Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam,

moja pierwsza wizka skończona na tyle, bym się odważył zamieścić galerii. miałem 3 dni na zrobienie tego dla kolegi i w sumie z renderami zajęło 4.

nie było czasu na poprawki więc można komentować, im więcej tym lepiej ;)

3ds+Vray, render ok 5h

dziękuję i pozdrawiam

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Takie to... "ostre":)

Aż mi się zimno zrobiło.

Fajnie wykonane, wali trochę pustką, sterylne do bólu. Ale widocznie takie założenie.

Materiały osobiście mi się podobają.

Taki minusik, że trzeba się wpatrywać gdzie co się kończy a gdzie się zaczyna.

Tak, sterylne do bólu:) Ale ładne.

Napisano

ładnie ale pusto niestety i chyba odpicia sa zbyt mocne ladniej to wyglada ale zastanawiam sie czy nie psuje efektu, ale calosc oceniam na +

Napisano

wielgachne to to jest, a nie za duzo tych szafek bo sztucow do groma mozna by tu trzymac ;) ale ogolnie ok!!! moze jakas scenka w nocy przy oswietleniu.

Napisano

Trochę to chłodne.Mało detali.Przydało by się coś takiego jak stolik krzesła jakieś talerze,łyżki itp.itd.No i w trochę większej rozdzielczości renderuj

Ogólnie może być ale żadna rewelacja

Napisano

sloqer: wyobraź sobie że to jest prawdziwe wnętrze, ludzie maja taką halę :D

myślałem o scenie nocnej ale chyba ze juz dla siebie na luzie. nie wiem tylko czy nie prędzej zrobię drugą kuchnię już swojego projektu

Tomuś: masz rację nie namodelowałem się tu zbytnio

Yaro16: kilka rzeczy codziennego użytku na pewno zwiększy realizm ale nie rozumiem oco ci chodzi, czy o ustawienia renderu czy wielkość obrazka, bo render jest na A3 w 300dpi

Dziękuję wszystkim za odzew, za wygląd kuchni nie będę się tłumaczył bo to projekt kumpla i pójdzie do jego portfolio, w następnej kuchni może będę mógł powiedziec więcej

Napisano

całkiem nieźle, ale:

-odbicia wszędzie wyglądają tak samo i są jak dla mnie za mocne.

-kuchnia ma białe ściany, wpada duużo światła do niej, a strona z lodówką jakaś ciemna się wydaje, czyli coś nie tak z ustawieniami rendera.

-iiii są cztery piekarniki.........moge wiedzieć dlaczego? ;]

Napisano

na pewno cos nie tak ustawiłem bo nie opanowałem tego Vraya

ze sprzętów Miele jest: piekarnik, urządzenie do gotowania na parze, mikrofalówka i kawiarka. trzy pierwsze wyglądają niemal identycznie :)

pozdr.

Napisano

Wizka tworzy jaki taki efekt. ale nic poza tym.

Widać że nie przemyślana. 4 piekarniki to chyba za dużo.

do tego P.U.S.T.O

z pewnością do Finished Work się nie nadaje. zwłaszcza teraz kiedy istnieje dział Rendery testowe.

Napisano

Lis: sprawę piekarników juz wyjaśniałem, a na projekt miałem trzy dni i nie będe nic w nim zmieniał dlatego wsadziłem do galerii.

wszelkie uwagi zachowam na przyszłość

Napisano

Okap tak wielki że napewno wciągnie kucharza...ardzo silne światło pada zza okna, wszystko sie błyszczy, i w czarnym kącie biała kanapa razi, ale podoba mi sie jako interior ;]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności