JohnZi Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Witam, w koncu mam okazje wziac udzial w bitwie:) w poprzednich jakos watpilem czy bym dal rade, teraz jestem bardziej pewny siebie:) Hmmm, tytul raczej roboczy. Szczerze powiedziawszy bardzo staralem sie nie wiazac tego tematu z samochodami, lecz ciezko bylo. Mialem pare tematow bardziej ambitnych, lecz mysle ze przewyzszaly moje umiejetnosci:P ( jak ktos nie ma pomyslu to moze mi napisac PM wtedy moge podpowiedziec komus temat, a noz widelec sie spodoba:)) Ogolnie scenka ma przedstawiac modelik samochodu, cos typu bburago. Samochodzik mialby stac na biurku, jeszcze nie w pelni zlozony. Jaki to bedzie samochod to jeszcze nie wiem. Chcialbym pokazac ze osoba ktora sklada ten model na prawde kocha autka. Dlatego bedzie tam dosc spory balagan i duzo szczegolow( tak mi sie wydaje) Pomysl malo ambitny, ale mam nadzieje ze nadrobie wykonaniem:) Pozdrawiam wszystkich i zycze powodzenie pozostalym uczestnikom bitwy:) :*
dariusz Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 wiedziałem że ktoś z samochodem wyskoczy:) co do modelu, to wszyscy wiedzą że Porsche są najpiękniejsze:D pozdrawiam i życzę powodzenia
JohnZi Napisano 5 Marzec 2007 Autor Napisano 5 Marzec 2007 hehe dariusz tez sie domyslilem ze ktos moze wyskoczyc z tym tematem, dlatego go sobie zaklepalem:)
Sanderalek Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 fajny pomysł ;) ja osobiście polecam mojego ulubieńca Hummer'a H2 xD pozdrawiam
Gość obo Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 wiedziałem że ktoś z samochodem wyskoczy A Ja wiedziałem że to będzie JohnZi albo HK ;) Wyszło że ten pierwszy ;) Temat faktycznie nie jest jakiś ambitny bardzo, ale wierzę że będzie w dobrym wykonaniu. Powodzenia :)
Predator Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 z takim tematem mozna powalczyc ale trzeba zablysnac jakims majstersztykiem :). No coz moge zyczyc jedynie powodzenia :).
Simple_man Napisano 6 Marzec 2007 Napisano 6 Marzec 2007 Samochód, no tak. Teraz tylko czekam na czołgi. A będą na pewno, 100%. Ciężko będzie zrobić model na tyle wiarygodnie, żeby każdy załapał, że to jest matchbox, a nie skala 1:1.
JohnZi Napisano 6 Marzec 2007 Autor Napisano 6 Marzec 2007 shogun ale jak bedzie stal na biurku gdzie bedzie duzo innych dupereli to chyba nie bedzie trudno zakumac ocb i wcale nie mowilem o matchboxie bo to sa resoraki chyba tylko.
hkropinski Napisano 6 Marzec 2007 Napisano 6 Marzec 2007 A Ja wiedziałem że to będzie JohnZi albo HK spoko spoko;) hk tez juz planuje samochodzik na bitwe;) serdeczne powodzenia zyczę! pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi