Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 336
  • Wyświetleń 27k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

ja znalazłem :] ale nie powiem gdzie :] widocznie mi się one bardziej rzucają w oczy (hmm, miło by było)

Napisano

nom, ja znalazłem już dwa, pff :P

a mnie kręcą wybuchy. heh, kiedyś było przeze mnie głośno w Opolu :D

Napisano

lol

ostatnio nawet u was w Augustowie się ziemia zatrzęsła, jak odpaliłem moj ostatni eksperyment :P

Napisano

nissan.jpg

Boshe daj mi ten samochod i 99999999999999$ na paliwo I mandaty, to z niego przez cale zycie nie wyjde :D

(dla niekumatych- Nissan Skyline GTR rocznik 99')

Napisano

bo jest zamocowana jednym elementem na srodku bagaznika, ktory to srodek jest niewidoczny...

Napisano

posty nabijam nie marudz :D

a z kad ja mialem wiedziec ze to retoryczne? nie widzialem zadnego:

[retoryka]czemu spojler lewituje?[/retoryka] :D

Napisano

Ja bym wolał nowego Vipera tunowanego przez Hennesseya;) Ok 1000 koni na tylną oś, na kole zamachowym ok 1200. Silnik - widlasta "dziesiątka" 8.3l plus 2 turbinki.

0-60 mph 2.2s

top speed 250+ mph (ok 415km/h :> )

1/4 mili w 9.7s przy ok 150 mph

Robi wrazenie:)

Jak to mówią miłośnicy musclecarow - there is no replacement for displacement ;)

a tutaj filmik z toru (1/4 mili)

http://www.computersales.com/images/hms975.wmv

----

edit

temu skyline'owi grzałka od pralki nieco się przechyliła ;>

Napisano

Mi jakos Viperki nie leza... jak musclecary to wole Mustangi... Shelby

Ale jak dla mnie Nissan Skyline jest krolem wsrod samochodow

Napisano
  • Autor
(...)

temu skyline'owi grzałka od pralki nieco się przechyliła ;>

tak to jest jak się nie używa Calgon :>

a Viperek robi wrażenie :)

Napisano
i chyba nowe prawa jazdy :D
Najsmieszniejsze jest to ze za granica nikt nie ma prawa zabrac ci polskiego prawa jazdy, nawet punktow nie dostaniesz (o ile jestem dobrze poinformowany)... tylko dosyc soczyste mandaciki trzeba placic :D
Napisano

[sarkazm]ja mam takiego w mojej kolekcji :D[/sarkazm]

Napisano

BreG - widze swój człowiek jesteś :>

spoiler skylina to cwest gt wing ma 2 pospórki na srodku nie 1 ;)

a ta "grzałka" to ntercooler który dodaje w tym silniku 150 koni "tylko" ;)

Napisano

mnie od przedwczoraj kreci moja nowa sasiadka :) fajna jest :)

Napisano

dopiero wrocilem :) no bo wlasnie byla opcja przestawiania mebli :)

Napisano
  • Autor

Rowr, to może jakieś zdjęcie zamieść, hę? albo ją wymodeluj, namaluj, nie wiem ;)

Napisano

.:|__//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\__|:.

A mnie kręci obserwowanie ludzi w tramwaju... to są dziwadła, ja wam mówie... ;)

jakie mają reakcje, zachowania, przyzwyczajenia... wypas!

Stary dobry rock jeszcze mnie kręci.

Taka jedna laska ze szkoly mnie kreci, ale to inna historia.

"świńskie" poczucie humoru tez mnie kreci.

I jak chyba juz kiedys pisalem rozmowa z drugim człowiekiem.

Jak widac sporo rzeczy mnie kreci - zakrecony ze mnie człowieczyna.

Myślcie inaczej, kupujcie marchewki! ;)

Napisano

Mnie kreci dj'ing. Gram juz od dluzszego czasu. Moj styl to house - latin -> progressive. Sprzetu chwilowo jako takiego nie mam, ale na osiedlu zawsze znajduja sie wolne chwilowo gramce. Te na zdjeciu to Numark 1550 i mixer 950. plyt mam dopiero kolo 20 ale powoli sie rozwijam. Gram juz od kilku lat. Oto fotka:

i.JPG

Napisano

Mnie kręca kobiety :D, luz, lenistwo, słońce, lato , koszykówka, pełny freestyle, extremalne rzeczy, amerykańskie auta, muza lata 80 i 90 (szczególnie czarna muza) i porzadny trance nowy który wali w łęb..

Napisano

że tak spytam, z czego są zrobione płyty do tego całego dj'ingu. Nie wyobrażam sobie żebym mógł tak traktować zarówno własnoręcznie wyremontowany gramofon z niemiecką igłą jak i czarne płyty quadro Tangerine Dream i Jethro Tull ;]

Napisano

plyty sa takie same jak inne, igly sa mniej inwazyjne i bardziej wytrzymale

Napisano

Przyłącze sie tu do illy zajmowałem się tym w czasach licealnych i na 2 pierwszych latach studiów (DJ VooDoo Fe-tysz) i nie ma nic lepszego przynajmniej nie zanm lepszedo uczucia jak rozkręcić dziki tłum to niczym niepochamowanej zabawy. Kiedy wszyscy bujaja się lub skaczą w rytm jaki im zadajesz sposób w jaki zbierają sie po kazdym skreczu to jest naprawde extaza trwająca od 23 do 2 nad ranem - nieprzerwanie dodam.

a kiedy wychodzisz pakujesz sprzęt do bagażnika odpalasz silnik - wyobraź sobie że słyszysz 420 konne V8. Później zmusić tego potwora by zawiuzł cie do domu i już jestem w raju...

Napisano

A mnie jara broń palna :D

wychowałem sie obok (obecnie juz byłego) poligonu wojskowego i za małolata biegalismy z kolegami popatrzec na zolnierzy jak biegaja, kiedys za pryte dali nam pobawic sie kalaszem (bez magazynka ofkorz) i od tej pory zakochałem sie w broni.

A teraz jestem juz prawie zolnierzem i juz niedlugo postrzelam sobie z berylka :)

pozdro