Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

bardzo ładnie, może trochę dziwnie wygląda światło na ścianach koło lamp ale może tak w realu by wyglądało

Napisano

Wyczepiste. Osobiście dodałbym tam tylko jakieś półtransparentne parawany oddzielające stoliki. :)

Napisano

Dajne swiatlo i w ogole...

niezly klimat wnetrza jw. poprzez dlugosc pomieszczenjia osiagnales...

jw. odnosnie parawanow, moze cos takiego by zdalo egzamin w tym wnetrzu :)

pozdrawiam,

jasiek

Napisano

Witaj Marcinie:) Mi sie podoba ogolny nastroj wnetrza..nazwalbym to..romantysz - fantastysz;) Przycmione swiatlo dziala specyficznie. Wadzi zas korytarzowy uklad...raczel wolalbym naprzemienny rozstaw stolików...jakos wiecej widac itp..ot czysta samcza checi kontroli przestrzeni. Jakos to bardziej przemawia do mnie z racji poczucia jednosci w całym lokalu. W tym jaki pokazales...kazdy stolik..to inna historia...jesli tak miało byc to ok, udało sie. Osobiscie zlamal bym to;) Wizki standardowo na miłym dla gał poziomie:)

Napisano

mi się nie podoba taki design :) nie chciałbym przebywać w takim pubie... do wykonania sie nie czepiam bo jest ok

pozdrawiam

Napisano

Fajny klimacik w tym pomieszczeniu. Jeszcze jakies czarno białe-fotografie z Kenii czy innego Sudanu na ścianach by sie przydały :)

Napisano

bynajmniej nie chce sie wymadrzac, zwlaszcza przy takim fachowcu jak Marcin ale jakos tak ciemnawo i dlugie to jak hala produkcyjna, przynajmniej wg mnie ;)

ale ogolnie przyjemne.

pozdr.

Napisano

swietna wizualka. ciekawe fotele i kanapy (takie beda w rzeczywistosci?) podoba mi sie bardzo klimat jaki osiagnales za pomoca oswietlenia. nice :)

Napisano

niezłe...ale materiał stołów mi sie nie podoba ale za to zasłony sa boskie;)

Napisano
  • Autor

Tadzio - fachowcem to ja raczej nie jestem :) długie i ciemne bo takie były założenia koncepcji. I tak projekt raczej nie możliwy do zrealizowania, ktoś już mnie sprowadził na ziemię ;] (jeden fotel - 10k zł, co przy 40-50 miejscach daje niezłą sumę, nawet gdy przy hurtowym zamówieniu cena napewno spadła by)

jasiek311, RA - Parawany raczej nie, nawet nie uzasadniając. Nie mogę sobie tego nawet wyobrazić :)

Pinero - To concept, raczej bez założeń. Wykładzina była już zaplanowana we wstępnej fazie tego projektu ale zdawałem sobie sprawę z zastosowania jej w tego typu pomieszczeniu. Hotelowy pub ;] może być, hehe.

Kome - stare też mi się podobały, ale jak przeszło do materiałów to się zawiesiłem i wszystko zaczęło się mieszać niesamowicie.

poprzednie concepty:

95943444oa4.th.jpg84920236sg8.th.jpg19852485mt1.th.jpg90320047ag9.th.jpg39911727pb6.th.jpg39559864ce3.th.jpg