happy-angel Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 Szczecin NIEDZIELA spotkanie grafikow #2 11.03.07 Mezo forte o 15:00 Po raz drugi organizujemy spotkanie w Szczecinie. Zapraszam wszystkich zainteresowanych. Zastamawiamy sie jeszcze nad niedzielą. Komu bardzo nie pasuje spobota pisać. Lista obecności: happy-angel (maya) Z-Brush (max) Matti (max/maya) steve_loopez (maya) SWRSC (max) mr.funky (max) PS: Wszyscy z poprzedniego zjazdu obecność obowiązkowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 No wlasnie..kto nie przyjdzie ten ma :D od kazdego!! Prawde mowiac jeszcze myslimy nad niedziela, 11 go:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve_loopez Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 Sie zjawie sie jak najbardziej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 koncze zajecia o 16:45, dopisac do listy koniecznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 No...i to mi sie podoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 tak, spotkajcie sie i obgadajcie jak sie wybrac do gliwic :) a przy okazji, niedlugo bedziemy kombinowac zlot w tricity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 5 Marzec 2007 Autor Share Napisano 5 Marzec 2007 Nam w Szczecinie jest dobrze wiec po co nam gliwice i trojmiasto? Moze wy lepiej do nas he? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 5 Marzec 2007 Share Napisano 5 Marzec 2007 Mimo ze masz 90 postow to odpowiem ci: my juz gosci z calej polski goscilismy (no dobra, wawa i wroclaw ;p) A gliwice to united max3d zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 5 Marzec 2007 Autor Share Napisano 5 Marzec 2007 Nie interesuje mnie ile masz postow a swoja lopatka idz chwalic sie do innej piaskownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 5 Marzec 2007 Share Napisano 5 Marzec 2007 O widze ze juz jestem zapisany:) no to postaram sie byc. Ps. Prosze o zmiane mojego nicka na poprawny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 5 Marzec 2007 Share Napisano 5 Marzec 2007 happy-angel: wybacz, ale to bylo malo ambitne no co zrobic jesli nie kazdy ma poczucie humoru, z mojej strony EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 5 Marzec 2007 Share Napisano 5 Marzec 2007 happy-angel weź wyluzuj:P dobrze ze illy to skonczył i sorki za rozdmuchanke ale to było zwykłe zaproszenie na ogolno własciwie swiatowy zlot max3d ale chyba nie ejstes w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 5 Marzec 2007 Share Napisano 5 Marzec 2007 a koleżanki? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.funky Napisano 5 Marzec 2007 Share Napisano 5 Marzec 2007 ja chetnie wpadne... z tym ze w sobote pasuje mi tak dopiero od 16:00 - 17:00 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Marzec 2007 Share Napisano 5 Marzec 2007 ja mowie stanowczo NIE podrozom trwajacym dluzej niz 3h !! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 5 Marzec 2007 Share Napisano 5 Marzec 2007 no ja to bym chętnie do Gliwic, ale na bank nie dam rady :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Marzec 2007 Share Napisano 6 Marzec 2007 ja mowie stanowczo NIE podrozom trwajacym dluzej niz 3h !! :D To co ja mam powiedziec jak czasami pod wplywem {;);););)} z Legnickiej {spod Quatro Forum} na Trojkat z buta zapierdzielam :D:D:D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 7 Marzec 2007 Autor Share Napisano 7 Marzec 2007 Z powodu licznych gróźb i zażaleń termin spotkania został przeniesiony na niedziele o tej samej godzinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 gut, zapisałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 no ok, ale dla mnie ten termin juz jest troszke gorszy :/ postaram sie zjawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 11 Marzec 2007 Autor Share Napisano 11 Marzec 2007 Wszyscy sie szykuja? steve_loopez zglosil przychodzi z czajnikiem wiec wszyscy go z latwoscia poznamy (zglosil sie na ochotnika) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 ja z przykroscia musze stwierdzic ze nie dam ramy:/ nastepnym razem panowie:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve_loopez Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 Stanowczo dementuje pogłoski na mój temat! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 11 Marzec 2007 Autor Share Napisano 11 Marzec 2007 Matti wielka szkoda :( liczylem na to ze sie pojawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 pstrykajcie fotki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 11 Marzec 2007 Autor Share Napisano 11 Marzec 2007 Ja byc moze wezme cyfrowke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 11 Marzec 2007 Autor Share Napisano 11 Marzec 2007 Dobra ja wychodze. Spotykamy sie przy wejsciu jak pogoda nie bedzie sprzyjac to szukac w srodku. steve_loopez pamietaj o czajniku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 ja wyjde za godzinke:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve_loopez Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 No i miałem czajnika na serwetce i nie przyuważyliście :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 Czajan powinien byc 3d :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve_loopez Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 Ale patrząc z perspektywy to nie taki głupi pomysł był by z tym czajnikiem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi