JohnZi Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Witam, w koncu mam okazje wziac udzial w bitwie:) w poprzednich jakos watpilem czy bym dal rade, teraz jestem bardziej pewny siebie:) Hmmm, tytul raczej roboczy. Szczerze powiedziawszy bardzo staralem sie nie wiazac tego tematu z samochodami, lecz ciezko bylo. Mialem pare tematow bardziej ambitnych, lecz mysle ze przewyzszaly moje umiejetnosci:P ( jak ktos nie ma pomyslu to moze mi napisac PM wtedy moge podpowiedziec komus temat, a noz widelec sie spodoba:)) Ogolnie scenka ma przedstawiac modelik samochodu, cos typu bburago. Samochodzik mialby stac na biurku, jeszcze nie w pelni zlozony. Jaki to bedzie samochod to jeszcze nie wiem. Chcialbym pokazac ze osoba ktora sklada ten model na prawde kocha autka. Dlatego bedzie tam dosc spory balagan i duzo szczegolow( tak mi sie wydaje) Pomysl malo ambitny, ale mam nadzieje ze nadrobie wykonaniem:) Pozdrawiam wszystkich i zycze powodzenie pozostalym uczestnikom bitwy:) :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
dariusz Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 wiedziałem że ktoś z samochodem wyskoczy:) co do modelu, to wszyscy wiedzą że Porsche są najpiękniejsze:D pozdrawiam i życzę powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnZi Posted March 5, 2007 Author Share Posted March 5, 2007 hehe dariusz tez sie domyslilem ze ktos moze wyskoczyc z tym tematem, dlatego go sobie zaklepalem:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanderalek Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 fajny pomysł ;) ja osobiście polecam mojego ulubieńca Hummer'a H2 xD pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest obo Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 wiedziałem że ktoś z samochodem wyskoczy A Ja wiedziałem że to będzie JohnZi albo HK ;) Wyszło że ten pierwszy ;) Temat faktycznie nie jest jakiś ambitny bardzo, ale wierzę że będzie w dobrym wykonaniu. Powodzenia :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 z takim tematem mozna powalczyc ale trzeba zablysnac jakims majstersztykiem :). No coz moge zyczyc jedynie powodzenia :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simple_man Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Samochód, no tak. Teraz tylko czekam na czołgi. A będą na pewno, 100%. Ciężko będzie zrobić model na tyle wiarygodnie, żeby każdy załapał, że to jest matchbox, a nie skala 1:1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadzio Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 no do tekiego tematu to tylko maluch pasuje;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnZi Posted March 6, 2007 Author Share Posted March 6, 2007 shogun ale jak bedzie stal na biurku gdzie bedzie duzo innych dupereli to chyba nie bedzie trudno zakumac ocb i wcale nie mowilem o matchboxie bo to sa resoraki chyba tylko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkropinski Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 A Ja wiedziałem że to będzie JohnZi albo HK spoko spoko;) hk tez juz planuje samochodzik na bitwe;) serdeczne powodzenia zyczę! pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest obo Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Hehe... no to znaczy że się nie zawiodłem ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts