Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Wizja jest taka:

Obraz bitwy w śnieżnych klimatach, potężne maszyny przeciw małym i mimo całego sprzętu kruchym ludziom. Jeden z żołnierzy podczas zakradania się, zerka (patrzy, sięga...jeszcze niewiadomo) na niewielki przebiśnieg, który pasuje do całego otoczenia (ciężkiego sprzętu, broni i krwi) jak świni siodło.

Pierwsza bitwa i chyba trochę duży projekt. Współpracować będę z kumplem, który lada chwila zarejestruje się na forum, więc będzie nas dwóch, to i może dźwigniemy temat. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Poniżej szybki koncept.

3a8f231d605082a0m.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 3,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ciekawy klimacik. Pełne zamieszanie. Projekcik bardzo złożony i trudny. Duża ilość elementów i pewnie też będzie niezły kawał roboty z teksturami i renderingiem. Powodzenia a czasu jeszcze wiele!

Napisano

:) uwazaj zeby przewisnieg nie zlal CI sie ze sniegiem - bo w tedy czeba bedzie szukac co jest tym "malym i pieknym" bo zostanie tylko wojna :)

Moze byc ciekawie :*

Napisano

Witam wszystkich.Jestem cichym pomocnikiem użytkownika "breja". Praca ruszyła jakiś czas temu, ale nie mogłem sie zebrać żeby przedstawić postępy w projekcie(tyle do zrobienia i tak mało czasu:) ). pozdrawiam "bitwo - maniaków" i powodzenia.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b50da4fe42746e47.html

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=bf0f1e2ffea56ec9

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2c075ffebf850e49.html

Napisano
  • Autor

A tu kolejny model. Jeszcze coś pododaję, jakieś kable, wloty powietrza i co tam mi przyjdzie do głowy, ale będą to raczej małe elementy, nie wpływające na ogólny kształt.

Komentarze i porady mile widziane oczywiście.

Pozdrawiam

698e9cb904e5ea3c.jpg

170f8d133aad6e8d.jpg

Napisano

Aby nasi dzielni żołnierze(pojawią sie już wkrótce........mam nadzieję:) ) mieli szansą z tak wypasionym "robotozaurusem" wyposażymy ich w broń. No właśnie, oto mała próbka tego co będą mieli w rękach:

caa191cfbb5efc04m.jpg

Napisano
  • Autor

No i ostateczna wersja robota, zastanawiam się jeszcze czy nie dać mu z przodu jakiś halogenów, albo czegoś sprawiającego wrażenie oczu.

fikołek jak widać zrobiłem silnik, a co do delikatności stóp, to z założenia miał on sprawiać wrażenie zwinnego i szybkiego

Fidiasz dziękować dziękować

Czas goni straszliwie, a jeszcze dużo roboty.

5c1e6a9ce42cf81c.jpg

62505e76cad77107.jpg

Napisano
  • Autor

Kucza, może faktycznie trza zrobić coś z tymi stopami, chyba wieczorem się nimi zajme. Za długo patrzyłem na ten model i się do nich przyzwyczaiłem.

Dzięki

Napisano
  • Autor

Oto zmienione stopy.

Czasu mało i ciężko się łudzić, że zdążymy. No ale jak mawiają: wieś walczy, nie skomli.

e22d79de9a89a8e9.jpg

Napisano

powodzenia widzę że tez niedawno zacząłeś jak ja, powodzenia :)

Napisano
  • Autor

No i żołnierzyk, mój pierwszy tego typu model, więc proszę o wyrozumiałość. Poprawki jeszcze będą (tyłek, coś na oczy, no i ewentualne porady wasze).

04fe11973589174a.jpg

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.