Jump to content

Paintball w Gliwicach - Wrocław TEAM :)

tweety

Recommended Posts

b2b1ad96544a9e31.jpg

Meine liebe kameraden... khem, khem... :]

Wybieramy się na paintball i to już za kilkanaście dni więc pora coś postanowić. Jedziemy PKP (Polskie Koleje Pełnometrażowe) i kupujemy bilety weekendowe:

• spotykamy się na dworcu jakoś o 8:30. (ja będę zaraz po ósmej bo nie zamierzam sterczeć w kasie po bilet na 2min przed odjazdem pociągu i na pewno chcę w spokoju wypić kawę w KFC)
  • wyjazd: 9:02
  • przyjazd do Gliwic: 11:11

kto nocuje ten wraca z nami w niedzielę:

• wyjazd: 17:50
  • przyjazd do Wrocławia: 20:03

kto wraca w sobotę ten sam sobie szuka połączeń :]

Lista rzeczy jakie niedoświadczonym zawsze brakuje:

• picie najlepiej woda (hadwao nie cedwahapięćoha) i to w dużych ilościach
  • osobne ciuchy tylko na paintball (dokładnie wszystko na zmianę, włącznie z bielizną - ostatnio mieliśmy wodę po kostki i błoto po kolana więc sami wiecie)
  • kto zostaje na noc ten bierze śpiworek i karimatkę
  • o rzeczach typu ręczniki i dezodoranty chyba nie muszę wspominać :]
  • fotograficy biorą sprzęt foto
  • alkoholicy sprzętu brać nie muszą :]
  • koszta itp: 60zł za paintball + kasa na bilet + kasa na piwo. razem od 150zł (klasa ekonomiczna) do 3599 zł (klasa biznesowa).

więcej info: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=35453

Pozdrawiam

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

czas wkoncu kupic karimate hehe chyba teraz illy mi niepozyczy ;P

mnie cieszy ze to nie bedzie 8h podrozy tylko 2 bo bym oszalal :D ciekawe czy miejsca beda ostatnio bylo ciezko ale dzieki pomyslowosci (niemojej;)) mielismy same luksusy ;P

pozdro

Vorek: wersja extremalna to jeszcze nocleg w toalecie PKP :]

pikSar: a co przyjmujemy?

illy: sprzęt kupicie na miejscu (ponoć taniej) :]

nielot: heh. warunki były idealne. najpierw wspaniały zapach toalety a potem miła pogawędka z miłym chłopcem z parafialnego kółka różańcowego :D

Knysha: WÜNDERBAR!

[edit]

spotykamy się na dworcu jakoś o 8:30. ja będę zaraz po ósmej bo nie zamierzam sterczeć w kasie po bilet na 2min przed odjazdem pociągu i w spokoju wypić kawę w KFC.

pozostało jeszcze 20 dni :]

aha.. cedwahapięćoha :D

chudy: będziemy siedzieć w KFC albo stać pod tablicą odjzadów na Dworcu Głównym.

wypatruj grupki ludzi bez sensu plotących o róznych rzeczach w których najczęściej powtarzającymi się słowami są: max, modelowanie, rendering, mental, gupi vray, wcale nie, masz bana, podaj piwo, wylałeś, niedobrze mi :D

Pozdrawiam

wypatruj grupki ludzi bez sensu plotących o róznych rzeczach w których najczęściej powtarzającymi się słowami są: max, modelowanie, rendering, mental, gupi vray, wcale nie, masz bana, podaj piwo, wylałeś, niedobrze mi :D

Hehe jak to mawiaja: You made my day :D

myślę , że do keywordów dobrze dodać jeszcze Leru, aparat, Gliwice, super vray, paintball, pizzeria, deszcz, pogoda :D

Hmmm tak prawdę mówiąc chyba i tak będziemy musieli poczekać na dworcu bo reszta też dojechać musi, ja już będę na miejscu koło 8:30 i z tego co się orientuje to będzie już też AG ofcourse illy, David14 i slim_sandman także zjemy śniadanie , pogadamy i wyruszymy w okolicach 11 na dworzec. 15 marca wyślę wam (wszystkim) na maila 2 telefony kontaktowe także jak ktoś nie ma, to niech zapisze i dzwoni w razie czego.

Knysha: w zeszłym roku jechaliśmy za ok. 20zł. ale kupimy bilety weekendowe za 38 zł (możesz jeździć gdzie chcesz po całej Polsce ale tylko w weekendy) i będzie ok.

co do piwka na rynku w celu ustalenia strategii to jestem za :) może w środę o 17? akurat po pracy sobie wyskocze.

Jest jeszcze opcja spotkania na Pilczycach 10 różnych linii tramwajowych i autobusowych, 10 minut od centrum u mnie w M3

zapraszam

mogę zrobić dobry bigos i sałatkę z tuńczykiem - zrobimy mini parapetówkę ?

pogramy w darts, łykniemy bro