Chris Napisano 12 Luty 2007 Napisano 12 Luty 2007 ..Oto ukłon w stronę kochanego projektu Afterfall.. :D Robilem sobie go powoli kilka dni.. bardziej dla siebie i dla praktyki niż specjalnie na rywalizacje w mini bitwie :) Jak widac - moglo byc znacznie lepiej :P Ale co tam ;] Polycount: Siateczka: I wersja z tekstura przed skalowaniem: Komentować! Pozdr
Shogun 3D Napisano 12 Luty 2007 Napisano 12 Luty 2007 No wymiatasz... Powiedz ile dokładnie to dłubałeś?
Shalivan Napisano 12 Luty 2007 Napisano 12 Luty 2007 w paru malutkich miejscach niedociągnięte oale ogolnie bardzo mi sie podoba :D
ledyr Napisano 12 Luty 2007 Napisano 12 Luty 2007 bardzo fajny model i teksturka tez, gratuluje dobrej roboty :)
nielot007 Napisano 12 Luty 2007 Napisano 12 Luty 2007 swietne ale chyba zaduzy detal(najbardziej kurtki) jak na tak mala texture postac wielkosc gdyz wszystko sie zlewa ;) tez jestem ciekaw ile robiles tex moglbys nagrac video jak robisz tex twarzy (plisss) :D pozdro
Chris Napisano 13 Luty 2007 Autor Napisano 13 Luty 2007 Dzięki wszystkim za pozytywne komentarze ;* Dokładnie ile to dłubałem to nie wiem szczerze.. Troszke zeszło bo ja to powolny jestem :D No nie wiem.. Model zajął mi tak z 45 min, a tekstura łącznie z mapowaniem.. Hmm.. 2 dni po ok. 3 godzinki.. Co do video.. Hmm :) Może kiedyś :D.. Zobaczy sie. Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi