piksar Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Drakula zdjecia zapodawaj - pstrykałeś cały wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 22 Marzec 2007 Autor Share Napisano 22 Marzec 2007 z czego dwa są moją lampą robione :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 :] wlasnie przerabiam. Na poczatek macie gify gadacej glowki :] (troche duzo zajmuja :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 22 Marzec 2007 Autor Share Napisano 22 Marzec 2007 omg lol :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 hahaha ! rewelacyjnie to wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Pracoffnia?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 tweety - mozesz wrzucic ta fotke z masa canonow (bodajze 20d albo wyzej) trzymanych w gorze? to, co mi sie tak podobalo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Te ostatnie 2 zdjęcia to chyba jakaś niemoralna propozycja :> Rafaello - może będziemy wyciągać tylko jak będzie ciemno :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Redakcja MAX3d.pl chce Ciebie! Mogę robić za wujka Sama ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Ej ktorym to obiektywem bylo robione ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 wiecie co, gdy tak patrze na te wasze zdjęcia to stwierdzam że mój Jaś robi sto razy lepsze fotki i wcale wam nie zazdroszczę :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 na szybko byly robione, wiec nie gadaj ze jest zle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 tak tak ja rozumiem, po którymś piwie to statyw się juz powinno używać :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 cos czuje ze za ta idiote to rece bedziemy urywac przy kostkach a nie przy zadku :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 hehe to widze niezłe focenie sie szykuje :) ja zabieram Olympus IS-3000 + 2x klisza b&w ... i potem sie wywoła to w piwnicy ^^ ... kuuurcze:) już się doczekać nie mogę:) ps. hm co takie szumy są na pary fotkach :> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 hehe to widze niezłe focenie sie szykuje :) ja zabieram Olympus IS-3000 + 2x klisza b&w ... i potem sie wywoła to w piwnicy ^^ ... kuuurcze:) już się doczekać nie mogę:) ps. hm co takie szumy są na pary fotkach :> ? to wina zabawkowego aparatu Drakuli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 22 Marzec 2007 Autor Share Napisano 22 Marzec 2007 Ej ktorym to obiektywem bylo robione ;> ja robiłem Canon 400D + KIT 18-55 (sprzet Drakuli). tyle, że z moją lampą i na mniejszym ISO :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 ja robiłem Canon 400D + KIT 18-55 (sprzet Drakuli). tyle, że z moją lampą i na mniejszym ISO :] Pozdrawiam No i wszystko jasne - musze dokupic lampe :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 "wiecie co, gdy tak patrze na te wasze zdjęcia to stwierdzam że mój Jaś robi sto razy lepsze fotki i wcale wam nie zazdroszczę " Jak ja patrzę na moje fotki z ostatniej alkoholowej imprezy to ich w porównaniu z moimi wyglądają jakby kropelki % nie pili :) Przynajmniej widac więcej niż rozmazane postacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 super zdjecia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 24 Marzec 2007 Share Napisano 24 Marzec 2007 a tak w ogóle to zapytam odrobine nie apropo zdjęć..Klicek czemu cie nie bedzie na zlocie hmm?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 czołem info: Co powiecie na takie małe spotkanie przed meetingowe ? Wpadam na peron o 21.56 .. czeka na mnie slizgi ,rownież udało mi sie zwerbować deusa (jak wiadomo go nie będzie w Gliwicach .. więc będzie to jedyna okazja, aby go skopać za meeting ;) ocz.joke) plany takie ..., że idziemy do maka ... na kawę.. herbatę.... lub coś innego wpadnie ktoś jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Marzec 2007 Autor Share Napisano 27 Marzec 2007 w piątek? no way... msze się porządnie odespać przed paintballowym starciem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 czołem info: Co powiecie na takie małe spotkanie przed meetingowe ? Wpadam na peron o 21.56 .. czeka na mnie slizgi ,rownież udało mi sie zwerbować deusa (jak wiadomo go nie będzie w Gliwicach .. więc będzie to jedyna okazja, aby go skopać za meeting ;) ocz.joke) plany takie ..., że idziemy do maka ... na kawę.. herbatę.... lub coś innego wpadnie ktoś jeszcze ? śpisz na dworcu ? moja propozycja noclegu jest ciągle aktualna, napić się też można u mnie - nie ryzykuj browaru w knajpie przy dworcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 nocleg załatwiłem u slizgiego ;) dzięki za propozycję wpadnie ktoś na godzinkę ? nie zmuszam.. my poprostu tam będziemy :p .. chciałem się z deusem spotkać skoro go nie będzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 ziomale, mam brać kamerę czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 nocleg załatwiłem u slizgiego ;) dzięki za propozycję wpadnie ktoś na godzinkę ? nie zmuszam.. my poprostu tam będziemy :p .. chciałem się z deusem spotkać skoro go nie będzie . Wpadlbym, ale nie ma jak - juz jestem umowiony na piatek wieczor :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 Piksar, moze Twoja sigme przekaze krzyhhhowi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Marzec 2007 Autor Share Napisano 28 Marzec 2007 pikSar: dostałeś mojego PMa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 pikSar: dostałeś mojego PMa? dostałem, to było na poważnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 ziomale, mam brać kamerę czy nie ? mega super hiper mega ekstra pomysł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Marzec 2007 Autor Share Napisano 28 Marzec 2007 pikSar: jeśli byś się zgodził i nie bał o sprzęt to można spróbować :] tylko trzeba jakoś to obudować jakąś pleksą czy sztywną folią co by żadna kulka się nie przedostała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 u mnie w niedziele jeden koleś biegał z kamerą przyklejoną do markera za pomocą jakiejś taśmy :) nie widziałem żeby w jakikolwiek sposób była zabezpieczona. niestety nie wiem też czy ta kamera przetrwała do końca zabawy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 Może by w folię malarską owinąć? :) Na obiektyw małego plexo-boxa. pix - klapacza bierzesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 no to biore kamere canonierke biorę of course też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 ja już gotowy i zwarty :) bilety kupione. naboje do maszynki robiącej zdjęcia też... nie ma odwrotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkibrat00 Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 jestem nowy, ale bardzo chciałbym poznać grono, mogę się dołączyć? jestem zabrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 gadaj z chvetim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 chlopakie wiec jak to jest z nami, kiedy i gdzie sie spotykamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 nielot z tego co mi wiadomo, to zaloga z Festung Breslau spotyka sie na dworcu, a reszta swiata odbiera nas na dworcu w gliwicach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Marzec 2007 Autor Share Napisano 28 Marzec 2007 Achtung! Spotykamy się o 8:00 - 8:30 na dworcu pod Tablicą Odjazdów. pociąg mamy o 9:06. w Gliwicach jesteśmy o 11:11 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 kasety do kamery kupione jutro robię osłonę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Marzec 2007 Autor Share Napisano 30 Marzec 2007 heeh! a jednak :) no to już wiem że będziemy mieć extra video materiał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 sajonara ;) za 1h mam pociąg :) do zobacenia w sobotę :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 Sie widzimy na dworcu, zalogo Festung Breslau. Bede po tablica odjazdow circa 8.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 Sie widzimy na dworcu, zalogo Festung Breslau. Bede po tablica odjazdow circa 8.00 jasne kurna ser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 na dworcu będę około 8.20. przyjadę pociągiem z Legnicy :) karimate brać? bo w temacie pisze że śpiwór a o karimacie nie ma nic. więc jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 31 Marzec 2007 Share Napisano 31 Marzec 2007 na dworcu będę około 8.20. przyjadę pociągiem z Legnicy :) karimate brać? bo w temacie pisze że śpiwór a o karimacie nie ma nic. więc jak? Ag pisał mi na GG że brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi