Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Wygląda przyjemnie , mogłeś jakiegoś sun'a czy directa wstawić bo pochmurnie strasznie się wydaje.

Jedyna bardzo gryząca mnie tu rzecz to kolor - białe przedszkole nie bardzo mi leży, poszedł bym bardziej w kolor piaskowy albo brzoskwinię :)

Pozdrawiam.

Napisano

Tylko jakieś słoneczne oświetlenie by się przydało.

Napisano

Jak wyżej, czyli gdyby było bardziej słonecznie, byłby też i lepszy efekt;) Poza tym... hehe, świetne samochody;D Skąd modele?;)

Napisano

Dzieki za komentarze, mialo byc pochmurno takie bylo zalozenie.

sloqer - fajnie ze zauwazyles, auta celowo maja kierownice po prawej. Wizka jest dla kogos z tamtych stron ;).

Napisano

bardzo fanie sie prezentuje, tylko szkoda ze tak ponuro przez tą pogode, ale jezeli bylo takie zalozenie to ok, pracka bardzo fajna :)

pozdrawiam!

Napisano

podoba mi sie! chociaz przypomina mi to przedszkole w malej niemieckiej miejscowosci.:)czysto, sterylnie,pełen funkcjonalizm.brakuje tylko aldika w tle. dzieci chyba wolałyby cos bardziej fantazyjnego ale render bardzo przyjemny

Napisano

Ze słoneczkiem moim zdaniem lepiej. Przyjemniej :)

Napisano
fajnie ze zauwazyles, auta celowo maja kierownice po prawej. Wizka jest dla kogos z tamtych stron ;).

To już rozumiem założenia pogodowe ;)

Wersja z sun'em dużo ładniejsza.

Pozdrawiam.

Napisano

No naprawdę mi się podoba.Troche mi kolor ścian się nie podoba ale i tak jest bardzo fajnie.Ja tez się przygotowuje do wizki, tylko jeszcze nie wiem co zrobię.

pozdro...

Napisano

Fajne tylko dodałbym trochę mchu lub wyższej trawki w sąsiedztwie ścian i "witrażyki" z Kubusiem Puchatkiem na oknach. Dziecko z obrazka by się ucieszyło...

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności