Napisano 20 Marzec 200717 l Autor chveti jak będzie tak lało jak dzisiaj to nie ma bata nie biorę aparatu.
Napisano 20 Marzec 200717 l Autor ty módl się lepiej, żeby 31 w Gliwicach było słońce i 15 stopni ciepła :)
Napisano 20 Marzec 200717 l ty módl się lepiej, żeby 31 w Gliwicach było słońce i 15 stopni ciepła :) Fajnie by bylo - w blocie nie chce mi sie kopac okopow ;> ;)
Napisano 20 Marzec 200717 l Autor ty nie okopy tylko jako pierwszy desant polecisz :] będziesz jak Rambo, jak Predator i Tomi Li Dżons w "Ściganym" :D
Napisano 20 Marzec 200717 l dołączę do Was! :) właśnie skończyłem obmyślać plan jazd: piętek bydgoszcz 17.15 odjazd > wrocław 21.56 przyjazd > "nocleg"/komp u Ślizgiego > gliwice 9.03 odjazd > meeeeeeting + nocleg a odjazd o ok 17.50 > wrocław 20.00 przyjazd a wyjazd mam o0.00 > bydgoszcz o 5.00 przyjazd > a na 8.00 do szkoły :p będzie faaaajnie Oo :o
Napisano 20 Marzec 200717 l będziesz jak Rambo, jak Predator i Tomi Li Dżons w "Ściganym" :D Raczej jak Tooper Harley w "Hot Shots" :D
Napisano 21 Marzec 200717 l tweety wyślij mi pm z twoim numerem tel. żebym sie z wami dzisiaj nie minął :P a tu masz mój: 502677118
Napisano 21 Marzec 200717 l Autor panowie... możliwe że się spóźnię bo na Rynku dzisiaj organizowana jest manifestacja NOP (Narodowe Odrodzenie Polski) - Ruchu skrajnie prawicowo-anarchistycznego. Manifestacja odbędzie się na rynku o 17 a przebiegać będzie pod hasłem "Przeciwko Imigrantom". Manifestacja NOP będzie odparta ich przeciwnikami o skrajnie odmiennych poglądach. Zadyma wisi w powietrzu więc biorę swój sprzęt, legitkę press i idę focić. To dobry materiał na reportaż :] Najpewniej dobiję do was w Altanie około 18. Aczkolwiek jeśli będzie źle to nie wyciągam nawet aparatu i pędzę do Altany wcześniej. Pozdrawiam [ps] chudy: wysłałem ci PMa ;)
Napisano 21 Marzec 200717 l najlepiej od razu w Altanie, cała ta zabawna manifestacja będzie pewnie pod pręgierzem, więc nie jest to za dobre miejsce do umawiania się :D
Napisano 21 Marzec 200717 l Autor ja biorę sprzęt na pewno :) i faktycznie lepiej ustawcie się już w Altanie. radzę też uważać ogólnie na Rynku. ostatnia manifestacja NOPu w Katowicach skończyła się pobiciami ludzi i poturbowaniem fotografa którego wyciągnięto wprost z radiowozu... jak będzie nieciekawie to nawet sprzętu nie wyciągnę tylko od razu zmykam do Altany
Napisano 21 Marzec 200717 l o_0 w mordę, nie wiedziałem że to aż tak ostro przebiega, chyba pójdę sobie okrężną drogą ;)
Napisano 21 Marzec 200717 l Autor o 17 przed altaną. jak ktoś nie wie jak tam trafić to ma problem :]
Napisano 21 Marzec 200717 l ja nie wiem :P ale mam swoje sekretne narzędzia i sposoby.......jedno z nich to......MAPA!!!! :P
Napisano 21 Marzec 200717 l Altana Pub kategoria: pub miasto: Wrocław (Dolnośląskie) adres: ul. Kotlarska 40 telefon: (71) 372-57-43 e-mail: brak strona WWW: brak godziny otwarcia: 12:00 - 3:00 opis: Lokal nie jest gejowski, jednak jego klimat i nastrój idealnie nadaje się na randkę we dwoje... Bardzo miła obsługa! z ciekawosci wrzucułem w goglu "altana wrocław" nieźle geje w knajpie albo faszyści obok- co tu wybrać ?
Napisano 21 Marzec 200717 l No to przed Altana - bylem tam z 2h temu, to nie bylo miejsca w srodku...
Napisano 21 Marzec 200717 l nieźle geje w knajpie albo faszyści obok- co tu wybrać ?faszysci czy fetyszysci?
Napisano 21 Marzec 200717 l "Ej patrzcie, jaki knysha ma fajny aparat" "Noooooo, fajny. Ale ma pokretelko o tutaj" "A u nas takie pokretelka nie ma :(" "Hehe, a ja mam takie pokretelko w odkurzaczu z USB" "Co Ty gadasz w ogole? Wole lodowke, ktora odczytuje smsy" "CG geeks *lol*" :D
Napisano 21 Marzec 200717 l Po 11 ja tu jestem modem (nie myliś z modemem): po drugie piękny jestem Knysia ma fajny aparat ? toż to Sony - ten od telewizorów Deus - prawie jak Drakula (jeszcze nie było ciemno) autografy i do domu
Napisano 21 Marzec 200717 l kto siedzi calkiem z prawej na tym gifie? bo reszte rozpoznaje na gifie od prawej: Drakula, Vorek, pikSar, Tweety :D edit: pikSar - buehehehe niezle :D. Pokaz to logo z kolesiem w garniturze w moro :D:D:D
Napisano 21 Marzec 200717 l a gdzie chudy ? :) edit: ok juz widze :) zaluje ze mnie nie bylo :( ale na zlocie sobie odrobie ;)
Napisano 21 Marzec 200717 l pikSar - buehehehe niezle :D. Pokaz to logo z kolesiem w garniturze w moro :D:D:D
Napisano 22 Marzec 200717 l chveti - na 5 chlopa, 3 mialo Canony, jeden Sony i jeden Nikona. hm :D Hehe to ja nałożę u siebie tubę na filtry :D będzie poważniej wyglądał.
Napisano 22 Marzec 200717 l o! następny wątek z drugiej strony ekranu?!!!! ale wy jesteście wszyscy brzydcy! :D :D :D widzę że trenujecie przed Gliwicami! przy takich sprzętach to ja Was proszę nie śmiejcie się z szarych ludzi z aparatami typu "głupi jaś", jezeli wogóle będzie można go wyciągnąć?