Napisano 11 Marzec 200718 l Meine liebe kameraden... khem, khem... :] Wybieramy się na paintball i to już za kilkanaście dni więc pora coś postanowić. Jedziemy PKP (Polskie Koleje Pełnometrażowe) i kupujemy bilety weekendowe: spotykamy się na dworcu jakoś o 8:30. (ja będę zaraz po ósmej bo nie zamierzam sterczeć w kasie po bilet na 2min przed odjazdem pociągu i na pewno chcę w spokoju wypić kawę w KFC) wyjazd: 9:02 przyjazd do Gliwic: 11:11 kto nocuje ten wraca z nami w niedzielę: wyjazd: 17:50 przyjazd do Wrocławia: 20:03 kto wraca w sobotę ten sam sobie szuka połączeń :] Lista rzeczy jakie niedoświadczonym zawsze brakuje: picie najlepiej woda (hadwao nie cedwahapięćoha) i to w dużych ilościach osobne ciuchy tylko na paintball (dokładnie wszystko na zmianę, włącznie z bielizną - ostatnio mieliśmy wodę po kostki i błoto po kolana więc sami wiecie) kto zostaje na noc ten bierze śpiworek i karimatkę o rzeczach typu ręczniki i dezodoranty chyba nie muszę wspominać :] fotograficy biorą sprzęt foto alkoholicy sprzętu brać nie muszą :] koszta itp: 60zł za paintball + kasa na bilet + kasa na piwo. razem od 150zł (klasa ekonomiczna) do 3599 zł (klasa biznesowa). więcej info: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=35453 Pozdrawiam
Napisano 11 Marzec 200718 l ja wybieram wersję ekstremalną, czyli zabieram siebie, 2 zł, kawałek chleba i kiełbasę, złapie się stopa :)
Napisano 11 Marzec 200718 l czas wkoncu kupic karimate hehe chyba teraz illy mi niepozyczy ;P mnie cieszy ze to nie bedzie 8h podrozy tylko 2 bo bym oszalal :D ciekawe czy miejsca beda ostatnio bylo ciezko ale dzieki pomyslowosci (niemojej;)) mielismy same luksusy ;P pozdro
Napisano 11 Marzec 200718 l Autor Vorek: wersja extremalna to jeszcze nocleg w toalecie PKP :] pikSar: a co przyjmujemy? illy: sprzęt kupicie na miejscu (ponoć taniej) :] nielot: heh. warunki były idealne. najpierw wspaniały zapach toalety a potem miła pogawędka z miłym chłopcem z parafialnego kółka różańcowego :D Knysha: WÜNDERBAR! [edit] spotykamy się na dworcu jakoś o 8:30. ja będę zaraz po ósmej bo nie zamierzam sterczeć w kasie po bilet na 2min przed odjazdem pociągu i w spokoju wypić kawę w KFC. pozostało jeszcze 20 dni :]
Napisano 11 Marzec 200718 l zajrzyj w 'drugą stronę ekranu' tweety@pikSar : no a co można przyjmować w pociągu :D? 'cedwahapięćoha'
Napisano 11 Marzec 200718 l Autor aha.. cedwahapięćoha :D chudy: będziemy siedzieć w KFC albo stać pod tablicą odjzadów na Dworcu Głównym. wypatruj grupki ludzi bez sensu plotących o róznych rzeczach w których najczęściej powtarzającymi się słowami są: max, modelowanie, rendering, mental, gupi vray, wcale nie, masz bana, podaj piwo, wylałeś, niedobrze mi :D Pozdrawiam
Napisano 11 Marzec 200718 l wypatruj grupki ludzi bez sensu plotących o róznych rzeczach w których najczęściej powtarzającymi się słowami są: max, modelowanie, rendering, mental, gupi vray, wcale nie, masz bana, podaj piwo, wylałeś, niedobrze mi :D Hehe jak to mawiaja: You made my day :D
Napisano 11 Marzec 200718 l Autor odbierzcie nas, bo ja za chiny nie trafie w ten wasz mikroskopijny rynek :D
Napisano 11 Marzec 200718 l spoko spoko, a jak ja was poznam?? ;] juz nie przesadzaj, Wroclaw nie jest tak duzy zeby nie rozroznic grupy grafikow w weekend na nochach o 8 rane :) odrozniaja sie od reszty
Napisano 11 Marzec 200718 l wypatruj grupki ludzi bez sensu plotących o róznych rzeczach w których najczęściej powtarzającymi się słowami są: max, modelowanie, rendering, mental, gupi vray, wcale nie, masz bana, podaj piwo, wylałeś, niedobrze mi :D myślę , że do keywordów dobrze dodać jeszcze Leru, aparat, Gliwice, super vray, paintball, pizzeria, deszcz, pogoda :D
Napisano 12 Marzec 200718 l tweety - Ty masz chyba jakies problemy osobiste ze wszystko, nawet rynek musisz miec duży
Napisano 12 Marzec 200718 l Autor bigger is better! :D powiedz lepiej, że nie chce ci się wyjść po nas na dworzec :] a tak na serio: ściągnę mapę z google maps i jakoś trafimy leniwcu :P Pozdrawiam [edit] tak mamy iść? http://images22.fotosik.pl/44/d24e85edd3204403.jpg
Napisano 12 Marzec 200718 l Hmmm tak prawdę mówiąc chyba i tak będziemy musieli poczekać na dworcu bo reszta też dojechać musi, ja już będę na miejscu koło 8:30 i z tego co się orientuje to będzie już też AG ofcourse illy, David14 i slim_sandman także zjemy śniadanie , pogadamy i wyruszymy w okolicach 11 na dworzec. 15 marca wyślę wam (wszystkim) na maila 2 telefony kontaktowe także jak ktoś nie ma, to niech zapisze i dzwoni w razie czego.
