Napisano 9 Marzec 200718 l bardzo ładnie, może trochę dziwnie wygląda światło na ścianach koło lamp ale może tak w realu by wyglądało
Napisano 9 Marzec 200718 l Wyczepiste. Osobiście dodałbym tam tylko jakieś półtransparentne parawany oddzielające stoliki. :)
Napisano 10 Marzec 200718 l Dajne swiatlo i w ogole... niezly klimat wnetrza jw. poprzez dlugosc pomieszczenjia osiagnales... jw. odnosnie parawanow, moze cos takiego by zdalo egzamin w tym wnetrzu :) pozdrawiam, jasiek
Napisano 10 Marzec 200718 l Witaj Marcinie:) Mi sie podoba ogolny nastroj wnetrza..nazwalbym to..romantysz - fantastysz;) Przycmione swiatlo dziala specyficznie. Wadzi zas korytarzowy uklad...raczel wolalbym naprzemienny rozstaw stolików...jakos wiecej widac itp..ot czysta samcza checi kontroli przestrzeni. Jakos to bardziej przemawia do mnie z racji poczucia jednosci w całym lokalu. W tym jaki pokazales...kazdy stolik..to inna historia...jesli tak miało byc to ok, udało sie. Osobiscie zlamal bym to;) Wizki standardowo na miłym dla gał poziomie:)
Napisano 10 Marzec 200718 l mi się nie podoba taki design :) nie chciałbym przebywać w takim pubie... do wykonania sie nie czepiam bo jest ok pozdrawiam
Napisano 13 Marzec 200718 l Fajny klimacik w tym pomieszczeniu. Jeszcze jakies czarno białe-fotografie z Kenii czy innego Sudanu na ścianach by sie przydały :)
Napisano 13 Marzec 200717 l bynajmniej nie chce sie wymadrzac, zwlaszcza przy takim fachowcu jak Marcin ale jakos tak ciemnawo i dlugie to jak hala produkcyjna, przynajmniej wg mnie ;) ale ogolnie przyjemne. pozdr.
Napisano 14 Marzec 200717 l swietna wizualka. ciekawe fotele i kanapy (takie beda w rzeczywistosci?) podoba mi sie bardzo klimat jaki osiagnales za pomoca oswietlenia. nice :)
Napisano 14 Marzec 200717 l niezłe...ale materiał stołów mi sie nie podoba ale za to zasłony sa boskie;)
Napisano 14 Marzec 200717 l Autor Tadzio - fachowcem to ja raczej nie jestem :) długie i ciemne bo takie były założenia koncepcji. I tak projekt raczej nie możliwy do zrealizowania, ktoś już mnie sprowadził na ziemię ;] (jeden fotel - 10k zł, co przy 40-50 miejscach daje niezłą sumę, nawet gdy przy hurtowym zamówieniu cena napewno spadła by) jasiek311, RA - Parawany raczej nie, nawet nie uzasadniając. Nie mogę sobie tego nawet wyobrazić :) Pinero - To concept, raczej bez założeń. Wykładzina była już zaplanowana we wstępnej fazie tego projektu ale zdawałem sobie sprawę z zastosowania jej w tego typu pomieszczeniu. Hotelowy pub ;] może być, hehe. Kome - stare też mi się podobały, ale jak przeszło do materiałów to się zawiesiłem i wszystko zaczęło się mieszać niesamowicie. poprzednie concepty: