Reanimator Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Male, to pojecie wzgledne. Piekne, to pojecie wzgledne. Szkic... to pojecie wzgledne. Ponosze sie jeszcze z tym pomyslem, ale mozna juz chyba powiedziec, ze wystartowalem. Jak w kazdej bitwie ;D
KLICEK Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 super concept jak zawsze :) powodzenia ! super ze wystartowales :)
nielot007 Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 WitaM!! hehe polewkowy konecept ;) powodzenia i pozdro :)
piotrek Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Niebanalny koncept mamy, teraz czekamy na pierwsze modele :)
Leru Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Reanimator -> ale o so chozi? ;) Napisz coś więcej o pomyśle. Na koncepcie widzę... siostrę Sticha? No i powodzenia i skończenia(!!) (ale hipokryta ze mnie wychodzi ;) )
JunioR Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 po rysunku zapowiada sie fajnie. zycze powodzenia oczywiscie i pozdrawiam
Reanimator Napisano 5 Marzec 2007 Autor Napisano 5 Marzec 2007 Leru: tak serio, to nie ma o czym za bardzo opowiadac. Nie bede dorabial niezwyklych historii do tego, ale chce stworzyc pewien nastroj. Malutka paskuda, ktora mimo swojej brzydoty, wywoluje pozadanie u rownie paskudnych olbrzymow ;) W sumie zastanawiam sie jeszcze, czy nie zamienic paskudy na sliczna lalunie, ale to bedzie takie... banalne ;)
Levus Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 No to będzie poziom:) A to że banalne to też tak myślę. Sam zrezygnowałem z motywu płci pięknej bo mi się pomysły oklepane i pretensjonalne wydawały.. Powodzenia!
Reanimator Napisano 5 Marzec 2007 Autor Napisano 5 Marzec 2007 Nota bene - to nie jest ostateczny wyglad postaci. Raczej symbol. Nad conceptem bede dopiero pracowal.
KryHoo Napisano 6 Marzec 2007 Napisano 6 Marzec 2007 Bardzo fajny pomysł. Paskudka odzierana z godności przez napalone olbrzymy, ... mocne!!! :) Powodzenia
arcade Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 Heh, bajerancki pomysł, chyba najbardziej mi się podoba jak dotąd. Będę się przyglądał, może z tego być naprawdę fajna pracka :] Polecisz trochę drug queen stajlem? :>
Rekomendowane odpowiedzi