Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam i pozdrawiam grafików i oglądających. Moim tematem w bitwie 3d bedzie gryzoń. Wielu z nas nie zauważa wielu pięknych gryzoni mieszkających w naszym otoczeniu goniąc ciągle za własnymi sprawami: pracą, szkołą i tak dalej dlatego postanowiłem pokazać jednogo z nich.

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jaki gryzoń??

Polecam zacząć modelować od ogółu do szczegółu a nie na odwrót, gdyż zwykle to przynosi skutek odwrotny od zamierzonego.

Tzn. najpierw kształt gryzonia, później kształty kończyn... a oczy i powieki pod koniec działań..

Powodzenia!

Napisano

już bliżej końca niż dalej gryzoń nabiera kształtów powoli musze myśleć o scenie w której go umieszcze. No ale jeszcze dużo pracy zwłaszcza przy futrze:( jestem otwarty na uwagi i porady:p.

Napisano

Polecam zacząć modelować od ogółu do szczegółu a nie na odwrót

Róznie można modelować, jedni wolą z boxa sobie zarys całej postaci wymodelować, a inni, tak jak DiM, z plane'a wychodzą modelując szczegóły...

Ta metoda z pewnością jest dobra, jeśli mamy dobre materiały referencyjne, rysukni, rzuty etc.

Jeszcze rzeczywiście dużo pracy. Na razie niewiele.

Napisano

Dzięki Piotrek za wsparcie. Jeszcze dużo pracy bo w tygodniu ciężej z czasem na weekendzie postaram sie zrobić większe postępy narazie jak widać:p

Napisano

I jest już ogon.Do soboty myśle że skończe samego gryzonia i zaczne już scene modelować. Wkrótce zdradze swoje plany co do sceny.

Napisano

Ach co za potworny brak czasu praca staneła a wrecz sie zaczyna cofać no cóż w krótce nowe odsłony pracy mam nadzieje że zaprezentuje coś wiecej i lepiej niż do tej pory i że sie wyrobie przed końcem bitwy.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności