Reanimator Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Male, to pojecie wzgledne. Piekne, to pojecie wzgledne. Szkic... to pojecie wzgledne. Ponosze sie jeszcze z tym pomyslem, ale mozna juz chyba powiedziec, ze wystartowalem. Jak w kazdej bitwie ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLICEK Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 super concept jak zawsze :) powodzenia ! super ze wystartowales :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nielot007 Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 WitaM!! hehe polewkowy konecept ;) powodzenia i pozdro :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Niebanalny koncept mamy, teraz czekamy na pierwsze modele :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leru Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Reanimator -> ale o so chozi? ;) Napisz coś więcej o pomyśle. Na koncepcie widzę... siostrę Sticha? No i powodzenia i skończenia(!!) (ale hipokryta ze mnie wychodzi ;) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reanimator Posted March 5, 2007 Author Share Posted March 5, 2007 Male jest piekne. O to chodzi :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
JunioR Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 po rysunku zapowiada sie fajnie. zycze powodzenia oczywiscie i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reanimator Posted March 5, 2007 Author Share Posted March 5, 2007 Leru: tak serio, to nie ma o czym za bardzo opowiadac. Nie bede dorabial niezwyklych historii do tego, ale chce stworzyc pewien nastroj. Malutka paskuda, ktora mimo swojej brzydoty, wywoluje pozadanie u rownie paskudnych olbrzymow ;) W sumie zastanawiam sie jeszcze, czy nie zamienic paskudy na sliczna lalunie, ale to bedzie takie... banalne ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levus Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 No to będzie poziom:) A to że banalne to też tak myślę. Sam zrezygnowałem z motywu płci pięknej bo mi się pomysły oklepane i pretensjonalne wydawały.. Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reanimator Posted March 5, 2007 Author Share Posted March 5, 2007 Nota bene - to nie jest ostateczny wyglad postaci. Raczej symbol. Nad conceptem bede dopiero pracowal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KryHoo Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Bardzo fajny pomysł. Paskudka odzierana z godności przez napalone olbrzymy, ... mocne!!! :) Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcade Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Heh, bajerancki pomysł, chyba najbardziej mi się podoba jak dotąd. Będę się przyglądał, może z tego być naprawdę fajna pracka :] Polecisz trochę drug queen stajlem? :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts