misoni Napisano 19 Styczeń 2007 Napisano 19 Styczeń 2007 Czolem...moja pierwsza noc w tym mieszkaniu.. max, vray, photoshop. pozdrowienia
pwq Napisano 20 Styczeń 2007 Napisano 20 Styczeń 2007 Też myślę, że fajnie. Tylko wywal to coś co leży pod poduszką i zwisa na podłogę (koc?).
piotrek Napisano 20 Styczeń 2007 Napisano 20 Styczeń 2007 Ładne. Podoba mi się. Rzeczywiście, ten koc nadaje się do poprawy.
Touch Napisano 20 Styczeń 2007 Napisano 20 Styczeń 2007 Ciekawy projekt. Wszystko wyważone. Niby minimalizm, ale ma charakter. Materiał sofy nieco myli. Chwilami wydaje się być skórą, a kiedy indziej podobnem zamszu/pluszu. Drewno w otoczeniu piekarnika/ów? ma dość wyraźny wzór i barwę, czy aby nie za mocną? Podobnie jak stół(?) w części salonowej. Z kolei jeszcze wracając do części kuchennej, nie pasują mi tam książki, mimo że są, jakby po bezpiecznej stronie;) Pytanie mam co do lamp sufitowych;) Możesz powiedzieć jak je robiłeś?;) Pozdrawiam
!Ewert Napisano 20 Styczeń 2007 Napisano 20 Styczeń 2007 znalazłem po długim szukaniu:D cienie krzeseł sa za ostre:D no i ten koc a tak to praca na bardzo wysokim poziomie szkoda że jakoś jpg taka słaba:P Pozdrawiam
misoni Napisano 20 Styczeń 2007 Autor Napisano 20 Styczeń 2007 dzieki...sofa jest z obiciem zamszowym. Kocyk z archmodelsow wiec nie poprawie..:D,chyba ze chodzi o material.. lampy z netu sciagniete, ale pewnie pytasz o swiatlo - wstawiane w photoshoipie z obrazka jakiejs swiecacej lampeczki...
Touch Napisano 20 Styczeń 2007 Napisano 20 Styczeń 2007 Dokładnie o to pytałem, dzięki i gratuluję udanej wizki;) Hehe, jak się mieszka?;) I co było pierwsze? Projekt z wizką, czy najpierw wykonanie?
misoni Napisano 20 Styczeń 2007 Autor Napisano 20 Styczeń 2007 chodzilo mi tylko o to ze to moja pierwsza zabawa z noca...tyle..;)
Pionier Napisano 20 Styczeń 2007 Napisano 20 Styczeń 2007 sliczny material na sofach - powiesz nam o nim cos wiecej? ogolnie brawo, bardzo ladne sa Twoje vizki. serdecznosci pionier.
j_m Napisano 20 Styczeń 2007 Napisano 20 Styczeń 2007 ale ja mam pytania; dlaczego ta tekstura kamienia jest tak fatalnie rozciagnięta? :P
misoni Napisano 20 Styczeń 2007 Autor Napisano 20 Styczeń 2007 dzieki...material sofki to tekstura zamszu fresnel reflection cos kolo polowy, glosy 0,5 i zdaje sie obnizone subdv do 4 czy 6. To tak z pamieci. jak cos moge moge pozniej wrzucic screena bo teraz nie mam jak....pozdrowienia
Chalek Napisano 23 Styczeń 2007 Napisano 23 Styczeń 2007 Ladne, tylko czemu tak zabijasz swoje prace kompresja? Daj w lepszej jakosci i wieksze, bedzie wiecej widac.
SWRSC Napisano 23 Styczeń 2007 Napisano 23 Styczeń 2007 Lis, takie kamienie się tak obrabia, tekstura imo dobrze leży.
misoni Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Napisano 23 Styczeń 2007 ojjj Chalekk Michalek..:) przceiez mogles mi to na pecie powiedziec;) ..Niestety nie wiem jak....zapisuje w photoshopie dla weba i taki obrazeczek wlasnie zeby sie zmiescil w 78 kb tak sie kompresuje...wiem wiem mozna wrzute zrobic...usciski..:D
krzyhhh Napisano 23 Styczeń 2007 Napisano 23 Styczeń 2007 całkiem nice. Ale masz duży "-" za to że używasz nie swoje modele .... my nie chcemy tu puzzli oglądać. pozdrawiam
LHT Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 po nokałcie wizką łazienki pionixa, kolejny potężny cios zadany przez Ciebie :) jak się projktuje takie cudo(?), ładnie sobie wygląda i szczegółowość wymiata, pierwsza klasa pozdro
misoni Napisano 24 Styczeń 2007 Autor Napisano 24 Styczeń 2007 dzieki... yyy to jest was dwoch..?:).. wiem ze istnieje pewna grupa, nazwijmy ja trzymajaca wladze, ktora czerpie przyjemnosc z modelowania...niestety nie naleze do niej..:) pozdrowienia...
Rekomendowane odpowiedzi