wroniec Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 Wizja jest taka: Obraz bitwy w śnieżnych klimatach, potężne maszyny przeciw małym i mimo całego sprzętu kruchym ludziom. Jeden z żołnierzy podczas zakradania się, zerka (patrzy, sięga...jeszcze niewiadomo) na niewielki przebiśnieg, który pasuje do całego otoczenia (ciężkiego sprzętu, broni i krwi) jak świni siodło. Pierwsza bitwa i chyba trochę duży projekt. Współpracować będę z kumplem, który lada chwila zarejestruje się na forum, więc będzie nas dwóch, to i może dźwigniemy temat. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Poniżej szybki koncept. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qDevil Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 Ciekawy klimacik. Pełne zamieszanie. Projekcik bardzo złożony i trudny. Duża ilość elementów i pewnie też będzie niezły kawał roboty z teksturami i renderingiem. Powodzenia a czasu jeszcze wiele! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 :) uwazaj zeby przewisnieg nie zlal CI sie ze sniegiem - bo w tedy czeba bedzie szukac co jest tym "malym i pieknym" bo zostanie tylko wojna :) Moze byc ciekawie :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybak Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Witam wszystkich.Jestem cichym pomocnikiem użytkownika "breja". Praca ruszyła jakiś czas temu, ale nie mogłem sie zebrać żeby przedstawić postępy w projekcie(tyle do zrobienia i tak mało czasu:) ). pozdrawiam "bitwo - maniaków" i powodzenia. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b50da4fe42746e47.html http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=bf0f1e2ffea56ec9 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2c075ffebf850e49.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 16 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2007 A tu kolejny model. Jeszcze coś pododaję, jakieś kable, wloty powietrza i co tam mi przyjdzie do głowy, ale będą to raczej małe elementy, nie wpływające na ogólny kształt. Komentarze i porady mile widziane oczywiście. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 16 Kwiecień 2007 Share Napisano 16 Kwiecień 2007 stopy są zbyt delikatne, albo daj jakieś konkretne albo daj jakiś silnik odrzutowy między nogami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybak Napisano 17 Kwiecień 2007 Share Napisano 17 Kwiecień 2007 Aby nasi dzielni żołnierze(pojawią sie już wkrótce........mam nadzieję:) ) mieli szansą z tak wypasionym "robotozaurusem" wyposażymy ich w broń. No właśnie, oto mała próbka tego co będą mieli w rękach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidiasz Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 vey very nice :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 18 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2007 No i ostateczna wersja robota, zastanawiam się jeszcze czy nie dać mu z przodu jakiś halogenów, albo czegoś sprawiającego wrażenie oczu. fikołek jak widać zrobiłem silnik, a co do delikatności stóp, to z założenia miał on sprawiać wrażenie zwinnego i szybkiego Fidiasz dziękować dziękować Czas goni straszliwie, a jeszcze dużo roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 stopy odpadają, nie by na nich nie ustało - zero stabilności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 19 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Kucza, może faktycznie trza zrobić coś z tymi stopami, chyba wieczorem się nimi zajme. Za długo patrzyłem na ten model i się do nich przyzwyczaiłem. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 mech ciekaw ale popieram poprzednie wypowiedzi dotyczace nozek;) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 26 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2007 Oto zmienione stopy. Czasu mało i ciężko się łudzić, że zdążymy. No ale jak mawiają: wieś walczy, nie skomli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 mało mało... speed up. czas leci;) powodzenia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 powodzenia widzę że tez niedawno zacząłeś jak ja, powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 28 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2007 No i żołnierzyk, mój pierwszy tego typu model, więc proszę o wyrozumiałość. Poprawki jeszcze będą (tyłek, coś na oczy, no i ewentualne porady wasze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi