kozioo Napisano 1 Listopad 2003 Napisano 1 Listopad 2003 Hello. Postanowilem sobie zrobic skorpionka. Zamierzam \"postawic\" go na takim popękanym wysuszonym błocie. Oto rezultat 1 h pracy
kozioo Napisano 2 Listopad 2003 Autor Napisano 2 Listopad 2003 No to takie małe poprawki Nie wiece, gdzie mógłbym znaleźć zdjęcia \"twarzy\" takiego miłego zwierzątka? Nie mam pojęcia jak to wygląda...
kozioo Napisano 3 Listopad 2003 Autor Napisano 3 Listopad 2003 Ludzia piszta coś, bo jak nie to wykasuje tego threda:] Taki ze mnie terrorysta:D A tak na serio to było by mi bardzo miło gdyby ktoś coś napisał.
blood_brother Napisano 3 Listopad 2003 Napisano 3 Listopad 2003 Modelik fajny tylko czy \"lapki\" przy samych szczypcach nie sa za cienkie???? Czekam na lepek, teksturki i krotka animacje jak sie wynuza z piasku:D Pozdro[piwo]
blood_brother Napisano 3 Listopad 2003 Napisano 3 Listopad 2003 I jeszcze jedno. Widzialem skorpiona (w zoo:D) i mi sie wydaje ze ten twoj jest za wysoki. Tamten byl taki plaski a u ciebie tego nie widac. Pozdro[piwo]
Loozack Napisano 3 Listopad 2003 Napisano 3 Listopad 2003 no więc rzeczywiście musisz go trochę najechać Hummerem :D a te szczypce to, nie wiem czemu, przypominają mi rękawice bokserskie [hmmm] ale to nie przez to, że źle je wymodelowałeś czy coś, poprostu mam takie dziwne wizje jakieś :D siooostroooo... gdzie moje leki ??
Paladin Napisano 3 Listopad 2003 Napisano 3 Listopad 2003 Skorpion to fajny pomysl, ale czeka Cie jeszcze duzo roboty. Na tej stronie nawet niezle go widac ale trzeba troche rozjasnic. http://www.cargo.neostrada.pl/tapety/tap ety/800.600/pandinus_imperator.jpg Zwroc uwage na pancerz POWODZENIA
Batou Napisano 3 Listopad 2003 Napisano 3 Listopad 2003 Twój skorpion jest zbyt [hmmm]... regularny. Wygląda trochę jak z plastiku. Oczywiście to dopiero początek także domyślam się, że ulegnie to zmianie :P. Pancerz skorpiona ma takie jakby dziwne wyrostki na pancerzu i inne takie... nieregularne... dziwne rzeczy... chyba :|. Specjalizuje się w mustangach także na skorpionach się nie znam za bardzo :D. Pójdę już lepiej spać. Jak zrobisz coś więcej to postaram się napisać coś sensownego. Powodzenia [soczek] Loozack: Dziwne masz skojarzenia. Za dużo samochodów ;).
Bacry Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 Jak dla mnie to dziwnie wyglądają przerwy między członami. A poza tym to poczekamy zobaczymy.
kozioo Napisano 5 Listopad 2003 Autor Napisano 5 Listopad 2003 No to mały update. Jak widać zmieniłem temat. Teraz to już będzie cos, co ma być nieokreślonym gatunkiem skorpiona.
wiggles Napisano 8 Listopad 2003 Napisano 8 Listopad 2003 eee ten skorpion wyglada teraz jak krzyzowka skorpiona z pajakiem :) za grube ma te odnoza
kozioo Napisano 8 Listopad 2003 Autor Napisano 8 Listopad 2003 Hmmm... A może to jest krzyżówka pająka ze skorpionem? :] Patrzyłem przedtem jak wygląda z cieńszymi nogami i wygląda... W zasadzie nie wygląda, ale jeszcze troszke je odchudze.
kozioo Napisano 8 Listopad 2003 Autor Napisano 8 Listopad 2003 Szybciutka zmiana i jeszcze ciepły renderek
Loozack Napisano 8 Listopad 2003 Napisano 8 Listopad 2003 wow, wygląda teraz o wiele agresywniej, nie chciałbym takiego nadepnąć :|:) P.S. znowu mam porąbane skojażenia :D no bo czy te nóżki nie przypominają uchwytów od wycieraczek ?? no dobra, idę spać... tylko dlaczego ta piżama ma takie długie rękawy ?? ;)
kozioo Napisano 9 Listopad 2003 Autor Napisano 9 Listopad 2003 Tylko chyba będe musial zmienic ogon. Teraz chyba nie do końca pasuje - czy może się myle?
Bremen Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 Nie zmutowana wersja mi sie bardziej podobala :)...a teraz szczypce jakos nie pasuja...odnuza jak u pajaka, ogon taki zbyt kanciasty a grzbiet to wyglada jak luzko dla fakira
wiggles Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 ogon faktycznie troche kanciasty ale wiesz co w sumie po dluzszym namysle mozesz zmienic nazwe topica na Mutant Skorpion i bedzie git :)
felav Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 Ja bym mu jeszcze jakos te nozki bardziej kolczasto ostro pozakanczane zrobil. Wogole postaraj sie zeby nogi i szczypce pasowaly do tlowia z ogonem bo narazie jak od dwoch gatunkow roznych to wyglada. (to tylko takie moje bezpodstawne narzekania bo zadnych referencji nie przgladalem)
kozioo Napisano 10 Listopad 2003 Autor Napisano 10 Listopad 2003 Update. Powiedzcie, w których miejscach dodać kolce na nogach bo nie mam pojęcia jak to może wyglądać
felav Napisano 11 Listopad 2003 Napisano 11 Listopad 2003 Nie musza to byc koniecznie kolce moze byc tylko podkreslenie \'pancerzykowatosci\' tych szczypcy i odnoz bo narazie wygladaja troche plastelinowo
Dr. eA Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 No tak.....jakbym nie wiedzial to bym obstawil ze to ma byc skorpion-robot. Chyba miejscami ma za ostre krawedzie (np. nogi) przez co nie wyglada zbyt organicznie. Moze daj rzucic okiem na siateczke.
Loozack Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 hmmm, mnie to tylko te odnóżna za bardzo nie pasują... P.S. aNdREa, jesteś dla mnie \"bogiem\" avatarów ;):D
kozioo Napisano 12 Listopad 2003 Autor Napisano 12 Listopad 2003 Może jak dodam materiały to zaczną lepiej wyglądać?? Skorpiony mają takie delikatne włoski na nogach i szczypcach. będe je musiał jakoś zrobić...
darkelf Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 z nog zrob odnoza ;)... czyli ppozbaw ich ksztaltu stop :P. POzatym te kleszcze mnie jakos nie przekonuja, sa takie napeczniale :).. fajnie ci wyszedl pancerz :).
kora Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 mnie sie wydaje ze nozki i szczypce sa zbyt \"gumkowate\", takie serdelkowate troszkie:P pzdr
kozioo Napisano 22 Listopad 2003 Autor Napisano 22 Listopad 2003 No to update. Mała zmiana konceptu. Teraz to jest skorpion mutant:D Dwie wersje materiałów:
Pionier Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 kurcze, przez chwile mi sie reklama nike przypomniala :) moze zrobisz cos w tych klimatach?
kozioo Napisano 22 Listopad 2003 Autor Napisano 22 Listopad 2003 Nie przypominam sobie tej reklamy. Mógłbyś mi przypomnieć??
Pionier Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 nie widziales tej reklamy co w klatce na statu graja??. I muza Elvisa leci?? za tamtych czasow jak wszedlbys na ta strone to byly takie klimaty i mozna bylo sciagnac takie tapetki jak i cala reklame :). I pamietam ze gdzies tam byl wlasnie taki motyw ze skorpionem :). Niestety ale teraz strona wyglada juz calkiem inaczej wiec nie mam jak Ci tego pokazac :/
xMark Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 ten pierwszy koloren niezaciekawy jest za ciemny mi sie wydaje. ten drugi juz faniejszy taki radioaktywny :D ale pierwszy zdecydowanie nie :P
rly Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 Widzial ktos moze film 300 mil do Graceland tam byla zanimowana walka dwoch skorpionow na poczatku filmu. Tamte renderki byl calkiem ok.Te tez sie dobrze zapowiadaja ale raczej zarzucil bym pomysl mutantow.
Loozack Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 Kozioo, ale ty masz pomysły :D ale może coś z tego jeszcze wyjdzie ciekawego :) trzymaj się [piwo]
Eden-3d Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 ladnie wymodelowane ale texturki nie pasuja:) .pozdr
kora Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 raidoaktywny, niebieski skorpionek... mozna i tak;) nie wiem czemu ale mi sie to z fallout\'em kojarzy:P smieszne wrazenie sprawia:) pzdr
Rekomendowane odpowiedzi