kazziu Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Witam, zapodaje moją ostatnią prackę, twarz powstawała w bardzo podobny sposób jak w ostatnim moim wipie, tym razem chciałem uzyskać bardziej subtelny wizerunek.
designboot Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 nieźle nieźle ... pokazałabym jej czaszkę z tyłu bo tego brakuje i obraz staje się płaski ... nos jest nie w tę stronę co trzeba
Wojpajek Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Zastanawiam się czy prawe oko nie idzie za bardzo w górę. Ale tak wogóle to mi się podoba.
nicponim Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 fajne ,podoba mi sie,ładne oczy tylko krzywe;/ zrob se lustrzane odbicie to sie zdziwisz jak bardzo;p ale ogolnie praca bardzo bardzo pozytywna( gdyby nie te oczy;])
RA Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Nos i usta winne być dużo bardziej na prawo i coś z tymi oczami jest nie tak. Ale poza tym jest bardzo fajnie. :)
piotrek Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Bardzo ładny portrecik, jednak troszeczkę płasko i nos krzywy :)
leszek_lenia Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 spoko portret, a troche byków anatomicznych jeszcze nikomu nie zaszkodziło..:)mi osobiście bardziej nie pasi to ze włosy i tło sa takie same..
Jonasz_Real Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Bardzo ładna pracka...naprawdę :)...jeśli nie masz mi nic przeciwko temu, pozwoliłem sobie na taką małą korektę ;) EDIT: poprawił bym w okolicach szyi, i obojczyki ale tylko trochę. To tyle co mam do zarzuczenia. PRACA KAZZIU :
ortheza Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 oczu sie nie czepiac :) prawie nie ma czlowieka ktory by mial oczy idealnie na tej samej lini
kazziu Napisano 13 Luty 2007 Autor Napisano 13 Luty 2007 No Jonasz jest rzeczywiście o niebo lepiej(chętnie bym się nie przyznał do poprzedniej wersji ;)), teraz drapię się po głowie dlaczego nie zauważyłem tak oczywistego błędu podczas malowania, ale to chyba dlatego że nie zrobiłem sobie przerwy od pracki żeby ją móc poźniej ocenić świeżym i trzeźwym okiem, ot lekcja na przyszłość. Zgadza się Ortheza, ale w takich przypadkach nawet minimalna różnica wpływa na ogólną estetykę, w tym przypadku rzeczywiście było ciut za wysoko, a reszta chyba do wybaczenia ;)
nicponim Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 ortheza- no to jaka jest roznica jezeli cos? 1mm,2mm? ale nie 1cm,czy 2 cm co sie rzuca w oczy jak gowno na talerzu. Jonasz dobrze poprawil, teraz nie mam zarzutow,fajna pracka,taka monalisa troche,intrygujacy usmieszek:]
kazziu Napisano 13 Luty 2007 Autor Napisano 13 Luty 2007 jaki program do takich prac ?! Photoshop, Painter, ArtRage, OpenCanvas - jeszcze pare innych programów nadaje się do malowania...
ortheza Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 nicponim, napisalem tak bo sam widzialem ludzi ktorzy mieli mniej wiecej taki wlasnie rozjazd oczu. Inna sprawa jesli zamierzenie tworcy bylo inne a wyszlo jak wyszlo.
yookeer Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Mi sie nei podoba ubranie po lewej stronie! JoKeR
wogul Napisano 14 Luty 2007 Napisano 14 Luty 2007 Cały tekst mi właśnie zjadło, straciłem połączenie:( będzie krótko, IMHO lewa strona twarzy postaci wygląda jak kolaż, przyklejona część innego zdjęcia.W miejscu lewej strony nosa i jego cienia nie zawija się na tej samej płaszczyźnie co reszta...odstaje. Nie wiem czy wyrażam się jasno :) Poza tym praca bardzo ładna.
Łukasz Misztela Napisano 14 Luty 2007 Napisano 14 Luty 2007 praka ok:) moze tylko dziwi mnie oswietlenie na twarzy jest inny kolor swiatla niz na ciele i to kiepsko wyglada i na jej lewym policzku dal bym delikatne swiatlo odbite i ubranko z jej prawej strony bym zrobil takie wyostrzone jeszcze bardziej pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi