Napisano 20 Styczeń 200718 l Wygląda przyjemnie , mogłeś jakiegoś sun'a czy directa wstawić bo pochmurnie strasznie się wydaje. Jedyna bardzo gryząca mnie tu rzecz to kolor - białe przedszkole nie bardzo mi leży, poszedł bym bardziej w kolor piaskowy albo brzoskwinię :) Pozdrawiam.
Napisano 20 Styczeń 200718 l Jak wyżej, czyli gdyby było bardziej słonecznie, byłby też i lepszy efekt;) Poza tym... hehe, świetne samochody;D Skąd modele?;)
Napisano 20 Styczeń 200718 l pochmurno jakoś ale może tak miało być:) a tak to mi sie bardzo podoba:) Pozdrawiam
Napisano 20 Styczeń 200718 l super wyszlo niezla robota ladnie skomponowales tlo z budynkiem. Ale zeby samochody sprowadzac z anglii (kierownica po prawej) ;))))
Napisano 20 Styczeń 200718 l Autor Dzieki za komentarze, mialo byc pochmurno takie bylo zalozenie. sloqer - fajnie ze zauwazyles, auta celowo maja kierownice po prawej. Wizka jest dla kogos z tamtych stron ;).
Napisano 20 Styczeń 200718 l bardzo fanie sie prezentuje, tylko szkoda ze tak ponuro przez tą pogode, ale jezeli bylo takie zalozenie to ok, pracka bardzo fajna :) pozdrawiam!
Napisano 20 Styczeń 200718 l podoba mi sie! chociaz przypomina mi to przedszkole w malej niemieckiej miejscowosci.:)czysto, sterylnie,pełen funkcjonalizm.brakuje tylko aldika w tle. dzieci chyba wolałyby cos bardziej fantazyjnego ale render bardzo przyjemny
Napisano 20 Styczeń 200718 l Witam :) Wyszło super! Nawet może dobrze, że bez słońca :) PS te wszystkie auta to sam wymodelowałeś??
Napisano 21 Styczeń 200718 l fajnie ze zauwazyles, auta celowo maja kierownice po prawej. Wizka jest dla kogos z tamtych stron ;). To już rozumiem założenia pogodowe ;) Wersja z sun'em dużo ładniejsza. Pozdrawiam.
Napisano 22 Styczeń 200718 l No naprawdę mi się podoba.Troche mi kolor ścian się nie podoba ale i tak jest bardzo fajnie.Ja tez się przygotowuje do wizki, tylko jeszcze nie wiem co zrobię. pozdro...
Napisano 22 Styczeń 200718 l Fajne tylko dodałbym trochę mchu lub wyższej trawki w sąsiedztwie ścian i "witrażyki" z Kubusiem Puchatkiem na oknach. Dziecko z obrazka by się ucieszyło...
Napisano 22 Styczeń 200718 l Zdecydowanie najładniejszym aspektem tej scenki są drzewa i ta piękna trawka. Ale reszta też mi się podoba:>
Napisano 22 Styczeń 200718 l nie zazdrosc juz tak, ty tez moglbys takie cudowne prace robic gdybys przezucil sie na vraya :)