Napisano 13 Luty 200718 l Witam, zapodaje moją ostatnią prackę, twarz powstawała w bardzo podobny sposób jak w ostatnim moim wipie, tym razem chciałem uzyskać bardziej subtelny wizerunek.
Napisano 13 Luty 200718 l nieźle nieźle ... pokazałabym jej czaszkę z tyłu bo tego brakuje i obraz staje się płaski ... nos jest nie w tę stronę co trzeba
Napisano 13 Luty 200718 l Zastanawiam się czy prawe oko nie idzie za bardzo w górę. Ale tak wogóle to mi się podoba.
Napisano 13 Luty 200718 l fajne ,podoba mi sie,ładne oczy tylko krzywe;/ zrob se lustrzane odbicie to sie zdziwisz jak bardzo;p ale ogolnie praca bardzo bardzo pozytywna( gdyby nie te oczy;])
Napisano 13 Luty 200718 l Nos i usta winne być dużo bardziej na prawo i coś z tymi oczami jest nie tak. Ale poza tym jest bardzo fajnie. :)
Napisano 13 Luty 200718 l spoko portret, a troche byków anatomicznych jeszcze nikomu nie zaszkodziło..:)mi osobiście bardziej nie pasi to ze włosy i tło sa takie same..
Napisano 13 Luty 200718 l Bardzo ładna pracka...naprawdę :)...jeśli nie masz mi nic przeciwko temu, pozwoliłem sobie na taką małą korektę ;) EDIT: poprawił bym w okolicach szyi, i obojczyki ale tylko trochę. To tyle co mam do zarzuczenia. PRACA KAZZIU :
Napisano 13 Luty 200718 l oczu sie nie czepiac :) prawie nie ma czlowieka ktory by mial oczy idealnie na tej samej lini
Napisano 13 Luty 200718 l Autor No Jonasz jest rzeczywiście o niebo lepiej(chętnie bym się nie przyznał do poprzedniej wersji ;)), teraz drapię się po głowie dlaczego nie zauważyłem tak oczywistego błędu podczas malowania, ale to chyba dlatego że nie zrobiłem sobie przerwy od pracki żeby ją móc poźniej ocenić świeżym i trzeźwym okiem, ot lekcja na przyszłość. Zgadza się Ortheza, ale w takich przypadkach nawet minimalna różnica wpływa na ogólną estetykę, w tym przypadku rzeczywiście było ciut za wysoko, a reszta chyba do wybaczenia ;)
Napisano 13 Luty 200718 l ortheza- no to jaka jest roznica jezeli cos? 1mm,2mm? ale nie 1cm,czy 2 cm co sie rzuca w oczy jak gowno na talerzu. Jonasz dobrze poprawil, teraz nie mam zarzutow,fajna pracka,taka monalisa troche,intrygujacy usmieszek:]
Napisano 13 Luty 200718 l Autor jaki program do takich prac ?! Photoshop, Painter, ArtRage, OpenCanvas - jeszcze pare innych programów nadaje się do malowania...
Napisano 13 Luty 200718 l nicponim, napisalem tak bo sam widzialem ludzi ktorzy mieli mniej wiecej taki wlasnie rozjazd oczu. Inna sprawa jesli zamierzenie tworcy bylo inne a wyszlo jak wyszlo.
Napisano 14 Luty 200718 l Cały tekst mi właśnie zjadło, straciłem połączenie:( będzie krótko, IMHO lewa strona twarzy postaci wygląda jak kolaż, przyklejona część innego zdjęcia.W miejscu lewej strony nosa i jego cienia nie zawija się na tej samej płaszczyźnie co reszta...odstaje. Nie wiem czy wyrażam się jasno :) Poza tym praca bardzo ładna.
Napisano 14 Luty 200718 l praka ok:) moze tylko dziwi mnie oswietlenie na twarzy jest inny kolor swiatla niz na ciele i to kiepsko wyglada i na jej lewym policzku dal bym delikatne swiatlo odbite i ubranko z jej prawej strony bym zrobil takie wyostrzone jeszcze bardziej pozdrawiam