Napisano 22 Marzec 200717 l :] wlasnie przerabiam. Na poczatek macie gify gadacej glowki :] (troche duzo zajmuja :P )
Napisano 22 Marzec 200717 l tweety - mozesz wrzucic ta fotke z masa canonow (bodajze 20d albo wyzej) trzymanych w gorze? to, co mi sie tak podobalo :P
Napisano 22 Marzec 200717 l Te ostatnie 2 zdjęcia to chyba jakaś niemoralna propozycja :> Rafaello - może będziemy wyciągać tylko jak będzie ciemno :D
Napisano 22 Marzec 200717 l wiecie co, gdy tak patrze na te wasze zdjęcia to stwierdzam że mój Jaś robi sto razy lepsze fotki i wcale wam nie zazdroszczę :p
Napisano 22 Marzec 200717 l tak tak ja rozumiem, po którymś piwie to statyw się juz powinno używać :D :D :D
Napisano 22 Marzec 200717 l cos czuje ze za ta idiote to rece bedziemy urywac przy kostkach a nie przy zadku :]
Napisano 22 Marzec 200717 l hehe to widze niezłe focenie sie szykuje :) ja zabieram Olympus IS-3000 + 2x klisza b&w ... i potem sie wywoła to w piwnicy ^^ ... kuuurcze:) już się doczekać nie mogę:) ps. hm co takie szumy są na pary fotkach :> ?
Napisano 22 Marzec 200717 l hehe to widze niezłe focenie sie szykuje :) ja zabieram Olympus IS-3000 + 2x klisza b&w ... i potem sie wywoła to w piwnicy ^^ ... kuuurcze:) już się doczekać nie mogę:) ps. hm co takie szumy są na pary fotkach :> ? to wina zabawkowego aparatu Drakuli
Napisano 22 Marzec 200717 l Autor Ej ktorym to obiektywem bylo robione ;> ja robiłem Canon 400D + KIT 18-55 (sprzet Drakuli). tyle, że z moją lampą i na mniejszym ISO :] Pozdrawiam
Napisano 22 Marzec 200717 l ja robiłem Canon 400D + KIT 18-55 (sprzet Drakuli). tyle, że z moją lampą i na mniejszym ISO :] Pozdrawiam No i wszystko jasne - musze dokupic lampe :]
Napisano 23 Marzec 200717 l "wiecie co, gdy tak patrze na te wasze zdjęcia to stwierdzam że mój Jaś robi sto razy lepsze fotki i wcale wam nie zazdroszczę " Jak ja patrzę na moje fotki z ostatniej alkoholowej imprezy to ich w porównaniu z moimi wyglądają jakby kropelki % nie pili :) Przynajmniej widac więcej niż rozmazane postacie :)
Napisano 24 Marzec 200717 l a tak w ogóle to zapytam odrobine nie apropo zdjęć..Klicek czemu cie nie bedzie na zlocie hmm?!
Napisano 27 Marzec 200717 l czołem info: Co powiecie na takie małe spotkanie przed meetingowe ? Wpadam na peron o 21.56 .. czeka na mnie slizgi ,rownież udało mi sie zwerbować deusa (jak wiadomo go nie będzie w Gliwicach .. więc będzie to jedyna okazja, aby go skopać za meeting ;) ocz.joke) plany takie ..., że idziemy do maka ... na kawę.. herbatę.... lub coś innego wpadnie ktoś jeszcze ?
Napisano 27 Marzec 200717 l Autor w piątek? no way... msze się porządnie odespać przed paintballowym starciem :]
Napisano 27 Marzec 200717 l czołem info: Co powiecie na takie małe spotkanie przed meetingowe ? Wpadam na peron o 21.56 .. czeka na mnie slizgi ,rownież udało mi sie zwerbować deusa (jak wiadomo go nie będzie w Gliwicach .. więc będzie to jedyna okazja, aby go skopać za meeting ;) ocz.joke) plany takie ..., że idziemy do maka ... na kawę.. herbatę.... lub coś innego wpadnie ktoś jeszcze ? śpisz na dworcu ? moja propozycja noclegu jest ciągle aktualna, napić się też można u mnie - nie ryzykuj browaru w knajpie przy dworcu
Napisano 27 Marzec 200717 l nocleg załatwiłem u slizgiego ;) dzięki za propozycję wpadnie ktoś na godzinkę ? nie zmuszam.. my poprostu tam będziemy :p .. chciałem się z deusem spotkać skoro go nie będzie .
Napisano 27 Marzec 200717 l nocleg załatwiłem u slizgiego ;) dzięki za propozycję wpadnie ktoś na godzinkę ? nie zmuszam.. my poprostu tam będziemy :p .. chciałem się z deusem spotkać skoro go nie będzie . Wpadlbym, ale nie ma jak - juz jestem umowiony na piatek wieczor :D
Napisano 28 Marzec 200717 l ziomale, mam brać kamerę czy nie ? mega super hiper mega ekstra pomysł :)
Napisano 28 Marzec 200717 l Autor pikSar: jeśli byś się zgodził i nie bał o sprzęt to można spróbować :] tylko trzeba jakoś to obudować jakąś pleksą czy sztywną folią co by żadna kulka się nie przedostała.
Napisano 28 Marzec 200717 l u mnie w niedziele jeden koleś biegał z kamerą przyklejoną do markera za pomocą jakiejś taśmy :) nie widziałem żeby w jakikolwiek sposób była zabezpieczona. niestety nie wiem też czy ta kamera przetrwała do końca zabawy :D
Napisano 28 Marzec 200717 l Może by w folię malarską owinąć? :) Na obiektyw małego plexo-boxa. pix - klapacza bierzesz?
Napisano 28 Marzec 200717 l ja już gotowy i zwarty :) bilety kupione. naboje do maszynki robiącej zdjęcia też... nie ma odwrotu
Napisano 28 Marzec 200717 l jestem nowy, ale bardzo chciałbym poznać grono, mogę się dołączyć? jestem zabrza
Napisano 28 Marzec 200717 l nielot z tego co mi wiadomo, to zaloga z Festung Breslau spotyka sie na dworcu, a reszta swiata odbiera nas na dworcu w gliwicach ;)
Napisano 28 Marzec 200717 l Autor Achtung! Spotykamy się o 8:00 - 8:30 na dworcu pod Tablicą Odjazdów. pociąg mamy o 9:06. w Gliwicach jesteśmy o 11:11 Pozdrawiam
Napisano 30 Marzec 200717 l Autor heeh! a jednak :) no to już wiem że będziemy mieć extra video materiał :D
Napisano 30 Marzec 200717 l Sie widzimy na dworcu, zalogo Festung Breslau. Bede po tablica odjazdow circa 8.00
Napisano 30 Marzec 200717 l Sie widzimy na dworcu, zalogo Festung Breslau. Bede po tablica odjazdow circa 8.00 jasne kurna ser
Napisano 30 Marzec 200717 l na dworcu będę około 8.20. przyjadę pociągiem z Legnicy :) karimate brać? bo w temacie pisze że śpiwór a o karimacie nie ma nic. więc jak?
Napisano 31 Marzec 200717 l na dworcu będę około 8.20. przyjadę pociągiem z Legnicy :) karimate brać? bo w temacie pisze że śpiwór a o karimacie nie ma nic. więc jak? Ag pisał mi na GG że brać