Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

b2b1ad96544a9e31.jpg

Meine liebe kameraden... khem, khem... :]

Wybieramy się na paintball i to już za kilkanaście dni więc pora coś postanowić. Jedziemy PKP (Polskie Koleje Pełnometrażowe) i kupujemy bilety weekendowe:

• spotykamy się na dworcu jakoś o 8:30. (ja będę zaraz po ósmej bo nie zamierzam sterczeć w kasie po bilet na 2min przed odjazdem pociągu i na pewno chcę w spokoju wypić kawę w KFC)
  • wyjazd: 9:02
  • przyjazd do Gliwic: 11:11

kto nocuje ten wraca z nami w niedzielę:

• wyjazd: 17:50
  • przyjazd do Wrocławia: 20:03

kto wraca w sobotę ten sam sobie szuka połączeń :]

Lista rzeczy jakie niedoświadczonym zawsze brakuje:

• picie najlepiej woda (hadwao nie cedwahapięćoha) i to w dużych ilościach
  • osobne ciuchy tylko na paintball (dokładnie wszystko na zmianę, włącznie z bielizną - ostatnio mieliśmy wodę po kostki i błoto po kolana więc sami wiecie)
  • kto zostaje na noc ten bierze śpiworek i karimatkę
  • o rzeczach typu ręczniki i dezodoranty chyba nie muszę wspominać :]
  • fotograficy biorą sprzęt foto
  • alkoholicy sprzętu brać nie muszą :]
  • koszta itp: 60zł za paintball + kasa na bilet + kasa na piwo. razem od 150zł (klasa ekonomiczna) do 3599 zł (klasa biznesowa).

więcej info: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=35453

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 147
  • Wyświetleń 15,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ja wybieram wersję ekstremalną, czyli zabieram siebie, 2 zł, kawałek chleba i kiełbasę, złapie się stopa :)

Napisano

czas wkoncu kupic karimate hehe chyba teraz illy mi niepozyczy ;P

mnie cieszy ze to nie bedzie 8h podrozy tylko 2 bo bym oszalal :D ciekawe czy miejsca beda ostatnio bylo ciezko ale dzieki pomyslowosci (niemojej;)) mielismy same luksusy ;P

pozdro

Napisano
  • Autor

Vorek: wersja extremalna to jeszcze nocleg w toalecie PKP :]

pikSar: a co przyjmujemy?

illy: sprzęt kupicie na miejscu (ponoć taniej) :]

nielot: heh. warunki były idealne. najpierw wspaniały zapach toalety a potem miła pogawędka z miłym chłopcem z parafialnego kółka różańcowego :D

Knysha: WÜNDERBAR!

[edit]

spotykamy się na dworcu jakoś o 8:30. ja będę zaraz po ósmej bo nie zamierzam sterczeć w kasie po bilet na 2min przed odjazdem pociągu i w spokoju wypić kawę w KFC.

pozostało jeszcze 20 dni :]

Napisano

zajrzyj w 'drugą stronę ekranu'

tweety@pikSar : no a co można przyjmować w pociągu :D? 'cedwahapięćoha'

Napisano
  • Autor

aha.. cedwahapięćoha :D

chudy: będziemy siedzieć w KFC albo stać pod tablicą odjzadów na Dworcu Głównym.

wypatruj grupki ludzi bez sensu plotących o róznych rzeczach w których najczęściej powtarzającymi się słowami są: max, modelowanie, rendering, mental, gupi vray, wcale nie, masz bana, podaj piwo, wylałeś, niedobrze mi :D

Pozdrawiam

Napisano

wypatruj grupki ludzi bez sensu plotących o róznych rzeczach w których najczęściej powtarzającymi się słowami są: max, modelowanie, rendering, mental, gupi vray, wcale nie, masz bana, podaj piwo, wylałeś, niedobrze mi :D

Hehe jak to mawiaja: You made my day :D

Napisano
  • Autor

odbierzcie nas, bo ja za chiny nie trafie w ten wasz mikroskopijny rynek :D

Napisano
spoko spoko, a jak ja was poznam?? ;]

juz nie przesadzaj, Wroclaw nie jest tak duzy zeby nie rozroznic grupy grafikow w weekend na nochach o 8 rane :) odrozniaja sie od reszty

Napisano

myślę , że do keywordów dobrze dodać jeszcze Leru, aparat, Gliwice, super vray, paintball, pizzeria, deszcz, pogoda :D

Napisano

Hmmm tak prawdę mówiąc chyba i tak będziemy musieli poczekać na dworcu bo reszta też dojechać musi, ja już będę na miejscu koło 8:30 i z tego co się orientuje to będzie już też AG ofcourse illy, David14 i slim_sandman także zjemy śniadanie , pogadamy i wyruszymy w okolicach 11 na dworzec. 15 marca wyślę wam (wszystkim) na maila 2 telefony kontaktowe także jak ktoś nie ma, to niech zapisze i dzwoni w razie czego.

Napisano
  • Autor

kliment :D to był joke :D :D kurcze nie jestem takim zapalonym militarystą, żeby kupować swój własny złom :D

aczkolwiek kiedyś... czemu nie :D

Napisano

Piksar zalozy swoja 500-tke na karabinek i bedzie nas z wroclawia sciagac kulkami z farba :D

Napisano

Knysha- studencki do Katowic to niecałe 22 zł. Gliwice są troche bliżej więc pewnie będzie troche taniej :P

Napisano
  • Autor

Knysha: w zeszłym roku jechaliśmy za ok. 20zł. ale kupimy bilety weekendowe za 38 zł (możesz jeździć gdzie chcesz po całej Polsce ale tylko w weekendy) i będzie ok.

co do piwka na rynku w celu ustalenia strategii to jestem za :) może w środę o 17? akurat po pracy sobie wyskocze.

Napisano

no ja moge też w środe, akurat na 19 mam nudnawy kurs SEPa więc chętnie wcześniej wypije piwko ;]

Napisano
  • Autor

no to już dwie osoby :] Vorek pewnie też wpadnie (jak mu coś nie wypadnie) a i reszta pewnie nie pogardzi spotkaniem :)

Napisano
  • Autor

Altana ma grzańca :]

17:00 = mały ruch = dużo miejsca = miłe kelnerki = zadowolony tweety :]

Napisano

Jest jeszcze opcja spotkania na Pilczycach 10 różnych linii tramwajowych i autobusowych, 10 minut od centrum u mnie w M3

zapraszam

mogę zrobić dobry bigos i sałatkę z tuńczykiem - zrobimy mini parapetówkę ?

pogramy w darts, łykniemy bro

Napisano

Nie wierzcie piksarowi, bedzie Wam kazal deski trzymac! :D :P ;)

mysle ze dam rade.

Napisano
  • Autor

parapetówka? w środku tygodnia? hmm... ja bym obstawiał knajpe bo mi blisko :] nie chce mi się targać na drugi koniec miasta tylko na herbatke :]

Napisano

herbatkę ?

u mnie nie ma herbatki, ale jest za to ...... dużo piwa, absolut-nie dużo innych smakołyków - jest nawet oryginalny Łącki przysmak

Napisano
  • Autor

no i tutaj jest lipa... bo ja od jakiegoś miesiąca jestem abstynentem z przymusu. choroba nie wybiera i raz na jakiś czas trzeba odstawić piwo i przenieść się na herbatki, soczki i 1500mg tabletki.

Napisano
  • Autor

AG: heeh... chciałbym, chciałbym... :/

Drakula: bo w życiu to trzeba być tfardym a nie miętkim :]

Napisano

wybieram, tydzien w krakowie, tydzien we wroclawiu, a moze pol na pol :)

Napisano

ja sie nie upieram przy swoim

moze byc altana czy cos tam ale niech ktos podejmie męską decyzje

Napisano
  • Autor

ok. męska decyzja:

środa, godzina siedemnasta zer zero, pub Altana - spotkanie pod pręgierzem na Rynku.

:]