Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam i pozdrawiam grafików i oglądających. Moim tematem w bitwie 3d bedzie gryzoń. Wielu z nas nie zauważa wielu pięknych gryzoni mieszkających w naszym otoczeniu goniąc ciągle za własnymi sprawami: pracą, szkołą i tak dalej dlatego postanowiłem pokazać jednogo z nich.

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jaki gryzoń??

Polecam zacząć modelować od ogółu do szczegółu a nie na odwrót, gdyż zwykle to przynosi skutek odwrotny od zamierzonego.

Tzn. najpierw kształt gryzonia, później kształty kończyn... a oczy i powieki pod koniec działań..

Powodzenia!

Napisano

o wlasnie tak jak Lewus mowi. narazie to mi przypomina jaszczurke. powodzenia pzdr :)

Napisano
  • Autor

Dzieki za uwagi. Mam nadzieje, że jednak z tego wybrne a oto dalsze efekty moich poczynań

Napisano
  • Autor

już bliżej końca niż dalej gryzoń nabiera kształtów powoli musze myśleć o scenie w której go umieszcze. No ale jeszcze dużo pracy zwłaszcza przy futrze:( jestem otwarty na uwagi i porady:p.

Napisano

Polecam zacząć modelować od ogółu do szczegółu a nie na odwrót

Róznie można modelować, jedni wolą z boxa sobie zarys całej postaci wymodelować, a inni, tak jak DiM, z plane'a wychodzą modelując szczegóły...

Ta metoda z pewnością jest dobra, jeśli mamy dobre materiały referencyjne, rysukni, rzuty etc.

Jeszcze rzeczywiście dużo pracy. Na razie niewiele.

Napisano
  • Autor

Dzięki Piotrek za wsparcie. Jeszcze dużo pracy bo w tygodniu ciężej z czasem na weekendzie postaram sie zrobić większe postępy narazie jak widać:p

Napisano
  • Autor

I jest już ogon.Do soboty myśle że skończe samego gryzonia i zaczne już scene modelować. Wkrótce zdradze swoje plany co do sceny.

Napisano
  • Autor

I gryzoń gotowy teraz tylko sierść i praca nad sceną

Napisano
  • Autor

Ach co za potworny brak czasu praca staneła a wrecz sie zaczyna cofać no cóż w krótce nowe odsłony pracy mam nadzieje że zaprezentuje coś wiecej i lepiej niż do tej pory i że sie wyrobie przed końcem bitwy.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.