Marcin Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 Takie tam to to. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 bardzo ładnie, może trochę dziwnie wygląda światło na ścianach koło lamp ale może tak w realu by wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 pierwsze wersje byly lepsze (lans) :) nice ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 niezłe ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 Wyczepiste. Osobiście dodałbym tam tylko jakieś półtransparentne parawany oddzielające stoliki. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiek311 Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 Dajne swiatlo i w ogole... niezly klimat wnetrza jw. poprzez dlugosc pomieszczenjia osiagnales... jw. odnosnie parawanow, moze cos takiego by zdalo egzamin w tym wnetrzu :) pozdrawiam, jasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 Witaj Marcinie:) Mi sie podoba ogolny nastroj wnetrza..nazwalbym to..romantysz - fantastysz;) Przycmione swiatlo dziala specyficznie. Wadzi zas korytarzowy uklad...raczel wolalbym naprzemienny rozstaw stolików...jakos wiecej widac itp..ot czysta samcza checi kontroli przestrzeni. Jakos to bardziej przemawia do mnie z racji poczucia jednosci w całym lokalu. W tym jaki pokazales...kazdy stolik..to inna historia...jesli tak miało byc to ok, udało sie. Osobiscie zlamal bym to;) Wizki standardowo na miłym dla gał poziomie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 ładne. Takie walentynki. bueheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 mi się nie podoba taki design :) nie chciałbym przebywać w takim pubie... do wykonania sie nie czepiam bo jest ok pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Udziar Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 Fajny klimacik w tym pomieszczeniu. Jeszcze jakies czarno białe-fotografie z Kenii czy innego Sudanu na ścianach by sie przydały :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 bynajmniej nie chce sie wymadrzac, zwlaszcza przy takim fachowcu jak Marcin ale jakos tak ciemnawo i dlugie to jak hala produkcyjna, przynajmniej wg mnie ;) ale ogolnie przyjemne. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 bardzo mi sie podoba. Fajny klimat, aż bym zasiadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oskar_h Napisano 14 Marzec 2007 Share Napisano 14 Marzec 2007 swietna wizualka. ciekawe fotele i kanapy (takie beda w rzeczywistosci?) podoba mi sie bardzo klimat jaki osiagnales za pomoca oswietlenia. nice :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 14 Marzec 2007 Share Napisano 14 Marzec 2007 niezłe...ale materiał stołów mi sie nie podoba ale za to zasłony sa boskie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 14 Marzec 2007 Autor Share Napisano 14 Marzec 2007 Tadzio - fachowcem to ja raczej nie jestem :) długie i ciemne bo takie były założenia koncepcji. I tak projekt raczej nie możliwy do zrealizowania, ktoś już mnie sprowadził na ziemię ;] (jeden fotel - 10k zł, co przy 40-50 miejscach daje niezłą sumę, nawet gdy przy hurtowym zamówieniu cena napewno spadła by) jasiek311, RA - Parawany raczej nie, nawet nie uzasadniając. Nie mogę sobie tego nawet wyobrazić :) Pinero - To concept, raczej bez założeń. Wykładzina była już zaplanowana we wstępnej fazie tego projektu ale zdawałem sobie sprawę z zastosowania jej w tego typu pomieszczeniu. Hotelowy pub ;] może być, hehe. Kome - stare też mi się podobały, ale jak przeszło do materiałów to się zawiesiłem i wszystko zaczęło się mieszać niesamowicie. poprzednie concepty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 14 Marzec 2007 Share Napisano 14 Marzec 2007 Klimatycznie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi