mMm_projekt Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 Witam Również postanowiłem powalczyć w tej bitwie:) Założenia: Planuję zrobić kopalnie diamentów [bo diamenty są małe i piękne:)], w której będą pracować krasnoludy [bo też małe:)]. To jest pewne, pod warunkiem, że nie polegnę na krasnoludach;), reszta to na razie odległe wizje wypaczonego umysłu teledyskiem Rammsteina "Sonne":D Tak jak w teledysku klimat ma wskazywać na trudy wydobycia "małego, które ma być piękne". Koncepty może wkrótce będą [czyt. jak siostra narysuje:D] Życzę powodzenia wszystkim konkurentom!
ferni Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 Witam w bitwie :) i zabieraj sie do roboty, koncept fajny ale wydaje mi sie jesli to rasnoludy to diamenty nie moga byc z byt małe bo stracimy proporcje co jest małe a co piekne. Pozdrawiam
piotrek Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 Pozdrów siostrę. Gdyby coś nie wyszło, na nią się zwali ;)
RA Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 Możesz zamiast czekania znaleźć jakieś zdjęcia krasnoludów z gry Lineage 2. Niesamowicie tam wyglądają, to jedyne co w tej grze jest fajnego. PS: Też coś krasnoludzkiego może wykombinuję na tę bitwę jak czas znajdę, a na razie żarliwie dopinguję. :)
mortua Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 fajny ten Twój krasnal. Mam nadzieje że uda Ci się zakończyc projekt:) zapraszam na mój profil i proszę o komentarz który może mi pomóc w rozwinięciu pomysłu
mMm_projekt Napisano 13 Marzec 2007 Autor Napisano 13 Marzec 2007 Witam Dzięki a komentarze! ferni się rozumie piotrek hehe:) RA dzięki wielkie, coś tam znalazłem. A teraz coś co udało mi się wydłubać, jeszcze do poprawy pójdzie, ale się odważyłem pokazać;) , a i uprzedzając nos ma być taki duży: i siatka:
mMm_projekt Napisano 15 Marzec 2007 Autor Napisano 15 Marzec 2007 Witam znowu, Mam już całą głowę krasnoluda:) Wiem, że trochę brzydka, ale jeszcze broda i wąsy i będzie cudny;) Napiszcie co o tym myślicie:
Gość Raffaello Napisano 16 Marzec 2007 Napisano 16 Marzec 2007 bardzo fajnie ci wyszła ta głowa krasnoluda, jedynie co mi się rzuca w oczy to własnie jego własne oczy a raczej oczodoły, są jakby za płytko, zrobiłbym je bardziej głębiej osadzone. no i te brwi koniecznie wywal zrób nowe, bardziej odstające do góry, krzaczaste a nie takie ulizane, pewnie to tylko takie próby ;-))) koncepcik masz super, życzę wytrwałości w modelingu i skończenia pracki pozdrowionka
Destroyer Napisano 16 Marzec 2007 Napisano 16 Marzec 2007 może weź jedną berw, wyprostuj, skróć troche i przymocuj pod nosem może fajnie wyglądać :D pozatym to co pisał Raffaello i jeszcze ucho dziwnie wygląda
mMm_projekt Napisano 17 Marzec 2007 Autor Napisano 17 Marzec 2007 Witam, Raffaello dzięki i też sobie tak pomyślałem, że te brwi to tylko takie próby;) fikołek kusząca propozycja:D ale za szybko wywaliłem te brwi Update: lekkie poprawki i próba materiału taki lekko spocony ma być:
mMm_projekt Napisano 17 Marzec 2007 Autor Napisano 17 Marzec 2007 Witam znowu, Zacząłem dłubać resztę krasnoluda i wymyśliłem takie coś :) : i jeszcze jak to coś ma wyglądać na krasnoludzie:
mMm_projekt Napisano 20 Marzec 2007 Autor Napisano 20 Marzec 2007 Witam, czyżby było tok źle, że nie ma co komentować? Może to sie nada: buty: i jak na razie całość:
Owen Napisano 20 Marzec 2007 Napisano 20 Marzec 2007 buty jak narazie najlepsze ;), ale wszystko wydaje mi sie takie kwadratowe: glowa, nos, rece, tors, moze pokaz siatke
Gość Raffaello Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 mMm_projekt powiem Ci szczerze ze załamałeś mnie resztą krasnoluda! Zaczynałeś dobrze z tą głową ale resztę zawaliłeś. zgubiłeś proporcje jego ciała, biceps ma wielkości uda! zdecydowanie za duże! a główka wygląda teraz zbyt mała. popracuj jeszcze nad nim. pozdro
mMm_projekt Napisano 21 Marzec 2007 Autor Napisano 21 Marzec 2007 Macie rację jak to zwykle bywa ;) więc jutro zabieram się do poprawiania. Thx za odpowiedzi!
mMm_projekt Napisano 22 Marzec 2007 Autor Napisano 22 Marzec 2007 Witam, mam nadzieję, że jest już lepiej (na razie głowa nie ruszona): jest lepiej?
mMm_projekt Napisano 26 Marzec 2007 Autor Napisano 26 Marzec 2007 Witam po przerwie, w ramach odpoczynku od krasnoluda wziąłem się za następny element sceny czyli wjazd do tunelu:
Rekomendowane odpowiedzi