Napisano 9 Styczeń 200718 l A oto koncowy efekt moich trudow :) Dzieki za wszystkie porady, dzieki nim praca duzo zyskala. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
Napisano 9 Styczeń 200718 l W sumie nie moja działka ale jak dla mnie to na wypasie:) przypomina mi trochę młodszą wersje imperatora Palpatine ze star wars'ów Pzdr
Napisano 9 Styczeń 200718 l Nom na pixolatorze (Zbrush central) bylo na top row...ale to maniacy detalu rajcuja sie micro zmarszczkami wiec nie wazne ;p. Ladny zbrushowy render, detale kozackie, ale cos mi tu nie pasuje nie wiem co wiec powiem ze ogolnie klasa;)
Napisano 10 Styczeń 200718 l mi się render podoba, nie jest realistyczny ale to nie jest minusem bo efekt wyszedł taki "plastyczny" :)
Napisano 10 Styczeń 200718 l te pory w skórze to masakra... :) Fajne oczy. ale czaszka jest chyba za mała no i na pewno za okrągła. Ile czasu to robiłeś?
Napisano 10 Styczeń 200718 l dla mnie bomba! oczy świetnie wyszly, sporo poprawiales w postprodukcji czy to moze czysty render?
Napisano 10 Styczeń 200718 l Spoko fajnie wyszły te jego zmarszczki. Podobają mi się również jego włosy na głowie. Mogłes trochę rozswietlic scenkę (wiem że taka jest bardziej realistyczna i że ukrywa wszystkie twoje niedoróbki i niedoskonałości), bo jakos ciemno jest. No i nos mi jakoś sztucznie wygląda. POZDRO
Napisano 10 Styczeń 200718 l Autor Dzieki wszystkim za komentarze. Bez tekstury i siatke mozna bylo zobaczyc w WIPie. Oto linki do nich http://img76.imageshack.us/my.php?image=shadenu4.jpg http://img76.imageshack.us/my.php?image=basebx7.jpg Pozdrawiam Krzysiek
Napisano 10 Styczeń 200718 l bardzo przyjemne :) mnie ta buźka to przypomina instruktora jazdy z programu telewizjnego "nauka jazdy" emitowanego na TVN , tego takie ślązaka , ten taki uśmieszek? a własnie moze byc zrobił krzychu video-tutka od A do Z jak zrobic taki cusik texturing modeling , zburshing :) , komppozycja w PS itp oczywiscie odpładnie i po cenach biedronki :D co myślisz :) ja bym sie pisał na takie coś.
Napisano 10 Styczeń 200718 l rewelka.bardzo ladne.oczywiscie ktos moze powiedziec ze mozna by zrobic lepiej,ale niech najpierw zrobi a potem gada.naprawde niezle.a komentarze kielbastera zaczynaja mnie bawic : render nie bardzo...naprawde zabawne...
Napisano 11 Styczeń 200718 l Sliczna gęba... On mi przypomina troche Antony-ego Hopkinsa :))) Ale ladny... Serio^^
Napisano 11 Styczeń 200718 l wypaśnie wyszlo, ładna texturka i detale jedyne "ale" mam do bryły glowy, jest troche za szeroka w stosunku do twarzy bardziej obrazowo, dobrze by bylo zaznaczyc w "side" , oczka usta, nos i powiekszyc ;)
Napisano 11 Styczeń 200718 l ciekawa propozycja :) zbierz 1000 podpisow a zrobie to za free ;) hehhe , cieżka sparawa z tymi głosami , nie mam takiego posłuchu na forum ,żeby 1000 głosów zebrać :). czy zrobisz czy nie to i tak pracka świetna oby tak dalej :)
Napisano 13 Styczeń 200718 l witam!moim zdaniem wspaniała robota!oby tak dalej.tutoriale mile widziane;D pozdrowienia
Napisano 14 Styczeń 200718 l bardzo ładnie zrobione :) brwi mnie zastanawiają jak tak dłużej się przyglądam ale.. spoko
Napisano 18 Styczeń 200718 l jak dla mnie to bomba:)) bedzie tylko face czy coś jeszcze bedziesz kombinował?
Napisano 19 Styczeń 200718 l super :) podoba m isie wykonanie tych włosów ,zmarszczki dobrze rozplanowane ,tekstura mniam gratuluje;P
Napisano 9 Luty 200718 l głowa zajebista, tylko nie za bardzo wiadomo gdzie sie kończy szyja, ja bym ją rozjaśnił i dodał ramiona pozdrawiam