Napisano 12 Marzec 200718 l racja chveti i btw to nie idzcie tak bo to najdłuzsza droga jaka moze byc
Napisano 12 Marzec 200718 l nie no lajt zpomniałem ze chveti bedzie skoro świt wiec będziemy potulnie czekac na pkp
Napisano 13 Marzec 200718 l Autor kliment :D to był joke :D :D kurcze nie jestem takim zapalonym militarystą, żeby kupować swój własny złom :D aczkolwiek kiedyś... czemu nie :D
Napisano 13 Marzec 200718 l Piksar zalozy swoja 500-tke na karabinek i bedzie nas z wroclawia sciagac kulkami z farba :D
Napisano 19 Marzec 200717 l Knysha- studencki do Katowic to niecałe 22 zł. Gliwice są troche bliżej więc pewnie będzie troche taniej :P
Napisano 19 Marzec 200717 l Autor Knysha: w zeszłym roku jechaliśmy za ok. 20zł. ale kupimy bilety weekendowe za 38 zł (możesz jeździć gdzie chcesz po całej Polsce ale tylko w weekendy) i będzie ok. co do piwka na rynku w celu ustalenia strategii to jestem za :) może w środę o 17? akurat po pracy sobie wyskocze.
Napisano 19 Marzec 200717 l no ja moge też w środe, akurat na 19 mam nudnawy kurs SEPa więc chętnie wcześniej wypije piwko ;]
Napisano 19 Marzec 200717 l Autor no to już dwie osoby :] Vorek pewnie też wpadnie (jak mu coś nie wypadnie) a i reszta pewnie nie pogardzi spotkaniem :)
Napisano 19 Marzec 200717 l Autor Altana ma grzańca :] 17:00 = mały ruch = dużo miejsca = miłe kelnerki = zadowolony tweety :]
Napisano 19 Marzec 200717 l Jest jeszcze opcja spotkania na Pilczycach 10 różnych linii tramwajowych i autobusowych, 10 minut od centrum u mnie w M3 zapraszam mogę zrobić dobry bigos i sałatkę z tuńczykiem - zrobimy mini parapetówkę ? pogramy w darts, łykniemy bro
Napisano 19 Marzec 200717 l Nie wierzcie piksarowi, bedzie Wam kazal deski trzymac! :D :P ;) mysle ze dam rade.
Napisano 19 Marzec 200717 l Autor parapetówka? w środku tygodnia? hmm... ja bym obstawiał knajpe bo mi blisko :] nie chce mi się targać na drugi koniec miasta tylko na herbatke :]
Napisano 19 Marzec 200717 l herbatkę ? u mnie nie ma herbatki, ale jest za to ...... dużo piwa, absolut-nie dużo innych smakołyków - jest nawet oryginalny Łącki przysmak
Napisano 19 Marzec 200717 l Autor no i tutaj jest lipa... bo ja od jakiegoś miesiąca jestem abstynentem z przymusu. choroba nie wybiera i raz na jakiś czas trzeba odstawić piwo i przenieść się na herbatki, soczki i 1500mg tabletki.
Napisano 19 Marzec 200717 l tweety masz do 31 wyzdrowieć jak nie to będziesz zmuszony mić farbe z kulek paintballowych
Napisano 19 Marzec 200717 l tabletki 1500mg? twardziel - najmocniejsi jakich znam brali max 1350mg ;]
Napisano 19 Marzec 200717 l Autor AG: heeh... chciałbym, chciałbym... :/ Drakula: bo w życiu to trzeba być tfardym a nie miętkim :]
Napisano 20 Marzec 200717 l ja sie nie upieram przy swoim moze byc altana czy cos tam ale niech ktos podejmie męską decyzje
Napisano 20 Marzec 200717 l Autor ok. męska decyzja: środa, godzina siedemnasta zer zero, pub Altana - spotkanie pod pręgierzem na Rynku. :]