Napisano 3 Listopad 200420 l Autor ojejku... http://www.maximonline.de/home/wallpaper/ P.S. jak nie masz ukończonych 18-stu lat to nie wchodź :P
Napisano 3 Listopad 200420 l Autor ja znalazłem :] ale nie powiem gdzie :] widocznie mi się one bardziej rzucają w oczy (hmm, miło by było)
Napisano 3 Listopad 200420 l nom, ja znalazłem już dwa, pff :P a mnie kręcą wybuchy. heh, kiedyś było przeze mnie głośno w Opolu :D
Napisano 3 Listopad 200420 l lol ostatnio nawet u was w Augustowie się ziemia zatrzęsła, jak odpaliłem moj ostatni eksperyment :P
Napisano 9 Listopad 200420 l Boshe daj mi ten samochod i 99999999999999$ na paliwo I mandaty, to z niego przez cale zycie nie wyjde :D (dla niekumatych- Nissan Skyline GTR rocznik 99')
Napisano 9 Listopad 200420 l bo jest zamocowana jednym elementem na srodku bagaznika, ktory to srodek jest niewidoczny...
Napisano 9 Listopad 200420 l posty nabijam nie marudz :D a z kad ja mialem wiedziec ze to retoryczne? nie widzialem zadnego: [retoryka]czemu spojler lewituje?[/retoryka] :D
Napisano 9 Listopad 200420 l Ja bym wolał nowego Vipera tunowanego przez Hennesseya;) Ok 1000 koni na tylną oś, na kole zamachowym ok 1200. Silnik - widlasta "dziesiątka" 8.3l plus 2 turbinki. 0-60 mph 2.2s top speed 250+ mph (ok 415km/h :> ) 1/4 mili w 9.7s przy ok 150 mph Robi wrazenie:) Jak to mówią miłośnicy musclecarow - there is no replacement for displacement ;) a tutaj filmik z toru (1/4 mili) http://www.computersales.com/images/hms975.wmv ---- edit temu skyline'owi grzałka od pralki nieco się przechyliła ;>
Napisano 9 Listopad 200420 l Mi jakos Viperki nie leza... jak musclecary to wole Mustangi... Shelby Ale jak dla mnie Nissan Skyline jest krolem wsrod samochodow
Napisano 9 Listopad 200420 l Autor (...) temu skyline'owi grzałka od pralki nieco się przechyliła ;> tak to jest jak się nie używa Calgon :> a Viperek robi wrażenie :)
Napisano 10 Listopad 200420 l i chyba nowe prawa jazdy :DNajsmieszniejsze jest to ze za granica nikt nie ma prawa zabrac ci polskiego prawa jazdy, nawet punktow nie dostaniesz (o ile jestem dobrze poinformowany)... tylko dosyc soczyste mandaciki trzeba placic :D
Napisano 14 Listopad 200420 l BreG - widze swój człowiek jesteś :> spoiler skylina to cwest gt wing ma 2 pospórki na srodku nie 1 ;) a ta "grzałka" to ntercooler który dodaje w tym silniku 150 koni "tylko" ;)
Napisano 14 Listopad 200420 l Autor Rowr, to może jakieś zdjęcie zamieść, hę? albo ją wymodeluj, namaluj, nie wiem ;)
Napisano 15 Listopad 200420 l .:|__//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\__|:. A mnie kręci obserwowanie ludzi w tramwaju... to są dziwadła, ja wam mówie... ;) jakie mają reakcje, zachowania, przyzwyczajenia... wypas! Stary dobry rock jeszcze mnie kręci. Taka jedna laska ze szkoly mnie kreci, ale to inna historia. "świńskie" poczucie humoru tez mnie kreci. I jak chyba juz kiedys pisalem rozmowa z drugim człowiekiem. Jak widac sporo rzeczy mnie kreci - zakrecony ze mnie człowieczyna. Myślcie inaczej, kupujcie marchewki! ;)
Napisano 22 Listopad 200420 l Mnie kreci dj'ing. Gram juz od dluzszego czasu. Moj styl to house - latin -> progressive. Sprzetu chwilowo jako takiego nie mam, ale na osiedlu zawsze znajduja sie wolne chwilowo gramce. Te na zdjeciu to Numark 1550 i mixer 950. plyt mam dopiero kolo 20 ale powoli sie rozwijam. Gram juz od kilku lat. Oto fotka:
Napisano 22 Listopad 200420 l Mnie kręca kobiety :D, luz, lenistwo, słońce, lato , koszykówka, pełny freestyle, extremalne rzeczy, amerykańskie auta, muza lata 80 i 90 (szczególnie czarna muza) i porzadny trance nowy który wali w łęb..
Napisano 23 Listopad 200420 l że tak spytam, z czego są zrobione płyty do tego całego dj'ingu. Nie wyobrażam sobie żebym mógł tak traktować zarówno własnoręcznie wyremontowany gramofon z niemiecką igłą jak i czarne płyty quadro Tangerine Dream i Jethro Tull ;]
Napisano 24 Listopad 200420 l plyty sa takie same jak inne, igly sa mniej inwazyjne i bardziej wytrzymale
Napisano 30 Kwiecień 200519 l Przyłącze sie tu do illy zajmowałem się tym w czasach licealnych i na 2 pierwszych latach studiów (DJ VooDoo Fe-tysz) i nie ma nic lepszego przynajmniej nie zanm lepszedo uczucia jak rozkręcić dziki tłum to niczym niepochamowanej zabawy. Kiedy wszyscy bujaja się lub skaczą w rytm jaki im zadajesz sposób w jaki zbierają sie po kazdym skreczu to jest naprawde extaza trwająca od 23 do 2 nad ranem - nieprzerwanie dodam. a kiedy wychodzisz pakujesz sprzęt do bagażnika odpalasz silnik - wyobraź sobie że słyszysz 420 konne V8. Później zmusić tego potwora by zawiuzł cie do domu i już jestem w raju...
Napisano 11 Maj 200519 l A mnie jara broń palna :D wychowałem sie obok (obecnie juz byłego) poligonu wojskowego i za małolata biegalismy z kolegami popatrzec na zolnierzy jak biegaja, kiedys za pryte dali nam pobawic sie kalaszem (bez magazynka ofkorz) i od tej pory zakochałem sie w broni. A teraz jestem juz prawie zolnierzem i juz niedlugo postrzelam sobie z berylka :) pozdro