Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Trochę \"bajkowe\". Chciałem marudzić o dziwnym śniegu i jeszcze dziwniejszym niebie ale pewnie to konwencja :)/ Świetny mamut- dawaj więcej

Napisano

mamucik slodziutki pluszowy az sie przytulic tego futerkowca chce ;)

a nawiasem mowiac bacry gdzie tam ksiezyc widzisz ?

Napisano

Fajny Jambo :)

Meg księżyc jest po prawej stronie, taki w kształcie rogala, ale swoją drogą skoro pada śnieg to chyba niebo powinno być zachmurzone czyli nie powinno być widać :D

Napisano

Śnieg jest przepiekny - mamucik jeszcze piękniejszy - m sie bardz podoba - też tak bym chciał:D

Pozdr

Giorgione

Napisano

aaaaa dojrzalam wsrod sniegu :)

coz starosc nie radosc :P

Napisano

Dla mnie to za \"epokolodowcowe\" kuleje swiatłocien płaskawo to wygloda, wsomie fajne ale mnienie oczarowało, moze animacja buduje jakis klimat... Pozdrow Anne Strz. :)

Napisano

sith nadal upieram się co do czystości kłów owłosienie też cosik za czyste , księżyc not real a reszta jest ok :) no i oświetlenie on idzie w nocy a nie za dnia

Napisano
  • Autor

tutaj siatki...to jest w pełni 3d...+compositing do animacji

pozdrowienia dla wszystkich

Napisano

Czemu mamuty wyginely???

są takie fajne, super praca, dzieki niej polubilem mamuty :)

Napisano

Rewelka. Uderza mnie pozorna prostota wykonania. Porównujac widok wireframe z finalnym renderem aż trudno uwierzyć. Niesamowita świadomość! Wielkie słowa uznania z mojej strony. Ktoś zwrócił uwage na kompozycje i miał trochę racji... nie do końca trafiłeś. Ale spoko. oby tak dalej...

Napisano

Jak ty to zrobiłeś staaaryyyy!!! Bajer! Mamucik, że tylko pogłaskać...

Napisano

Kawal dobrej roboty nic dodac nic ujac :D Ja to sie chyba tak naucze jak ten caly snieg na Mammoth\'a spadnie [lol2]

Napisano

co do pierwszego screena, wedlug mnie kompozycja kuleje, niewykorzystales mocnych punktow obrazu dokonca. no tak mi sie przynajmniej wydaje jak na to patrze, Ale Fakta faktem jestem pelen podziwu, super pracka!!! pozdr.

Napisano

Od razu mi się \"Epoka lodowcowa\" przypomniała. :) Super !!

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności