Napisano 19 Październik 200321 l ten temat rozpocząłem w dziale animations..ale tutaj wyląduje jako stilll
Napisano 20 Październik 200321 l Księżyc do bani. Zupełnie nie realny. Troszkę też chyba kuleje kompozycja. Mamut za to genialny.
Napisano 20 Październik 200321 l Trochę \"bajkowe\". Chciałem marudzić o dziwnym śniegu i jeszcze dziwniejszym niebie ale pewnie to konwencja :)/ Świetny mamut- dawaj więcej
Napisano 20 Październik 200321 l mamucik slodziutki pluszowy az sie przytulic tego futerkowca chce ;) a nawiasem mowiac bacry gdzie tam ksiezyc widzisz ?
Napisano 20 Październik 200321 l Fajny Jambo :) Meg księżyc jest po prawej stronie, taki w kształcie rogala, ale swoją drogą skoro pada śnieg to chyba niebo powinno być zachmurzone czyli nie powinno być widać :D
Napisano 20 Październik 200321 l No właśnie księżyc został zlokalizowany. Po prawej stronie mniej więcej na wysokości oczu zwierza:D
Napisano 20 Październik 200321 l Śnieg jest przepiekny - mamucik jeszcze piękniejszy - m sie bardz podoba - też tak bym chciał:D Pozdr Giorgione
Napisano 20 Październik 200321 l Dla mnie to za \"epokolodowcowe\" kuleje swiatłocien płaskawo to wygloda, wsomie fajne ale mnienie oczarowało, moze animacja buduje jakis klimat... Pozdrow Anne Strz. :)
Napisano 22 Październik 200321 l sith nadal upieram się co do czystości kłów owłosienie też cosik za czyste , księżyc not real a reszta jest ok :) no i oświetlenie on idzie w nocy a nie za dnia
Napisano 23 Październik 200321 l h.. wszystko wporzo aleeeeeee to chyba nie jest 3d................... :)
Napisano 25 Październik 200321 l Autor tutaj siatki...to jest w pełni 3d...+compositing do animacji pozdrowienia dla wszystkich
Napisano 13 Grudzień 200321 l Czemu mamuty wyginely??? są takie fajne, super praca, dzieki niej polubilem mamuty :)
Napisano 15 Grudzień 200321 l Rewelka. Uderza mnie pozorna prostota wykonania. Porównujac widok wireframe z finalnym renderem aż trudno uwierzyć. Niesamowita świadomość! Wielkie słowa uznania z mojej strony. Ktoś zwrócił uwage na kompozycje i miał trochę racji... nie do końca trafiłeś. Ale spoko. oby tak dalej...
Napisano 23 Grudzień 200321 l Kawal dobrej roboty nic dodac nic ujac :D Ja to sie chyba tak naucze jak ten caly snieg na Mammoth\'a spadnie [lol2]
Napisano 24 Grudzień 200321 l co do pierwszego screena, wedlug mnie kompozycja kuleje, niewykorzystales mocnych punktow obrazu dokonca. no tak mi sie przynajmniej wydaje jak na to patrze, Ale Fakta faktem jestem pelen podziwu, super pracka!!! pozdr.