Adek_CG Napisano 20 Kwiecień 2007 Napisano 20 Kwiecień 2007 Intervain szkoda by bylo tak dobrego modelu, mam nadzieje ze jescze zmienisz zdanie
Gość Raffaello Napisano 20 Kwiecień 2007 Napisano 20 Kwiecień 2007 MADZIA no co Ty?!!!! postaraj się jakoś wcisnąć tą twoją prackę w napięty grafik zajętego czasu! naprawdę szkoda by było tego projektu! mam nadzieje ze jeszcze się rozmyślisz, byłaś faworytką u niektórych, nie możesz ich zawieść! pozdrawiam
makak Napisano 21 Kwiecień 2007 Napisano 21 Kwiecień 2007 uuu...lipa i nie bardzo wiem, co dodać więcej. Choć rozumiem, że praca może człowieka wykończyć i ciężko wykrzesać energię/czas na coś 'jeszcze' [postacie w kategorii Klicek i wszystkie inne pracujące/postujące o 4-5 nad ranem traktuje jako byty wirtualne ;P] Nic to, może jednak coś wyskrobiesz z wolnego czasu. Pozdrawiam :)
JmTm00 Napisano 21 Kwiecień 2007 Napisano 21 Kwiecień 2007 ...bywa i tak :/ ech, proza zycia :D ale tak osobiscie mam nadzieje ze model do kosza nie pojdzie i kiedys jeszcze zabłysnie :>?
Jo_Anna Napisano 21 Kwiecień 2007 Napisano 21 Kwiecień 2007 Nie poddawaj się, już jesteś tak daleko, jestem pewna ze dasz rade.
Jonasz_Real Napisano 22 Kwiecień 2007 Napisano 22 Kwiecień 2007 No kurcze, zabiłasz mnie z tą informacją...czy na pewno, nie da się nic zrobic w tej sprawie? ;) Pozdrawiam T.
zeet Napisano 22 Kwiecień 2007 Napisano 22 Kwiecień 2007 Tak nie wolno ,brak zgody na rezygnację do roboty :)
Elmo22 Napisano 22 Kwiecień 2007 Napisano 22 Kwiecień 2007 daj spokoj zostalo ci tylko wrzucic tlo, pokolorowac wojaka i wsadzic jakiegos owala ze skrzydlami na kasku... ile to czasu jak dla ciebie? :) ze 3 h w sumie :D dasz rade a pracka jak dotad w scislej czolowce. pozdro p.s.wierze w ciebie ;)
Rekomendowane odpowiedzi