piksar Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 bynde too ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 ja ny bynde ny moge :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 nie możesz być w środę czy na slocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 jakąś fotkę proszę z jutra :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 jutro nie moge :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 chveti jak będzie tak lało jak dzisiaj to nie ma bata nie biorę aparatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Lało? U mnie tylko śnieg padał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 ty módl się lepiej, żeby 31 w Gliwicach było słońce i 15 stopni ciepła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 ty módl się lepiej, żeby 31 w Gliwicach było słońce i 15 stopni ciepła :) Fajnie by bylo - w blocie nie chce mi sie kopac okopow ;> ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 ty nie okopy tylko jako pierwszy desant polecisz :] będziesz jak Rambo, jak Predator i Tomi Li Dżons w "Ściganym" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 dołączę do Was! :) właśnie skończyłem obmyślać plan jazd: piętek bydgoszcz 17.15 odjazd > wrocław 21.56 przyjazd > "nocleg"/komp u Ślizgiego > gliwice 9.03 odjazd > meeeeeeting + nocleg a odjazd o ok 17.50 > wrocław 20.00 przyjazd a wyjazd mam o0.00 > bydgoszcz o 5.00 przyjazd > a na 8.00 do szkoły :p będzie faaaajnie Oo :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 zycze szczescia, nie pojdziesz do szkoly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 będziesz jak Rambo, jak Predator i Tomi Li Dżons w "Ściganym" :D Raczej jak Tooper Harley w "Hot Shots" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 tweety wyślij mi pm z twoim numerem tel. żebym sie z wami dzisiaj nie minął :P a tu masz mój: 502677118 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Marzec 2007 Autor Share Napisano 21 Marzec 2007 panowie... możliwe że się spóźnię bo na Rynku dzisiaj organizowana jest manifestacja NOP (Narodowe Odrodzenie Polski) - Ruchu skrajnie prawicowo-anarchistycznego. Manifestacja odbędzie się na rynku o 17 a przebiegać będzie pod hasłem "Przeciwko Imigrantom". Manifestacja NOP będzie odparta ich przeciwnikami o skrajnie odmiennych poglądach. Zadyma wisi w powietrzu więc biorę swój sprzęt, legitkę press i idę focić. To dobry materiał na reportaż :] Najpewniej dobiję do was w Altanie około 18. Aczkolwiek jeśli będzie źle to nie wyciągam nawet aparatu i pędzę do Altany wcześniej. Pozdrawiam [ps] chudy: wysłałem ci PMa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 to dzie sie w koncu widzimy? kto bierze sprzet? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 najlepiej od razu w Altanie, cała ta zabawna manifestacja będzie pewnie pod pręgierzem, więc nie jest to za dobre miejsce do umawiania się :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Marzec 2007 Autor Share Napisano 21 Marzec 2007 ja biorę sprzęt na pewno :) i faktycznie lepiej ustawcie się już w Altanie. radzę też uważać ogólnie na Rynku. ostatnia manifestacja NOPu w Katowicach skończyła się pobiciami ludzi i poturbowaniem fotografa którego wyciągnięto wprost z radiowozu... jak będzie nieciekawie to nawet sprzętu nie wyciągnę tylko od razu zmykam do Altany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 czyli o 17 przed Altaną?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 o_0 w mordę, nie wiedziałem że to aż tak ostro przebiega, chyba pójdę sobie okrężną drogą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Marzec 2007 Autor Share Napisano 21 Marzec 2007 o 17 przed altaną. jak ktoś nie wie jak tam trafić to ma problem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 ja nie wiem :P ale mam swoje sekretne narzędzia i sposoby.......jedno z nich to......MAPA!!!! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 a drugie to google earth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Altana Pub kategoria: pub miasto: Wrocław (Dolnośląskie) adres: ul. Kotlarska 40 telefon: (71) 372-57-43 e-mail: brak strona WWW: brak godziny otwarcia: 12:00 - 3:00 opis: Lokal nie jest gejowski, jednak jego klimat i nastrój idealnie nadaje się na randkę we dwoje... Bardzo miła obsługa! z ciekawosci wrzucułem w goglu "altana wrocław" nieźle geje w knajpie albo faszyści obok- co tu wybrać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 No to przed Altana - bylem tam z 2h temu, to nie bylo miejsca w srodku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 nieźle geje w knajpie albo faszyści obok- co tu wybrać ?faszysci czy fetyszysci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Hehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 całkiem całkiem, dajcie więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 oj działo się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 kto siedzi calkiem z prawej na tym gifie? bo reszte rozpoznaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 "Ej patrzcie, jaki knysha ma fajny aparat" "Noooooo, fajny. Ale ma pokretelko o tutaj" "A u nas takie pokretelka nie ma :(" "Hehe, a ja mam takie pokretelko w odkurzaczu z USB" "Co Ty gadasz w ogole? Wole lodowke, ktora odczytuje smsy" "CG geeks *lol*" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 can somebody answer me? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Po 11 ja tu jestem modem (nie myliś z modemem): po drugie piękny jestem Knysia ma fajny aparat ? toż to Sony - ten od telewizorów Deus - prawie jak Drakula (jeszcze nie było ciemno) autografy i do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 kto siedzi calkiem z prawej na tym gifie? bo reszte rozpoznaje na gifie od prawej: Drakula, Vorek, pikSar, Tweety :D edit: pikSar - buehehehe niezle :D. Pokaz to logo z kolesiem w garniturze w moro :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 kurcze , w Gliwicach chyba nie wyjme swojego cyfraka przy Was ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 no i super, mamy rozgrzewkę przed zlotem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 chveti - na 5 chlopa, 3 mialo Canony, jeden Sony i jeden Nikona. hm :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 a gdzie chudy ? :) edit: ok juz widze :) zaluje ze mnie nie bylo :( ale na zlocie sobie odrobie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Tutaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 pikSar - buehehehe niezle :D. Pokaz to logo z kolesiem w garniturze w moro :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Hahaha, O M G! *ROTFL* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 OMG OMG OMG ale ja jestem fotogeniczny :P:P hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 prawda że facio wygląda jak mówiłem ? o saperze mówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 saper jest genialny ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 No wymiata hehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 hehe wymłodnieliście ;) fanie widzieć znów wasze facjaty :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 chveti - na 5 chlopa, 3 mialo Canony, jeden Sony i jeden Nikona. hm :D Hehe to ja nałożę u siebie tubę na filtry :D będzie poważniej wyglądał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 o! następny wątek z drugiej strony ekranu?!!!! ale wy jesteście wszyscy brzydcy! :D :D :D widzę że trenujecie przed Gliwicami! przy takich sprzętach to ja Was proszę nie śmiejcie się z szarych ludzi z aparatami typu "głupi jaś", jezeli wogóle będzie można go wyciągnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 za wyciagniecie idioty ucinamy rece. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 za wyciagniecie idioty ucinamy rece. Przy samej pupie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi