Napisano 4 Marzec 200718 l Szczecin NIEDZIELA spotkanie grafikow #2 11.03.07 Mezo forte o 15:00 Po raz drugi organizujemy spotkanie w Szczecinie. Zapraszam wszystkich zainteresowanych. Zastamawiamy sie jeszcze nad niedzielą. Komu bardzo nie pasuje spobota pisać. Lista obecności: happy-angel (maya) Z-Brush (max) Matti (max/maya) steve_loopez (maya) SWRSC (max) mr.funky (max) PS: Wszyscy z poprzedniego zjazdu obecność obowiązkowa :)
Napisano 4 Marzec 200718 l No wlasnie..kto nie przyjdzie ten ma :D od kazdego!! Prawde mowiac jeszcze myslimy nad niedziela, 11 go:)
Napisano 4 Marzec 200718 l tak, spotkajcie sie i obgadajcie jak sie wybrac do gliwic :) a przy okazji, niedlugo bedziemy kombinowac zlot w tricity
Napisano 5 Marzec 200718 l Autor Nam w Szczecinie jest dobrze wiec po co nam gliwice i trojmiasto? Moze wy lepiej do nas he?
Napisano 5 Marzec 200718 l Mimo ze masz 90 postow to odpowiem ci: my juz gosci z calej polski goscilismy (no dobra, wawa i wroclaw ;p) A gliwice to united max3d zlot
Napisano 5 Marzec 200718 l Autor Nie interesuje mnie ile masz postow a swoja lopatka idz chwalic sie do innej piaskownicy.
Napisano 5 Marzec 200718 l O widze ze juz jestem zapisany:) no to postaram sie byc. Ps. Prosze o zmiane mojego nicka na poprawny:)
Napisano 5 Marzec 200718 l happy-angel: wybacz, ale to bylo malo ambitne no co zrobic jesli nie kazdy ma poczucie humoru, z mojej strony EOT
Napisano 5 Marzec 200718 l happy-angel weź wyluzuj:P dobrze ze illy to skonczył i sorki za rozdmuchanke ale to było zwykłe zaproszenie na ogolno własciwie swiatowy zlot max3d ale chyba nie ejstes w temacie
Napisano 5 Marzec 200718 l ja chetnie wpadne... z tym ze w sobote pasuje mi tak dopiero od 16:00 - 17:00 :)
Napisano 6 Marzec 200718 l ja mowie stanowczo NIE podrozom trwajacym dluzej niz 3h !! :D To co ja mam powiedziec jak czasami pod wplywem {;);););)} z Legnickiej {spod Quatro Forum} na Trojkat z buta zapierdzielam :D:D:D?
Napisano 7 Marzec 200718 l Autor Z powodu licznych gróźb i zażaleń termin spotkania został przeniesiony na niedziele o tej samej godzinie.
Napisano 9 Marzec 200718 l no ok, ale dla mnie ten termin juz jest troszke gorszy :/ postaram sie zjawic
Napisano 11 Marzec 200718 l Autor Wszyscy sie szykuja? steve_loopez zglosil przychodzi z czajnikiem wiec wszyscy go z latwoscia poznamy (zglosil sie na ochotnika)
Napisano 11 Marzec 200718 l ja z przykroscia musze stwierdzic ze nie dam ramy:/ nastepnym razem panowie:]
Napisano 11 Marzec 200718 l Autor Dobra ja wychodze. Spotykamy sie przy wejsciu jak pogoda nie bedzie sprzyjac to szukac w srodku. steve_loopez pamietaj o czajniku :P
Napisano 12 Marzec 200718 l Ale patrząc z perspektywy to nie taki głupi pomysł był by z tym czajnikiem;)