie sluszna opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 ano :) w sumie racja ;albo grupę koleżanek ^^ :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 no Predator nawet nie masz jeszcze pojęcia jak wiele już masz :-) tak trzeba sie cieszyc z tego co jest. Jak dla mnie za dużo jest ładnych kobiet żeby wiązać się z jedną. Dobry jest ten post z 'niewydymkami' xDv - z gumą można wpaść a ty bez gumy próbowałeś :D ? btw - jestew w trakcie tatuowania nogi - pochwale sie jak bede miał finish Hehe czasami czlowiek nie lubi byc skrepowany :) co do kobiet... dobra dobra trafi i twoja kosa na kamien :P.. Czekamy na tatuuu. Stancje? To juz lepiej idz do akademika. Tam przynajmniej bedziesz mial wiecej swobody ;) Chociaz... niektorzy sobie chwala. Ale ja w zyciu nie powtorzylbym tego bledu. Z drugiej strony na pierwszy semestr mozna isc. Pozniej znajduje sie grupe kumpli i wynajmuje mieszkanie wspolnie ;) Jedynie sluszna opcja. Dokladnie . a lepiej gdy najdejdzie czas idz w slady ludzi na tym forum i tutaj szukaj wspolokatorow. ano :) w sumie racja ;albo grupę koleżanek ^^ :D Z jednej strony kolezanki fajne ale uwierz mi nie chcialbym byc w twojej skorze jak kazda z wspolokatorek bedzie miala swoje dni... makabra :) (dla sprosotowania nie wszystkie :D ) bo zaraz poleci gradobicie od zenskiej strony forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 predator gratuluje ładnej żonki i dzieciaczka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 cichoo idę dzisiaj z dziewczyną do kina :) może mój los się zmieni ^^ :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Btw: wydaje się to dziwne, ale kobiety myślą, że do kina we dwoje chodzi się po to, żeby obejrzeć film :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 racja :P qrde chyba pojde z nia na GRINDHOUSE Tarantino :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Btw: wydaje się to dziwne, ale kobiety myślą, że do kina we dwoje chodzi się po to, żeby obejrzeć film :) W ramach wyjaśnień - jak się idzie do kina to nie na film tylko do kina, a jak się idzie na film to się idzie na film :] Wszystko zależy od tego jak kto określi cel wizyty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 nom; miło było; nawet bardzo.. ale Grindhouse'a Tarantino nie polecam.. zwłaszcza z dziewczyną; "moja" (nie jestem z nią; to w sumie 1wsza "RAndka" :D) była wręcz 'zgorszona' ;/ ale to taki spontan był wiec nie miała mi tego za złe.. pozostaje lekki niesmak; bo po primo jej nie pocałowałem; po secundo nie poruszyłęm paru ważnych kwestii.. a rozmawialismy na laweczce w parku [ona ofkoz przytulona:P] z 2h po filmie... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 a kto mnie już widział? hehe nikt pierwsza (i ostatnia odsłona) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Pokaż siatkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 żel, koszulka od kosza, halówki i skarpety z 2 pasami jesteś ziom już Cie lubie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 i vw polo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 nie polo tylko passat a włosy lepsze na żel niż rozwalone każdy w innym kierunku, ale najlepiej obciąć na krótko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 mi przypominasz troche kome'a :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Knysia tanczacy sirtaki na weselu {wesele nie bylo greckie ;]} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 ten po lewej sie chyba nie zsynchronizował z wami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 mi przypominasz troche kome'a :D:D heeh tez mialem takie skojarzenie :D. Knysha lepiej sie przyznaj ze Ciebie prowadzili a nie tanczyles :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 akurat tańczył - wyprowadzali go bo nie miał siły iść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 -.- Tanczylem, wygralismy po flaszce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Sebastian Ozga niema bo w nurbsach modelowałem:D Tomuś dobrze, że tylko lubisz:D illy niemam nawet prawka pecet ja mam na krótko ale ciekawe jakbym na lyso wyglądał:D Georgas a jak kome wygląda porównam sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 -.- Tanczylem, wygralismy po flaszce :P coś pomieszałeś :) miało być : Wygrałem, tańczyłem po flaszce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Dawcio_m w ogóle to kończ peżota a nie tu do zdjęć pozujesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 pecet juz skonczylem dawno czeka tylko na render ale po tym jak komp sie zaczął wysypywac to odechcialo mi sie go renderowac dowiem sie jak kome wygląda? bo niemoge znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 a mówią że szata nie czyni człowieka - patrzcie jaka różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 koszula itp... to i tak nie ukryje Jego natury ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 taka mała zagadka dotycząca forum - kto zgadnie stawiam piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 a to AG ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 to ja :D piksar, stawiasz piwo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 leru?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 b. śmieszne, panie pikSar. :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 leru?? :) oj banem cos mi zapachnialo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 hehe. wreszcie wyszło na jaw :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 imho Leru zna się na żartach =) podzielam zdanie johnego ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Umyłem głowe, wyszedłem na autobus i ciekaw byłem jak mi się na łbie poukładało... Efekt: Muszę pomyśleć nad utrwalaniem takiego bałaganu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 mam podobny problem, że moje włosy są nieczesalne i albo musze je obcinać na krótko albo żel lub inne wynalazki, ale gole się częściej bo by mnie panna pogoniła ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Hehe, to nie problem, problem jest jak się porobią jakieś przykurczo klaptusie ;)... Ja tam trochę zazdroszczę kolesiom z naturalnym szopiskiem, chwila moment i może być że misternie układane ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi