remanent Napisano 11 Luty 2007 Napisano 11 Luty 2007 witam, moja pierwsza wizka skończona na tyle, bym się odważył zamieścić galerii. miałem 3 dni na zrobienie tego dla kolegi i w sumie z renderami zajęło 4. nie było czasu na poprawki więc można komentować, im więcej tym lepiej ;) 3ds+Vray, render ok 5h dziękuję i pozdrawiam
Levus Napisano 11 Luty 2007 Napisano 11 Luty 2007 Takie to... "ostre":) Aż mi się zimno zrobiło. Fajnie wykonane, wali trochę pustką, sterylne do bólu. Ale widocznie takie założenie. Materiały osobiście mi się podobają. Taki minusik, że trzeba się wpatrywać gdzie co się kończy a gdzie się zaczyna. Tak, sterylne do bólu:) Ale ładne.
ferni Napisano 11 Luty 2007 Napisano 11 Luty 2007 ładnie ale pusto niestety i chyba odpicia sa zbyt mocne ladniej to wyglada ale zastanawiam sie czy nie psuje efektu, ale calosc oceniam na +
sloqer Napisano 11 Luty 2007 Napisano 11 Luty 2007 wielgachne to to jest, a nie za duzo tych szafek bo sztucow do groma mozna by tu trzymac ;) ale ogolnie ok!!! moze jakas scenka w nocy przy oswietleniu.
!Ewert Napisano 11 Luty 2007 Napisano 11 Luty 2007 materiały padaja a modeling to pare boxów;] Pozdrawiam
Yaro16 Napisano 11 Luty 2007 Napisano 11 Luty 2007 Trochę to chłodne.Mało detali.Przydało by się coś takiego jak stolik krzesła jakieś talerze,łyżki itp.itd.No i w trochę większej rozdzielczości renderuj Ogólnie może być ale żadna rewelacja
remanent Napisano 11 Luty 2007 Autor Napisano 11 Luty 2007 sloqer: wyobraź sobie że to jest prawdziwe wnętrze, ludzie maja taką halę :D myślałem o scenie nocnej ale chyba ze juz dla siebie na luzie. nie wiem tylko czy nie prędzej zrobię drugą kuchnię już swojego projektu Tomuś: masz rację nie namodelowałem się tu zbytnio Yaro16: kilka rzeczy codziennego użytku na pewno zwiększy realizm ale nie rozumiem oco ci chodzi, czy o ustawienia renderu czy wielkość obrazka, bo render jest na A3 w 300dpi Dziękuję wszystkim za odzew, za wygląd kuchni nie będę się tłumaczył bo to projekt kumpla i pójdzie do jego portfolio, w następnej kuchni może będę mógł powiedziec więcej
chudy Napisano 11 Luty 2007 Napisano 11 Luty 2007 całkiem nieźle, ale: -odbicia wszędzie wyglądają tak samo i są jak dla mnie za mocne. -kuchnia ma białe ściany, wpada duużo światła do niej, a strona z lodówką jakaś ciemna się wydaje, czyli coś nie tak z ustawieniami rendera. -iiii są cztery piekarniki.........moge wiedzieć dlaczego? ;]
remanent Napisano 11 Luty 2007 Autor Napisano 11 Luty 2007 na pewno cos nie tak ustawiłem bo nie opanowałem tego Vraya ze sprzętów Miele jest: piekarnik, urządzenie do gotowania na parze, mikrofalówka i kawiarka. trzy pierwsze wyglądają niemal identycznie :) pozdr.
piotrek Napisano 11 Luty 2007 Napisano 11 Luty 2007 Przydałyby się zblurowane odbicia, zwłaszcza na podłodze. W ogóle trochę shadery nie bardzo...
Lis Napisano 11 Luty 2007 Napisano 11 Luty 2007 Wizka tworzy jaki taki efekt. ale nic poza tym. Widać że nie przemyślana. 4 piekarniki to chyba za dużo. do tego P.U.S.T.O z pewnością do Finished Work się nie nadaje. zwłaszcza teraz kiedy istnieje dział Rendery testowe.
remanent Napisano 11 Luty 2007 Autor Napisano 11 Luty 2007 Lis: sprawę piekarników juz wyjaśniałem, a na projekt miałem trzy dni i nie będe nic w nim zmieniał dlatego wsadziłem do galerii. wszelkie uwagi zachowam na przyszłość
chveti Napisano 11 Luty 2007 Napisano 11 Luty 2007 Jakoś mi nie leży ten minimalizm i modernizm, wydaje mi się że gdzieś widziałem coś bardzo podobnego... [edit] Skojarzyło mi się z projektem ma+ http://www.tamizo.pl/upload/cz007.jpg
vinc Napisano 14 Luty 2007 Napisano 14 Luty 2007 Okap tak wielki że napewno wciągnie kucharza...ardzo silne światło pada zza okna, wszystko sie błyszczy, i w czarnym kącie biała kanapa razi, ale podoba mi sie jako interior ;]
Rekomendowane odpowiedzi