Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

serwus :)

pecet. po pierwsze uwazaj na ustawe o ochrnonie danyhc osobowych :). po drugie, to sie kwalifikuje do posłania tego "wyżej". Stary, z tego wynika, ,że jak ktoś sprzed 10 dobrych samochodów, a jedenasty rozwalony, to jest niewinny, bo ma duży legalny dorobek :D Nie no, mysle ,że to wina akurat tego policjanta, lub teg okomisariatu. To jakieś kpiny. Do telewizji sie to nadaje. I nie wnikam o co chodzi - ale ot uzasadnienie jest jak z czeskiej komedii. nie daj sie :) Jak Ty sie dasz, to dalej sie tak bedzie działo .

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

• Odpowiedzi 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano
Ehh teraz klasa maturalna; trzeba rok sie uczyć chociaz w zyciu.. :P aby wyjechać i.. wreszcie cieszyć się życiem.

Jedz do Anglii. Jak zaczna w Ciebie rzucac butelkami tylko dla tego ze jestes Polakiem to moze zmienisz zdanie :)

Napisano
Hehe a w kwesti dziecka ! Czlowieku uwazaj jak mozesz ciesz sie zyciem panienkami :D gumki cokolwiek bo jak wpadniesz to po uszy :) heeh od momentu gdy sie mala pojawila na nic czasu niemam a praca w domu hahaha jest prawie niemozliwa (przynajmniej od momentu gdy zaczela raczkowac:).

Jeśli przeczyta to twoja kobita to nie chciałbym być w twojej skórze...

Napisano

ziomki ^^ :) mi chodzilo wyjechać zdala od .. rodziców ;P na studia; gdzieś w Polske :) ale za granice ofkoz tez kiedyś ;)

pozdro

3d_new_B -> ziomuś przecież to nic strasznego zwyczajne męskie myślenie :P

Napisano

Hehe stwierdzilem fakty ale nic nie chcialbym zmienic. Wszystko ma swoje plusy i minusy :) trzeba sie cieszy z tego co sie ma :).

ziomki ^^ :) mi chodzilo wyjechać zdala od .. rodziców ;P na studia; gdzieś w Polske :) ale za granice ofkoz tez kiedyś ;)

Jak chcesz skonczyc studia to nie lokuj sie w akademiku ! :D

Napisano

no Predator nawet nie masz jeszcze pojęcia jak wiele już masz :-) tak trzeba sie cieszyc z tego co jest.

Jak dla mnie za dużo jest ładnych kobiet żeby wiązać się z jedną.

Dobry jest ten post z 'niewydymkami' xDv - z gumą można wpaść a ty bez gumy próbowałeś :D ?

btw - jestew w trakcie tatuowania nogi - pochwale sie jak bede miał finish

Napisano

chyba stancje sobie załatwie; wiecie; zeby miec gdzie wytrzezwieć ; odstawić na jakiś czas nałogi;D bo w akademiku bym nie wyrobił 24/h imprez 7dni w tyg! ziom! ;D

Napisano

Stancje? To juz lepiej idz do akademika. Tam przynajmniej bedziesz mial wiecej swobody ;)

Chociaz... niektorzy sobie chwala. Ale ja w zyciu nie powtorzylbym tego bledu.

Z drugiej strony na pierwszy semestr mozna isc. Pozniej znajduje sie grupe kumpli i wynajmuje mieszkanie wspolnie ;) Jedynie sluszna opcja.

Napisano
no Predator nawet nie masz jeszcze pojęcia jak wiele już masz :-) tak trzeba sie cieszyc z tego co jest.

Jak dla mnie za dużo jest ładnych kobiet żeby wiązać się z jedną.

Dobry jest ten post z 'niewydymkami' xDv - z gumą można wpaść a ty bez gumy próbowałeś :D ?

btw - jestew w trakcie tatuowania nogi - pochwale sie jak bede miał finish

Hehe czasami czlowiek nie lubi byc skrepowany :) co do kobiet... dobra dobra trafi i twoja kosa na kamien :P.. Czekamy na tatuuu.

Stancje? To juz lepiej idz do akademika. Tam przynajmniej bedziesz mial wiecej swobody ;)

Chociaz... niektorzy sobie chwala. Ale ja w zyciu nie powtorzylbym tego bledu.

Z drugiej strony na pierwszy semestr mozna isc. Pozniej znajduje sie grupe kumpli i wynajmuje mieszkanie wspolnie ;) Jedynie sluszna opcja.

Dokladnie . a lepiej gdy najdejdzie czas idz w slady ludzi na tym forum i tutaj szukaj wspolokatorow.

ano :) w sumie racja ;albo grupę koleżanek ^^ :D

Z jednej strony kolezanki fajne ale uwierz mi nie chcialbym byc w twojej skorze jak kazda z wspolokatorek bedzie miala swoje dni... makabra :) (dla sprosotowania nie wszystkie :D ) bo zaraz poleci gradobicie od zenskiej strony forum.

Gość Raffaello
Napisano

predator gratuluje ładnej żonki i dzieciaczka!

Napisano
Btw: wydaje się to dziwne, ale kobiety myślą, że do kina we dwoje chodzi się po to, żeby obejrzeć film :)

W ramach wyjaśnień - jak się idzie do kina to nie na film tylko do kina, a jak się idzie na film to się idzie na film :] Wszystko zależy od tego jak kto określi cel wizyty :D

Napisano

nom; miło było; nawet bardzo.. ale Grindhouse'a Tarantino nie polecam.. zwłaszcza z dziewczyną; "moja" (nie jestem z nią; to w sumie 1wsza "RAndka" :D) była wręcz 'zgorszona' ;/ ale to taki spontan był wiec nie miała mi tego za złe..

pozostaje lekki niesmak; bo po primo jej nie pocałowałem; po secundo nie poruszyłęm paru ważnych kwestii.. a rozmawialismy na laweczce w parku [ona ofkoz przytulona:P] z 2h po filmie... ;/

Napisano

Sebastian Ozga niema bo w nurbsach modelowałem:D

Tomuś dobrze, że tylko lubisz:D

illy niemam nawet prawka

pecet ja mam na krótko ale ciekawe jakbym na lyso wyglądał:D

Georgas a jak kome wygląda porównam sobie

Napisano

pecet juz skonczylem dawno czeka tylko na render ale po tym jak komp sie zaczął wysypywac to odechcialo mi sie go renderowac dowiem sie jak kome wygląda? bo niemoge znaleźć

Napisano

Umyłem głowe, wyszedłem na autobus i ciekaw byłem jak mi się na łbie poukładało...

Efekt:

img025qq4.jpg

Muszę pomyśleć nad utrwalaniem takiego bałaganu :)

Napisano

mam podobny problem, że moje włosy są nieczesalne i albo musze je obcinać na krótko albo żel lub inne wynalazki, ale gole się częściej bo by mnie panna pogoniła ;)

Napisano

Hehe, to nie problem, problem jest jak się porobią jakieś przykurczo klaptusie ;)... Ja tam trochę zazdroszczę kolesiom z naturalnym szopiskiem, chwila moment i może być że misternie układane ;).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności