sith_LORD Napisano 19 Październik 2003 Share Napisano 19 Październik 2003 ten temat rozpocząłem w dziale animations..ale tutaj wyląduje jako stilll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 19 Październik 2003 Share Napisano 19 Październik 2003 fajne malarskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 20 Październik 2003 Share Napisano 20 Październik 2003 Księżyc do bani. Zupełnie nie realny. Troszkę też chyba kuleje kompozycja. Mamut za to genialny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 20 Październik 2003 Share Napisano 20 Październik 2003 Trochę \"bajkowe\". Chciałem marudzić o dziwnym śniegu i jeszcze dziwniejszym niebie ale pewnie to konwencja :)/ Świetny mamut- dawaj więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 20 Październik 2003 Share Napisano 20 Październik 2003 mamucik slodziutki pluszowy az sie przytulic tego futerkowca chce ;) a nawiasem mowiac bacry gdzie tam ksiezyc widzisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 20 Październik 2003 Share Napisano 20 Październik 2003 Fajny Jambo :) Meg księżyc jest po prawej stronie, taki w kształcie rogala, ale swoją drogą skoro pada śnieg to chyba niebo powinno być zachmurzone czyli nie powinno być widać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 20 Październik 2003 Share Napisano 20 Październik 2003 Fajny Jambo upss zapomniałem się zalogować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 20 Październik 2003 Share Napisano 20 Październik 2003 No właśnie księżyc został zlokalizowany. Po prawej stronie mniej więcej na wysokości oczu zwierza:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 20 Październik 2003 Share Napisano 20 Październik 2003 Śnieg jest przepiekny - mamucik jeszcze piękniejszy - m sie bardz podoba - też tak bym chciał:D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 20 Październik 2003 Share Napisano 20 Październik 2003 aaaaa dojrzalam wsrod sniegu :) coz starosc nie radosc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 20 Październik 2003 Share Napisano 20 Październik 2003 Moje zdanie znasz. Bardzo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 20 Październik 2003 Share Napisano 20 Październik 2003 Dla mnie to za \"epokolodowcowe\" kuleje swiatłocien płaskawo to wygloda, wsomie fajne ale mnienie oczarowało, moze animacja buduje jakis klimat... Pozdrow Anne Strz. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 no faktycznie jak z epoki lodowcowej :):):) ale super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 sith nadal upieram się co do czystości kłów owłosienie też cosik za czyste , księżyc not real a reszta jest ok :) no i oświetlenie on idzie w nocy a nie za dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 23 Październik 2003 Share Napisano 23 Październik 2003 h.. wszystko wporzo aleeeeeee to chyba nie jest 3d................... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 25 Październik 2003 Autor Share Napisano 25 Październik 2003 tutaj siatki...to jest w pełni 3d...+compositing do animacji pozdrowienia dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 10 Listopad 2003 Share Napisano 10 Listopad 2003 futerko shagiem? swietny modelik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 Czemu mamuty wyginely??? są takie fajne, super praca, dzieki niej polubilem mamuty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 15 Grudzień 2003 Share Napisano 15 Grudzień 2003 Rewelka. Uderza mnie pozorna prostota wykonania. Porównujac widok wireframe z finalnym renderem aż trudno uwierzyć. Niesamowita świadomość! Wielkie słowa uznania z mojej strony. Ktoś zwrócił uwage na kompozycje i miał trochę racji... nie do końca trafiłeś. Ale spoko. oby tak dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edi Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Jak ty to zrobiłeś staaaryyyy!!! Bajer! Mamucik, że tylko pogłaskać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 Kawal dobrej roboty nic dodac nic ujac :D Ja to sie chyba tak naucze jak ten caly snieg na Mammoth\'a spadnie [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Deler Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 co do pierwszego screena, wedlug mnie kompozycja kuleje, niewykorzystales mocnych punktow obrazu dokonca. no tak mi sie przynajmniej wydaje jak na to patrze, Ale Fakta faktem jestem pelen podziwu, super pracka!!! pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 Od razu mi się \"Epoka lodowcowa\" przypomniała. :) Super !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi