mMm_projekt Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Witam Również postanowiłem powalczyć w tej bitwie:) Założenia: Planuję zrobić kopalnie diamentów [bo diamenty są małe i piękne:)], w której będą pracować krasnoludy [bo też małe:)]. To jest pewne, pod warunkiem, że nie polegnę na krasnoludach;), reszta to na razie odległe wizje wypaczonego umysłu teledyskiem Rammsteina "Sonne":D Tak jak w teledysku klimat ma wskazywać na trudy wydobycia "małego, które ma być piękne". Koncepty może wkrótce będą [czyt. jak siostra narysuje:D] Życzę powodzenia wszystkim konkurentom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferni Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Witam w bitwie :) i zabieraj sie do roboty, koncept fajny ale wydaje mi sie jesli to rasnoludy to diamenty nie moga byc z byt małe bo stracimy proporcje co jest małe a co piekne. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Pozdrów siostrę. Gdyby coś nie wyszło, na nią się zwali ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RA Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Możesz zamiast czekania znaleźć jakieś zdjęcia krasnoludów z gry Lineage 2. Niesamowicie tam wyglądają, to jedyne co w tej grze jest fajnego. PS: Też coś krasnoludzkiego może wykombinuję na tę bitwę jak czas znajdę, a na razie żarliwie dopinguję. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortua Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 fajny ten Twój krasnal. Mam nadzieje że uda Ci się zakończyc projekt:) zapraszam na mój profil i proszę o komentarz który może mi pomóc w rozwinięciu pomysłu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mMm_projekt Posted March 13, 2007 Author Share Posted March 13, 2007 Witam Dzięki a komentarze! ferni się rozumie piotrek hehe:) RA dzięki wielkie, coś tam znalazłem. A teraz coś co udało mi się wydłubać, jeszcze do poprawy pójdzie, ale się odważyłem pokazać;) , a i uprzedzając nos ma być taki duży: i siatka: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mMm_projekt Posted March 15, 2007 Author Share Posted March 15, 2007 Witam znowu, Mam już całą głowę krasnoluda:) Wiem, że trochę brzydka, ale jeszcze broda i wąsy i będzie cudny;) Napiszcie co o tym myślicie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raffaello Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 bardzo fajnie ci wyszła ta głowa krasnoluda, jedynie co mi się rzuca w oczy to własnie jego własne oczy a raczej oczodoły, są jakby za płytko, zrobiłbym je bardziej głębiej osadzone. no i te brwi koniecznie wywal zrób nowe, bardziej odstające do góry, krzaczaste a nie takie ulizane, pewnie to tylko takie próby ;-))) koncepcik masz super, życzę wytrwałości w modelingu i skończenia pracki pozdrowionka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 może weź jedną berw, wyprostuj, skróć troche i przymocuj pod nosem może fajnie wyglądać :D pozatym to co pisał Raffaello i jeszcze ucho dziwnie wygląda Link to comment Share on other sites More sharing options...
mMm_projekt Posted March 17, 2007 Author Share Posted March 17, 2007 Witam, Raffaello dzięki i też sobie tak pomyślałem, że te brwi to tylko takie próby;) fikołek kusząca propozycja:D ale za szybko wywaliłem te brwi Update: lekkie poprawki i próba materiału taki lekko spocony ma być: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mMm_projekt Posted March 17, 2007 Author Share Posted March 17, 2007 Witam znowu, Zacząłem dłubać resztę krasnoluda i wymyśliłem takie coś :) : i jeszcze jak to coś ma wyglądać na krasnoludzie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mMm_projekt Posted March 20, 2007 Author Share Posted March 20, 2007 Witam, czyżby było tok źle, że nie ma co komentować? Może to sie nada: buty: i jak na razie całość: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owen Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 buty jak narazie najlepsze ;), ale wszystko wydaje mi sie takie kwadratowe: glowa, nos, rece, tors, moze pokaz siatke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raffaello Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 mMm_projekt powiem Ci szczerze ze załamałeś mnie resztą krasnoluda! Zaczynałeś dobrze z tą głową ale resztę zawaliłeś. zgubiłeś proporcje jego ciała, biceps ma wielkości uda! zdecydowanie za duże! a główka wygląda teraz zbyt mała. popracuj jeszcze nad nim. pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
mMm_projekt Posted March 21, 2007 Author Share Posted March 21, 2007 Macie rację jak to zwykle bywa ;) więc jutro zabieram się do poprawiania. Thx za odpowiedzi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mMm_projekt Posted March 22, 2007 Author Share Posted March 22, 2007 Witam, mam nadzieję, że jest już lepiej (na razie głowa nie ruszona): jest lepiej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mMm_projekt Posted March 26, 2007 Author Share Posted March 26, 2007 Witam po przerwie, w ramach odpoczynku od krasnoluda wziąłem się za następny element sceny czyli wjazd do tunelu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts